• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidip Telefon Numarasini Istedim , Özguvene bak!..

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '

Verdigi yanit su

Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.

Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !

Direkt gidip telefon numarasını istemen biraz tuhaf olmuş keşke başka türlü dile getirseydin duygularını.
Gerçi ayrılmış diye duymuşsun belkide barışmışlardır.

Icinde kalmadi en azindan. Staj bitince de gormeyeceksin sonucta. Sorun yapma o kadar :)

Aferin adama :KK45: olabilir boyle seyler. Bir daha telefon numarasi istemeden sohbet edip hareketlerinle ilgini belli etsen daha az riskli olur bence. Takma erkekler hep yasiyor senin durumunu sonucta:KK53:

Direkt gidip telefon numarasını istemen biraz tuhaf olmuş keşke başka türlü dile getirseydin duygularını.
Gerçi ayrılmış diye duymuşsun belkide barışmışlardır.
Mal durumuna dustugume mi yanayim , gidip degisik bi tur insana sordugumami , yani tuhaflik yaninda az kalir oyle igrenc bi durumdu , aklima gelince bile yuzum kizariyor :S

Aferin adama :KK45: olabilir boyle seyler. Bir daha telefon numarasi istemeden sohbet edip hareketlerinle ilgini belli etsen daha az riskli olur bence. Takma erkekler hep yasiyor senin durumunu sonucta:KK53:
Cocuk her an bana bakiyor yani her hareketimi izliyor bende dedimki aha bende gozu var , ne acelem vardiysa gittim sordum ,, resmen malim ya:KK53::mad:

Cocuk her an bana bakiyor yani her hareketimi izliyor bende dedimki aha bende gozu var , ne acelem vardiysa gittim sordum ,, resmen malim ya:KK53::mad:
Hoslandigini anlamis olabilir o yuzden bakiyor olabilir yada bazi erkekler bakar huyudur malliklarindan:KK51: amannnn salla bosver :KK49:

Hoslandigini anlamis olabilir o yuzden bakiyor olabilir yada bazi erkekler bakar huyudur malliklarindan:KK51: amannnn salla bosver :KK49:

Bende guya ilk basta kendimi agirdan satiyorum bakmiyorum iste o sorsun falan diye , sonra gaza geldim dayanamadim ben sordum, ahh salak kafam ahhh :( Neyseki yakinlarda kimse yoktu o ve benim disimda kimse duymadi yani :KK53:

Back
X