Gidiyormuş...

Bence de artık bittiğini kabullenmelisiniz. Yumuşama hissettiğiniz anda yaptıklarını aklınıza getirin, sonuçta geleceğinizde bunları yaşamak istemezsiniz, kabullenemezsiniz kaldıramazsınız, kaldırmamalısınız, çünkü değerlisiniz.
Yavaş yavaş çıkacak düşüncelerinizden her aklınıza geldiğinde siz direndikçe, belki aldığınız derslerin farkına vardıkça iyi ki diyeceksiniz, bir anlamı var diyeceksiniz siz de. Ben ilk ilişkimde üzülsem de acı da çeksem sonra iyi ki demiştim, çünkü daha bir gözüm açıldı, dersler aldım ve hayatımı dönüm noktalarına ayırırım aldığım darbelerle.

Bende ayni durumda sayilirim aslinda çok karisik ama anliyirum seni insan hayatta tekrar goremiyecem onu diye düşünüyor içinden bi şey kopuyor sanki ama iste insan mantikli olmali kim olursa olsun onun icin kendini hiçe saymamali uzmemeli

icinde bir yerlerin sizlamasini kismen anliyorum da ceylin, detaya girip seni uzmek istemem ama o sana acimasizca vururken hic ici acimiyordu...
ozlenecek bi tarafi yok pisligin,

Iyi ki gidiyor yolunu uzatmayacaksin rahat rahat gezeceksin iste mahallende,
Kufretmek istemiyorum, defolsun gitsin...

Oncesinde bile dogru duzgun davranmiyorken belki barisirim diye dusundugun gorusmede siddetle karsilik verenden ne bekleyebilirsin ki.

Kalbini biri caldiginda gittiginde tuhaf oldun diye kendine kizip guleceksin emin ol ; )

Ceylintoşum üzülmen normal ama arkadaşlara katılıyorum. Bu adam sana şiddet uyguladı, seni küçük düşürdü. Üzülmeye bile değmez. Ne hali varsa görsün, bence takip etmeyi de bırak. Hani haberlerini alıyorum diyosun ya. Boşver alma, eksik kalsın onun haberi Klişe olcak ama sen daha iyilerine layıksın bi kere

Aslinda gitmesi bir yönden daha iyi. Görmeyeceksin hic karsilasmayacaksin, daha cabuk unutacaksin. Göz görmeyince gönülde katlaniyor bazi seylere.

Ben eski nisanlimi ayrildiktan 7 ay sonra gördüm ve cok kötü oldum. Keske oda tasinsa gitsede bir daha hic karsilasmasam. Ayni sehirde oldugumuzu bilmek bile tedirgin ediyor beni. Hep dua ediyorum karsilasmayayim bir daha diye.

O yüzden birazda olumlu düsün. Ayrildiniz bitti. Onu görmemek senin icin daha iyi olacaktir, hayatina devam edeceksin.

Alla Allaaaa! Yaw arkadasim kafayi mi yedin sen ? Sana siddet ugulayan elin adamini polise verecegine ailene bildirip hakkini savunacagina gidiyo die uzuluyomusun ?
Saka gibi ya? Insan yeri geliyo kac yillik esini affedemiyo laf kavgasindan sonra bile gunlerce kusuyo da icinde acisi kaliyo, sen degmez bi adamin arsina dusuyon ?
Arkasm kendine gel, once kendine saygi duy, sonra baskasini sev .
Eski konularini okumadim ama diger uyelrin soylediklerine gore o adamin utanip senn yuzune bakacak halinin olmamasi getekirken msj atmis da sen de uzulmusun.
Yapma cnm etme cnm herkesin bir tanecik hayati var degmez insanlar icin ucuza harcanmaz.
Cok uzuldum ya

gözden uzak,gönülden ırak..
duygusal şarkılar dinlemeyin,aşk filmi izlemeyin,kafanızı 3 kat daha fazla mesgul edecek şeyler bulun,
kısa zaman sonra biter hersey.
aşkın ayrılık acısı da güzel,umarım bunu erken anlar ve tadını cıkarırsınız.
hakkınızdan hayırlısını dileyin.

ceylin artık onu görmemek için yollarını değiştirmene gerek kalmayacak ve unutman daha kolay olacak. gözden ırak olan gönülden de ırak olacak. 4 ay iyileşmen için çok iyi bir süreydi. o gittikten sonra en fazla birkaç ay sonra toparlayacaksın kendini inan bana.

İleride yaptıklarından çok yapmadıkların gelecek aklına o yüzden gitmesini istemiyorsan gurur yapma, söyle.
Hayat keşke'lerimize üzülecek kadar uzun değil. :)

Rabbim öncelikle herseyin hayırlısı nasip etsin.tabi insanoğlu canı acıyinca o an Hayır Mayır gözü görmüyor. Şuan canın çok yanıyor besbelli. .benimde çok yandı. .öyle böyle değil. .bögrüme bi öküz oturmuş kalkmak bilmiyordu. .nasıl acı cekiyodum anlatamam.illa o adam olacak. .ne kadar acı çekersem çekeyim o adam olacak.bildigin dertler derya olmuş bende bi sandal dolasiyordum. .şimdi o günleri hatirliyorumda Allahım ne salakmisim ne malmisim diyorum.simdi onu hatırlayınca ki böyle konular açıldığı zaman hatırlıyorum geçiyor be gülüm! ! Gitmeseydi..giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. .kendi içinde ağla zırla ama o bilmesin. Ne ortak arkadaşlarınıza haber yolla ne sosyal medyada bişey paylaş nede mesajlarına cevap yaz..acını yaşa bitir önüne bak tatlım. .

Haklisiniz birşey diyemiyorum.
Ama işte...
Hep boyleydim ben.
Hep güçsüz, kimseyle küs kalamayan bi çocuktum.
Hala da öyle.
Şimdi kendimi sucluyorum.
Keşke hic tanismasaydik...
Adini bile bilmeseydim
:'( bu sözlerine gerçekten gözlerim doldu seni çok iyi anlıyorum ne onla ne onsuz tamamen onu kaybetmek istediğin en son şey tatlım hayırlısı olsun gitmesi öyle belli ki

Onu tanidimda 13 yasindaydim ben.
15 yasinda basladi bizim iliskimiz .
7 sene sürdü.
Aşk istedigi kadar azalsin ama aliskanlik var birde.
Onu hesaba katan yok.
Yeri geliyor sigara yi birakamiyor insan...
Çok tesekkur ederim .
bir arkadaşım 7 senelik erkek arkadaşından bir anda ayrılmıştı
sonra dedi ki
biliyor musun meğer onu sevmiyormuşum sadece alışkanlıkmış
sonrada baskasıyla evlendi mutlu da
hayat ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…