gidiyorum buralardan

benımde aklıma gelen ıhtımal hayatında bırının olması...
kendı ayaklarının uzerınde durmaya calıs senın kendıne guvenın artıkkca senı haketmeyen o olacak...
allah sabır versın canım da...

canim diger arkaslarin dedigi gibi onu bekleme cocuklarini al git.belki vermez sana sonra.kendini topla ve sakin olmaya calis.allah yardimcin olsun arkasim.

çok üzüldüm canım
peki bu kadar kolaymı herşey bir anda bitiyor..
niye bu hala geliyor evlilkler anlamıyorum
bu konuda kayınvaliden ne diyor?
zil takıp oynar demişsin aranız okdarmı kötü
yoksa bu ikisinin kararımı?evden gitmen yönünde

sakın önünde ağlama.dik dur.sakın ama sakın konuşmaya çalışma onunla sağlam durmak zorundasın.kendini değerli hisset ve hissettir.ona deki bakışlarınla duruşunla sessizliğinle vakurluğunla sen kaybettin de.beni kaybeden kendisi kaybeder de ve git.sonra tek başınayken üzül ağla bağır.allah yardımcın olsun

ne kadar haklisin arkadasim.cok güzel yazmisin kaybetmenin acisini ona yasattirsin,yenilgiyi oyasasin.

ciddi ciddi bitti yani?:1shok:

çocuklarını da al hiç habersiz git

seni 2 çocugunun annesini bir kovmadıgı kalmış

merak etme onu da yapardı ama yapmamış

neden? çünkü işi sessiz sakin kendi içinizde bitirmek istiyor

ortalıgı yaygaraya vermenden korkuyor

daha ne bekliyorsun o evde terket orayıı

biraz kendini ağırdan satmayı öğren

sana karşı azıcıkta olsa sevgisi kaldıysa eğer

akşama gör bak tıpış tıpış nasıl geliyor

kocanızın ki güzel taktikmiş yalnız tuttum

herşeyi yapıp yıkcak sonrada hiçbirşey olmamış gibi

sizi aldığı yere geri bırakıcak ohh ne alaaalmaz:

Son düzenleme:
Bak güzelim sen annende olduğun süre x eşini arama sorma mutluluk veren işlere yönel 3 ay sonra gelecek yalvaracak bunuda sana yazıyorum ovakit karar ver !

Ona, öyle bir eşe 3 ay gibi bir zaman tanımak fazla değil mi?

3 ayda neler neler yaşanır hiç düşündünmü arkadaşım sen?

Oldu olucak kendisi teslim etsin aklındaki kadının eline

Beyfendi güzel güzell kırıştırsın

Karısı bir umut anne evinde onu beklesin

Ve hergün aynı soruyu sorsun kendine

Geri döner mi?

Ahh şu acabalar yok mu hayatımızdaki

Bence de beklentiyle ayrılıp gitmek doğru değil. gidiyorsan gideceksin. döner diye değil, yalvarır diye değil, bitti diye gideceksin. hayat bu belki döner. ama buna bel bağlayıp hareket etmemeli insan, gidecekse dönüp gitmeli.

okudukça sinirlendim ellerim titriyor şu an
öyle kolaymı ben boşanmak istiyorum hazırlan seni babanlara bırakayım..
nedemek ya ?? bu çocukları sen babanın evinden mi getirdinki??
Dik dur arkadaşım sakın acını gözyaşını gösterme...
Ah keşke yapabilsende (bir arkadaşım yaptı çok da iyi sonuç verdi)çocukları şöyle bir hafta babalarıyla bırakıp gitsen...Anlasa anyayı konyayı tabi sen dayanabilirsen???
oh şimdi sen çocuklarıda alıp baba evine beyfendi de sefaya zevke yok öyle yağma...
Cidden çok üzüldüm arkadaşım allah yardımcın olsun

canım çocukları bıraksa kayınvalide var evde. yani adamın rahatından fedakarlık gerekmiyor, annesine baktırır kendi yine keyfine bakar. anne çocuklarını şimdi almazsa sonradan sorun çıkartırlar gibi geliyor bana. tabi hukuk var kanun var, en sonunda alır çocuklarını ama şimdi alırsa daha az yıpranır.

Canımcığım çocuklar küçük babaanneyle nereye kadar duracaklar anne diye yaygarayı kopartmayacaklarmı
Kaynanada fazla dayanamaz bence
Arkadaşımda aynen böyle oldu biri 3 yaşında biri1,5 yaşında 2 çocuk bıraktı başlarına gitti ...
Sonra hepsi yalvar yakar geri getirdiler..Ama tabi kendide çok üzüldü çok yıprandı..
Şimdi mutlular çok şükür..

Eşimin ilgisizliği konusunu açtığındada söylemiştim senin uyuman falan bahane diye...
Erkekler bahanelere sığınmayı becerbiliyorlar ancak
Tüm bu olanların sebebi başka bir kadın gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…