- Konu Sahibi sevdacicegimsin
-
sakın önünde ağlama.dik dur.sakın ama sakın konuşmaya çalışma onunla sağlam durmak zorundasın.kendini değerli hisset ve hissettir.ona deki bakışlarınla duruşunla sessizliğinle vakurluğunla sen kaybettin de.beni kaybeden kendisi kaybeder de ve git.sonra tek başınayken üzül ağla bağır.allah yardımcın olsun
Bak güzelim sen annende olduğun süre x eşini arama sorma mutluluk veren işlere yönel 3 ay sonra gelecek yalvaracak bunuda sana yazıyorum ovakit karar ver !
Ona, öyle bir eşe 3 ay gibi bir zaman tanımak fazla değil mi?
3 ayda neler neler yaşanır hiç düşündünmü arkadaşım sen?
Oldu olucak kendisi teslim etsin aklındaki kadının eline
Beyfendi güzel güzell kırıştırsın
Karısı bir umut anne evinde onu beklesin
Ve hergün aynı soruyu sorsun kendine
Geri döner mi?
Ahh şu acabalar yok mu hayatımızdaki
okudukça sinirlendim ellerim titriyor şu an
öyle kolaymı ben boşanmak istiyorum hazırlan seni babanlara bırakayım..
nedemek ya ?? bu çocukları sen babanın evinden mi getirdinki??
Dik dur arkadaşım sakın acını gözyaşını gösterme...
Ah keşke yapabilsende (bir arkadaşım yaptı çok da iyi sonuç verdi)çocukları şöyle bir hafta babalarıyla bırakıp gitsen...Anlasa anyayı konyayı tabi sen dayanabilirsen???
oh şimdi sen çocuklarıda alıp baba evine beyfendi de sefaya zevke yok öyle yağma...
Cidden çok üzüldüm arkadaşım allah yardımcın olsun
canım çocukları bıraksa kayınvalide var evde. yani adamın rahatından fedakarlık gerekmiyor, annesine baktırır kendi yine keyfine bakar. anne çocuklarını şimdi almazsa sonradan sorun çıkartırlar gibi geliyor bana. tabi hukuk var kanun var, en sonunda alır çocuklarını ama şimdi alırsa daha az yıpranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?