- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Lütfen kendini tekrar kaptırma lütfen.Gerçekten sen bunları haketmiyorsun.Konularına hep denk geliyorum,bu adam genelde dengesiz bir profil çiziyor.Doğum günün olur aramaz,ihmal eder,evine gidersin dayak yersin.Bunları hakediyor musun sence?Bilmiyorum aliskanlik mi değil mi.
Aslında alismistim ayriliga da.
Ne bileyim.
Ama çok kotu oldum.
Başka mahalle değil başka ilce değil.
Ülkenin diğer ucuna gidecekmis
İki gün önce "Daha umrumda değilsin ben çok caba gösterdim sen umursamiyorsun oyuncak gibi oynadin benimle" yazmisti.
Az önce de Seni çok seviyorum Ceylin Unutma sakin yazmis...
Bilmiyorum aliskanlik mi değil mi.
Ne bileyim.
Ama çok kotu oldum.
İki gün önce "Daha umrumda değilsin ben çok caba gösterdim sen umursamiyorsun oyuncak gibi oynadin benimle" yazmisti.
22 sanırım yanlış hatırlamıyorsam..Böyle birisi değil üzülmek suratının ortasına tükürmek lazım..
Birde ceylinin yaşı da küçüktü değilmi,yanlış bilmiyorsam tabi..
22 sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
Lütfen kendini tekrar kaptırma lütfen.Gerçekten sen bunları haketmiyorsun.Konularına hep denk geliyorum,bu adam genelde dengesiz bir profil çiziyor.Doğum günün olur aramaz,ihmal eder,evine gidersin dayak yersin.Bunları hakediyor musun sence?
nasıl yani böyle bi insanın gittiğine üzülüyomusun o yaşadıklarından sonra daha sevinmelisin çok şaşırıyorum senin durumuna
ayrıca başlığı görünce acaba babannemi gidiyo evinizden diye düşündüm
İçim parçalanıyor böyle şeyleri okuyunca..
Yaşıda küçük daha..
Biliyorum zordur,hele hele uzun ilişkilerde ayrılmak.Alışkanlıklar,geçirilen vakitler,biriken anılar var ama..AMA bunun yanında şiddet var,ihmalkarlık var,umursamazlık var.Bence sadece bağımlı.Ya ben gerçekten anlayamıyorum bir insan nasıl sevgilisinin en güzel gününü kutlamaz? Sen de soruyorsun bunları kendine.Unut bütün iyi anları.Sen o son olayları hak ettin mi? Asla.Sana ulaşabildiği tek yer sahte bir hesaptı sanırım,kapat onu da.Bırak artık Ceylin..Öyle.
Öyle ama işte.
Çok kötü oldum.
Attigi mesajdan sonra hele.
Daha belki hic karsilasamayacagiz.
Hic goremeyecegim.
Belki oradan biriyle evlenecek.
Öyle.
Öyle ama işte.
Çok kötü oldum.
Attigi mesajdan sonra hele.
Daha belki hic karsilasamayacagiz.
Hic goremeyecegim.
Belki oradan biriyle evlenecek.
Bence edecek,eder yani.Az bir zaman geçti ayrılığın üzerinden henüz.Zaman geçip geriye dönüp bakınca ben ne yaptım diyecek.Evladım çocuğum,tamam kötüsün anlıyorum,üzülüyorsun bir geçmişiniz var onunla.
Ama sana bu kötülüğü yapanın arkasından neden bu kadar acı duyuyorsun.
Sen kurtulduğuna şükret ilk önce..
Ben de deli oluyorum bunları okudukça.
Hadi eskiden çekerlermiş,yokluk varmış,cahillik varmış.
Şimdiki genç kızlarımıza anlam veremiyorum. Gencecik,bekar kızlar,ailelerinin birtanesi...
Adam dövüyor,kız o gidiyor diye üzülüyor.
Yok ya ben bir şey demiyim en iyisi.
Bu zamanda bu kafa...
Bilmiyorum aliskanlik mi değil mi.
Ne bileyim.
Ama çok kotu oldum.
Bence edecek,eder yani.Az bir zaman geçti ayrılığın üzerinden henüz.Zaman geçip geriye dönüp bakınca ben ne yaptım diyecek.
Elbette bunu isteriz ama gerçekten onu da anlıyorum.Sonuçta ilklerini biriyle yaşamış.Zor geliyor insana ama temennim bu dönemi atlatıp toparlanması.Bir de sadece tek derdini anlattığı insanmış Ceylin'in evde de problemler var denize düşen yılana sarılır gibi ona sarılmış,onda nefes almış biraz olsun ama o da sırtından bıçakladı resmen.Çok görmüyorum ben şu an ki ruh halini..O tokadı yediği an diyecekti bunu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?