• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidip Telefon Numarasini Istedim , Özguvene bak!..

keske tüm erkekler sevgilisi varken böyle davransa ya işte aradığımız ilişki resmen böyle tepki verecek :KK53:

yalnız senin bir sucun yok ayrıldı diye duymuşsun istemen doğal ama keşke biraz stalklasaydın adamı önce sosyal medyadan ekleyip baksaydın biri var mı yok mu diye hiç canını sıkma boşver :KK50:

Denk geldiğiniz de , "ya kusura bak o gün için, 2 kız arkadaşla iddaya giriştik, yapamazsın dediler. Onların gazına geldim. Numaranı alamadım ama iddayı kazandım" dersin. Ay ben de ne yalancıymışım, kendim asla yapamam ama seni kurtarır bu sanki :KK48:
Bi laf vardirya sus konustukca batiyorsun , en iyisi hic uzatmayayim ben, hem o yemez yani :KK45::KK45:

Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '

Verdigi yanit su

Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.

Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !

Hahahaha, ay çok şekersiniz :KK70::KK37::KK68:
Hiç de utanacağınız birşey yok bence, gayet de iyi yapmışsınız.
Hatta arada göz göze gelirseniz mahcup mahcup tebessüm edin, o da anlayacaktır ne hissettiğinizi.
Bakarsınız bu yaklaşımınızla aranızda sonradan bişiler olur. (Tabi hayatında kimse olmadığı bir zamanda)

Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '

Verdigi yanit su

Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.

Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !

yaptıysan yaptın çok takacak bişey değil, unut gitsin: )
bu işler aceleye gelmez, zaten hayatın her döneminde sakin davranmakta fayda var: )
yine kötü bişey dememiş zaten karşıdaki de.

Boşver. Ömür boyu görecek değilsinya. Kız arkadaşına söylemese bari. İşin aslını bilmediği için o lüzumsuz hareketlerde bulunabilir. Erkekler sever hava atmayı malum inş söylemez

Back
X