Gidiyormuş...

Lütfen kendini tekrar kaptırma lütfen.Gerçekten sen bunları haketmiyorsun.Konularına hep denk geliyorum,bu adam genelde dengesiz bir profil çiziyor.Doğum günün olur aramaz,ihmal eder,evine gidersin dayak yersin.Bunları hakediyor musun sence?

Bırak böyle sadistleri,cehennemin dibine kadar yolu var..

Öyle.
Öyle ama işte.
Çok kötü oldum.
Attigi mesajdan sonra hele.
Daha belki hic karsilasamayacagiz.
Hic goremeyecegim.
Belki oradan biriyle evlenecek.

nasıl yani böyle bi insanın gittiğine üzülüyomusun o yaşadıklarından sonra daha sevinmelisin çok şaşırıyorum senin durumuna
ayrıca başlığı görünce acaba babannemi gidiyo evinizden diye düşündüm

Belki böylesi ikiniz içinde daha hayırlı. Sen karşılaşmamak için yolu uzatıyor muşsun oda karşılaş mamanızı sağlamış.. Sizde bazı şeyler bitmemiş belli ki. Keşke karşılaşmamak için yolu uzatacağınıza önüne çıkıp konuşsaydınız.. Neden ayrıldınız bilmiyorum sadece konuya yorum yapabiliyorum...

Aslında seninde sevgilin dışında bir çok problemin var. Bu problemlerin ister istemez ilişkiye zarar vermiştir. Bunun en iyi çözümü psikojik destek olabilir.

İçim parçalanıyor böyle şeyleri okuyunca..
Yaşıda küçük daha..

Ben de deli oluyorum bunları okudukça.
Hadi eskiden çekerlermiş,yokluk varmış,cahillik varmış.
Şimdiki genç kızlarımıza anlam veremiyorum. Gencecik,bekar kızlar,ailelerinin birtanesi...
Adam dövüyor,kız o gidiyor diye üzülüyor.
Yok ya ben bir şey demiyim en iyisi.
Bu zamanda bu kafa...

Öyle.
Öyle ama işte.
Çok kötü oldum.
Hic goremeyecegim.
Biliyorum zordur,hele hele uzun ilişkilerde ayrılmak.Alışkanlıklar,geçirilen vakitler,biriken anılar var ama..AMA bunun yanında şiddet var,ihmalkarlık var,umursamazlık var.Bence sadece bağımlı.Ya ben gerçekten anlayamıyorum bir insan nasıl sevgilisinin en güzel gününü kutlamaz? Sen de soruyorsun bunları kendine.Unut bütün iyi anları.Sen o son olayları hak ettin mi? Asla.Sana ulaşabildiği tek yer sahte bir hesaptı sanırım,kapat onu da.Bırak artık Ceylin..

Öyle.
Öyle ama işte.
Çok kötü oldum.
Hic goremeyecegim.

Evladım çocuğum,tamam kötüsün anlıyorum,üzülüyorsun bir geçmişiniz var onunla.
Ama sana bu kötülüğü yapanın arkasından neden bu kadar acı duyuyorsun.
Sen kurtulduğuna şükret ilk önce..

SİZİ DÖVDÜ MÜ GERÇEKTEN?!
Bazı arkadaşlar öyle söylemişler eski konularınıza bakamadım daha.
Eğer bunu yaptıysa size bırakın defolsun gitsin. Canınıza kastınız mı var? Gitmese ne olacaktı? Barışıp evlenecek miydiniz?

Kendinize çizdiginiz hayat şu mu:
Flash Flash... Evet sayın seyirciler ülkemizdeki erkek terörü yine bi kadını canından etti. Öfkeli eş dehşet saçtı. Çocuklarının gözü önünde 28 yerinden bıçaklanan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Bununla da yetinmeyen cani eş 7 yasındaki kızı E.C ve 9 yasındaki oglu D.C yi de yaraladı. Kücük kız hayatını kaybederken oglu hastanede tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan adam bu akşam saatlerinde yakalandı.
Buyrun ücüncü sayfanız hayırlı olsun.

Sert yazmak istemiyorum asla niyetim sizi kırmak degil. Durumun ciddiyetini görün diye yazıyorum. Size belki abartıyorum gibi geliyo ama öyle degil. Nasıl başlıyo nasıl git gide siddetleniyo bu işler sanıyosunuz? Git gide dozu artar bu işin. O adamlar yavas yavas ellerini kollarını baglıyolar eslerinin, gözleri dönüyo her gecen gün artarak.

Ayrılmıssınız 4 ay gecmis. Bırakın defolsun. O tatil beldesindeki kızlara yazık. Karartmasa bari baskasının hayatını.

Bence edecek,eder yani.Az bir zaman geçti ayrılığın üzerinden henüz.Zaman geçip geriye dönüp bakınca ben ne yaptım diyecek.

Ciddi üzülüyorum yaşananlara,hiç birisi hak etmiyor bunları ama bazende imkan sağlıyorlar gibime geliyor..
Biz el bebek gül bebek büyütelim,elin manyağı gelsin şiddet uygulasın olacak şey değil..
Anası babası duysa ne olur,yıkılırlar resmen..

Çok iyi olmuş, gitsin.
Çok çaba göstermiş tabii.. Dengesiz tam anlamıyla.
Acınız taze, özellikle 4 sene için, şuan konuşan sadece duygular alışkanlık sahiplenmiş olmanız mantığı bastırıyor ama zamanla mantık daha öne çıkacak doğruyu yapmışım diyeceksiniz, doğrusunun bu olduğunu içten içe biliyorsunuz aslında fakat gel-gitler normal, oturacak.

Haklisiniz birşey diyemiyorum.
Ama işte...
Hep boyleydim ben.
Hep güçsüz, kimseyle küs kalamayan bi çocuktum.
Hala da öyle.
Şimdi kendimi sucluyorum.
Keşke hic tanismasaydik...
Adini bile bilmeseydim

O tokadı yediği an diyecekti bunu....
Elbette bunu isteriz ama gerçekten onu da anlıyorum.Sonuçta ilklerini biriyle yaşamış.Zor geliyor insana ama temennim bu dönemi atlatıp toparlanması.Bir de sadece tek derdini anlattığı insanmış Ceylin'in evde de problemler var denize düşen yılana sarılır gibi ona sarılmış,onda nefes almış biraz olsun ama o da sırtından bıçakladı resmen.Çok görmüyorum ben şu an ki ruh halini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…