Gidiyor gençlik..

Davut Peygamber,evinde yüksekte tahtadan bir yer yapmıştı.
Merdivenle oraya çıkar,ibadetini yapardı.
Bir gün yine abdestini alıp namaza durmak üzere merdivene adımını attığında
göğsü daraldı.Soluğu kesildi.Ölüm meleğine baktı,'Bana biraz süre ver!'dedi,Yukarı çıkıp secdeye varayım,o haldeyken ruhumu al.'
ALLAHın elçisi'nin süresi dolmuştu.Ölüm Meleği canını bedeninden ayırdı.
Ruhunu teslim ederken Davut(as),kendisine 'Dünya nedir? diye soran bir dostuna verdiği cevabı hatırladı,'ıki kapılı bir handır,birinden girer ötekinden çıkarız.'

20 yılda yaşasak,50 yılda yaşasak herşey çok cabuk geçiyo...
eee ne demişler ''Dakikalar yavaş,seneler hızlı geçermiş''..ben büyüdüğümü benden 5 yaş küçük kardeşimin askere gidiceğini,10 yaş küçük kardeşimin liseye başlıcağını gördüğümde anladım...küçükken hep düşünürdüm..ooo daha busenin liseye gitmesine çok var o zamana kadar derdim...10 yıl sonrası bana çok uzak gelirdi..ama geldi çattı...şimdide 10 yıl sonrası çok uzak geliyo...ama o yıllarda gelip çatıcak ve ben saçı beyazlamaya başlamış 34 yaşında bi kadın olucam..

geçen yıllar olgunlaştırdı beni
yaşlanmaktan pek korkmuyorum şimdilik, 40tan sonra da böyle düşünür müyüm bilemiyorum tabi
beni yeni tanıyan bir arkadaşıma eski fotoğraflarımı gösterdim geçen gün (25 yaşındaki)
oooo çıtırmışsın o zamanlar ama şimdi farklı olgun bir güzellğin var dedi
kibarca yaşlanmışsın mı demek istedi yoksa:roflol:
ama ben mutlu oldum söylediğinden

ben de yaşlanmak istemiyorum.
günler o kadar çabuk geçiyor ki.....
yolun yarısını geçtim bile.
durdurun zamanı

yaş geçiyor ama gönül hiiiiççç yaşlanmıyor

Sen şimdi bana kötü bişe dedin kanımca

Dolu dolu 34 yaşındayım. Saçımda beyazımda var göz çevremde kırışıklıklarda. ha yaşlımıyım tabiki de hayır.:lepi:

Her yaşın ayrı bir güzelliği var ( mış ! )

26' ya kadar olan güzellikleri gördüm,

Bununla yetinirim ben; çok bile kaydirigubbakcemile2

Zaman ; artık durabilirsin ! Dur dedim ama yhaaa klava:

Yok kızlar ; durmuo senağlama

klava:klava:

ah fundiş ah

ben de 18 i sabırsızlıkla bekleyenlerdendim...şimdi oldum 26 ..o aradaki yılalr nasıl geçti farkında bile değilim

doğru yerde doğru kişilerle değildim galiba diyorum ...kafamçokkarıştı

şimdi doğru yerde doğru kişilerleyim artık bundan sonrasını..her anı ölümsüzleştirmeye ,doya doya yaşamaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile2

bu dünyada ölümden başkası yalan ve bir gün olup genç yada yaşli ecel melegi kapımızı çalıcak.........

hani derler ya.........çaldıgında hayatın filim şeridi gibi geçermiş....gözünden...
o şerit geçerken hayatı dolu dolu yaşadıksa........gelsin yaşlılıkta ecelde......korkum yok......
ama ya yaşamadıksa .çogu şey hayatımızda olmadıysa........
hayatımızı biz degilde başkaları yönlendirdiyse...........
o zamanda boş ve acı yaşamışız.demektir.........
ecel gelsin belki öbür dünyada yaşarım ...........belki...günahlardan sıra gelirse tabi..........
yaşlanıyoruz ve yıllar ne acelesi varsa koşa koşa geliyor..........
evet her yaşın güzelligi var fakat..........
hiç bir şeyde gençligin yerini tutmuyor..............
en azından deli dolu olup kötülügü bilmeden yaşıyoruz yaşlandıkça ........
herşey daha agır oluyor.......yaşananlar dokunuyor..........
of ya of.........

ahhh ahhh
zaman geçti gitti
elde ne var anılar, tırmala babam tırmala
liseyi iyi bi yerde oku, ünide çıtayı daha yükselt
iş hayatı
evlilik
bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama
pişmanlığım yok hiç bişeyden
herşey eğrisiyle doğrusuyla çok güzeldi
yine olsa yine herşeyi yaşarım

Sen şimdi bana kötü bişe dedin kanımca

Dolu dolu 34 yaşındayım. Saçımda beyazımda var göz çevremde kırışıklıklarda. ha yaşlımıyım tabiki de hayır.:lepi:

aşk olsun kuzum ya...misal verdik :CüvCüv: sana olan banada olucak-tatlicadiarzu-

ben 20 yaşına bastığımda,çalıştığım işyerindeki
ablalarım abilerim,20 den sonrası su gibi akıp geçer demişlerdi
hakkatende öyle oldu
ama olsun her yaşın güzelliği vardır demişler
önemli olan,günün hakkını vermek a.s

20 yaşındayım
Daha dün lisede okuyordum büyümek istiyordum artık 19 18 17 diye geriye gitmek istiyorummmmmm

nereden baktığınıza bağlı bence...ben büyüdükçe hayatıma giren güzelliklerde büyüdü...ben büyüdükçe olgunlaşmayı ve istediğim güzellikleri almayı başardım...yıllar daha güçlü yaptı beni...valdıklarının yanında verdiklerinin hesabını yapmadım hiç...
30 yaşında bir anneyim şimdi..
yılların çok çabuk geçtiğini kabul ediyorum...ama aynaya baktığımda çok mutlu ve huzurluyum...
hiç 30 gibi durmuyorum mesela... 23-24 en fazla...
yaşlılık psikolojik bence... mesela ben hiç inanmıyorum yaşlanacağıma...ruhum genç ne de olsa... yıllar sadece anlam katacak bana...
şiir gibi oldu ama gerçekten her yaş ayrı ayrı o kadar güzelki...
yıllara meydan okumak varken olumsuzu düşünmeyin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…