• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidiyor gönlümün efendisi :'''

Merhaba hanımlar, ayın 7'sinde ayrıldığım ayın 9'una kadar durmaksızın ısrar eden pişmanlığını ve sevgisini beyan eden pek tatlı ve pek sarışın eski sevgilim, bulunduğumuz şehirden gidiyor :KK43:((((

Ayrılık sebebimiz ihanet değildi ancak kendisine asılan bir kıza, ilişki içinde olan bir erkek için gerekli mesafede olmayan cevaplar vermiş olmasıydı. Bunları bana kendisi bir sakınca olmadığını düşünerek gösterdi ancak sonrasında yanlış olduğunun farkına vardı bu tarz kızlara bir daha cevap vermeyeceğine ve ilişkimizin istediğim kadar şeffaf olacağına dair sözler verdi, ama ben o anki ruh halimle bu sözlere inanamadım ve o da ısrarı kesti :KK43:(((

Erkek arkadaşım devlete bağlı bir başka kurumda çalışacağından güvenlik soruşturmasının tamamlanmasını beklemekteydi, dün eski görevi icabı bulunması gereken bir toplantıda bulunmayıp o saatlerde şehrin başka yerlerinde sosyal medya paylaşımları yapınca anladım ki soruşturması tamamlanmış ve meyil müddeti içinde. Şehre veda turları yapıyor :KK43:(((

Gidiyor gönlümün efendisi kızlar, gidiyor :'

İçten içe bir şeyler yapmasını bekliyordum, yapsa çok da nazlanmadan barışacaktım artık. Ama şimdi hem yeni gideceği şehrin heyecanı hayatındaki kötü durumları geri planda bırakıyordur hem de yeni gideceği şehirde belki iyi şeyler olacağı düşüncesi bana doğru bir hamle yapacağı varsa da alıkoyuyordur.

Yardımcı olursanız bana ne mutlu, ama sadece içimi dökmek istemiştim.
Çok üzgünüm :KK43:((
Merhaba canım. Yazını okudum. Ben yaşça çok büyüğüm. O nedenle kızıma yazar gibi yazacağım. Çocuk kötü bir şey yapmamış. Sana dürüstçe mesajları göstermiş . Bence bu delikanli bir şansı hak ediyor. Eğer seviyorsan onu ara. Eğer aldatma olsaydı asla ara demezdim. Ama olayı çok büyütmüşsün. Ara onu . Bakalım ne tepki verecek. Ona göre hareket edersin.

Birşeyler yapmasını beklerken yapmamış bir hayret göstermemiş zaten güvenini de kırmış bu durumda kalsa ne olur gitse ne olur

Yeni bir şehir yeni bir iş ortamı. Muhtemelen her şeyi geçmişte bırakıp sıfırdan başlamak hevesindedir.
Ve adam ruhsal olarak sizden gitmişse fiziki ayrılığın zerre önemi kalmıyor zaten.

Merhaba canım. Yazını okudum. Ben yaşça çok büyüğüm. O nedenle kızıma yazar gibi yazacağım. Çocuk kötü bir şey yapmamış. Sana dürüstçe mesajları göstermiş . Bence bu delikanli bir şansı hak ediyor. Eğer seviyorsan onu ara. Eğer aldatma olsaydı asla ara demezdim. Ama olayı çok büyütmüşsün. Ara onu . Bakalım ne tepki verecek. Ona göre hareket edersin.
Merhaba, samimiyetiniz için size çok teşekkür ederim :) Yorumunuz benim için farklı ve kıymetliydi. Belki böyle bir yorum bekliyordum, belki de sözleriniz bana bir başka dokundu ve ona özlemimi bildiren birkaç kelime yazdım. O birkaç kelimeme karşılık uzun bir cevap geldi, yazacağım günü beklediğine yazacağım günü dilediğine dair. İçime bi cemre düştüüüü :) kıpır kıpır. Üzerine birkaç saat konuştuk, hem mantık hem duygu çerçevesinden değerlendirildiğinde dolu, verimli bir sohbetti çok şükür :) Barıştık.

Bu arada toplantıya gitmeyişini de meğer yanlış yorumlamışım, henüz soruşturması tamamlanmamış. Böyle bir vesile gerekiyormuş demek... Aramızdaki şey her nereye gidiyorsa da bu barışma beni memnun etti, hakkımızda hayırlısı olsun.:KK51:

Tetikleyici sizdiniz, tekrar çok teşekkür ederim, işleriniz rast gitsin :KK54:

Amaann giderse gitsin. Bi efendi gider başka bi efendi gelir merak etme..:kahve:

Merhaba, samimiyetiniz için size çok teşekkür ederim :) Yorumunuz benim için farklı ve kıymetliydi. Belki böyle bir yorum bekliyordum, belki de sözleriniz bana bir başka dokundu ve ona özlemimi bildiren birkaç kelime yazdım. O birkaç kelimeme karşılık uzun bir cevap geldi, yazacağım günü beklediğine yazacağım günü dilediğine dair. İçime bi cemre düştüüüü :) kıpır kıpır. Üzerine birkaç saat konuştuk, hem mantık hem duygu çerçevesinden değerlendirildiğinde dolu, verimli bir sohbetti çok şükür :) Barıştık.

Bu arada toplantıya gitmeyişini de meğer yanlış yorumlamışım, henüz soruşturması tamamlanmamış. Böyle bir vesile gerekiyormuş demek... Aramızdaki şey her nereye gidiyorsa da bu barışma beni memnun etti, hakkımızda hayırlısı olsun.:KK51:

Tetikleyici sizdiniz, tekrar çok teşekkür ederim, işleriniz rast gitsin :KK54:
Canım kızım çok sevindim. Öpüyorum yavrum

Back
X