Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıl oldu 3 yıldır senin savaşını veriyorum doğru düzgün sorunsuz devam etsin diye, kavgalar olur hep ben alttan alırım, aramızda 40 dk lık yol var her hafta sonu 3 yıldır hiç usanmadan ben giderim...( O çalışıyor çünkü hafta içi bir gün izni oluyor benim iznimde haftasonu.).
Ailesi çevresi herkes ona sevgime fedakarlıklarıma hayranlar ne kadar çok seviyor seni diyorlar arkadaşlarım bile benle dalga geçer o nasıl bakış ona küçük çocuklar gibisin ağzının içine bakıyorsun ne diyecek diye.
Ailem istemiyordu onu onun için başından beri savaş veriyorum evden çıkarmamalar oldu hergün gelip işten almalar oldu annem bacağıma sarılıp ağladı onu bırak ne olur o sana göre değil diye tek sebebi evlenmiş boşanmış olmasıydı bana göre değildi oyüzden onlara göre. Ona çok dedim anneni al çık babamın karşısına anlat beni ne kadar sevdiğini diye kabul etmedi ikna olmazlar yine de dedi çıktı işin içinden.
Beyaz eşya aldık birlikte ailem kabul ederse en azından beyaz eşya derdimiz olmaz diye.
Bir anda değişme oldu onda ilk başta beyaz eşyayı ödeyemiyorum çok zorlanıyorum dedi tamam geri verelim zaten ailemin ne zaman ikna olacağı yok yine alırız dedm verdik geri bütün eşyaları..
Aradan biraz zaman geçti ben evlenmek istemiyorum bana göre değil dedi olursa da 2 3 sene olsun dedi. Benim zaten hemen evlenmek diye bir düşünce yok dedim sustu tamam o zaman dedi.
Sonra aramaları azaldı aradığında da buz gibi konuşmalar ve en sonunda sıkıldığını söyledi arada arıyor buz gibi konuşup kapatıyor..
Konuşmak istiyorum ne kadar yorulduğumu artık tükendiğimi anlatmak istiyorum daha nereye kadar böyle devam edecek bitecekse bitsin artık bitti de çık git hayatımdan onu da yapamıyorsun.Ben bırakamam seni o kadar güçlü değilim sen bırak git beni ikimizi de iyilik yapmış olursun.........................
Kusura bakmayın kızlar sadece içimi dökmek istedim yalnızım kimse yok konuşacak, yanımda bir dost bile yok o yüzden içimi dökmek istedim buraya((
Canım o kişinin sana bu şekilde davranmasının en büyük nedeni bence senin bu kadar peşinde koşman. Ve sen anneciğini almışsın karşına bu insan için. Hala daha bitirmemek için düşünüyor musun?
Bak ailenin dediği çıkmış. Daha ne bekliyorsun evlenip ayrılmayı mı. Kızma bana,üzülme de ama sanırım bu adam seninle sadece vakit geçirmek istemiş. Evlilikte gözü olsaymış,annenin babanın karşısına çıkar konuşurmuş. Beyaz eşya alıp, sonra geri vermek ne demek ? Ya aldırmasaymış sana,ya da geri vermeseymiş sözünün eri,adam olsaymışta seni alsaymış. Boş laf canım bunlar,sen bırak gitte vicdanı rahat etsin diye yapıyor resmen...
Haklı olabilirsin canım. Gerçekten de vicdanı rahat edemeyeceği için bırakamıyordur![]()
Haklı olabilirsin canım. Gerçekten de vicdanı rahat edemeyeceği için bırakamıyordur![]()
Daha yeni aradım hala dışarda annesigili bekliyormuş eve geçecekmiş sadece son bir kez konuşmak istiyorum konuyu açınca zaten eminim söyleyecek sürdürmek istemediğini.. Önceden her fırsatında arayan adam şimdi arıyorum eve geçince arayacam diyor ama geçince bile kaç saat sonra arıyor beni oda ben çağrı atınca ne acı verici bir durum bumuydu sonumuz ya![]()