Allah yardımcın olsun..
ben de şehir değiştirdim,tam 1 yıl oldu,hala alışmış değilim..
ki sen köy görmemiş biri olarak nasıl alışırsın bilemem ama,eşinle mutluysan,huzurunuz varsa diğer şeyleri büyütmemek lazımmış,bunu öğrendim az çok..
bebeğinle ilgilenir,evinle eşinle,kendinle daha çok alakadar olursan bi şekilde o alışma evresini geçirebilirsin..
mutluluklar...
gözümü korkutan da bu alışma süreci.. :18:Rabbim yardım etsin, umarım hakkında hayırlısı olur eşinle iyiysen her sorunun üstesinden gelebilirsin. Alışma sürecin mutlaka ki zor olacaktır ..
tabi zor olur senin için başta alışmak ama yuvanda mutluluğun varsa eşin de anlayışla seni karşılar seninle ilgilenirse çabuk adapte olursun...benimde durumum benzer..bu ayın 18 inde a.b.d ye taşınıyoruz aynen eşimin işi nedeniyle..benim de 2 yaşında bir oğlum var..üniversiteden beri çalışan biriyim..mecburen işten ayrışdım..ve beni orada neler bekliyor hiç bilmiyorum..aynı korku ve heyecan ben de var..Allah yardımcımız olsun..
ben istanbulda yaşiyorum. eşimin işi dolayısıyla bir köye atandık. eşim az önce aradı ve gidiş tarihimizi kararlaştırdık. hayatım boyunca hiç köy görmedim hayvanlara karşı aşırı bir korkum var. ailemden ayrılmak istemiyorum. küçücük bebeğim var. hayat tecrübem yok. gitmekten başka çaremiz de yok. çok korkuyorum. heyecandan ve korkudan kalbimin atışlarını bile duyabiliyorum. bu kadar korktuğumu, güçsüzlüğümü eşime belli etmek istemiyorum. ailemi, istanbulumu çok özlicem. dayanabilecek miyim? aynı durumda olup atlatan arkadaşlar var mı? ben de alışabilecek miyim? insanız nihayetinde.. insan herşeye alışır! değil mi?
ne güzel anlatmışsın. inşallah bana da böyle güzel insanlar denk gelir. görev yerimiz çanakkale lapsekinin bir köyü..Yani nasıl bir köy bilemem ama güzeldir köyler aslında tabi insanlarada bağlı ben görev yaptığım yerdeki yan komşu teyzemi 3yıl geçti hala arıyorum oda çok mutlu oluyo kızım yok sen kızım oldun benim diyo sağolsun oda bana annemi aratmadı o olmasa tek başıma kalamazdım hem De nasıl bir köy anlatamam bi bakkal var açık bulursan şükret o durumdu yani
Ama alışırsın belki hoşuna bile gider istanbulun gürültüsünden uzak sabah kuş sesleri falan yağmuru karı herşeyi farklı köyün ben özlüyorum bazen ne yalan söyleyeyim
Tabi sizde oraya oranın insanlarına uyum sağlamalasınız o zaman herşey daha kolay olur aracınız varsa hiç sorun yok bence istediğiniz zaman ilçe ya da şehir merkezine inip ihtiyaçlarınızı karşılarsınız
Bide şu yönü var çoğu şey doğal süt yumurta sebze meyve tereyağı et tavuk herşey yani bebeğiniz daha doğal şeylerle beslenir mesela iyi yönler düşünün mutlaka bulursunuz belkide çok mutlu olursunuz ne dersinizz
Hangi il hangi köy acaba
ne güzel anlatmışsın. inşallah bana da böyle güzel insanlar denk gelir. görev yerimiz çanakkale lapsekinin bir köyü..
allaha şükür eşimle aramız çok iyi. ben de kendimi onunla avutuyorum. peki arkadaş edindin mi sen? gidip geldiğin kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?