gidiyorum buralardan

bilmiyorum, bazı kaynanalar çocuklara doğru dürüst bakamadıkları halde inadına annesine göstermemek için yanlarında tutuyorlar. yani sonuçta herkese işkence olsa da farketmiyor onlara. o yüzden konu sahibinin kaynanasını bilmek lazım. eğer dediğin gibi olursa en güzeli tabi.

erkeklerde de var aynı problem...
bi insan eşinden uzaklaşması için ille de başka birinin olması gerekmez...

bi kırıcı söz bile buna yetebilir bazen, ki bi erkek için seni istemiyorum demek ( her konuda ) onun hem gururunu hem de kalbini baya kıracaktır...
ve bi erkek aşağılandığı birinin yanında kalmak fazla istemez... biz kadınlar da aynı aslında...
bazı kadınlar bu istemiyorum olayını koz gibi kullanıyorlar ama, ters teper genelde bu...

Sen bi insanı al... bütün hayatını mahvet... ondan sonra da ya pardon olmadı bu iş deyip aldığın yere geri postala... oh ne ala memleket yaaa....

Bir de işten geleyim de götüreyim demiş.. sanırsın yatılı bir misafiri otogara bırakıyor.... bence bu kadar sessiz kalmayın... bu kadar kolay mı ya?

hayatına yeni bir kadın girdigini

üstü kapalı bir şekilde

ifade etmeye çalışmış beyfendi

açık açık söylemeli mi aldatıyorum diye

bakın farkında zaten ne kadar ahlaksız bir erkek oldugunun

nitekim bunu da sözleriyle belli etmiş

bu lafları sindirip ben yine de beklerim demek

tercih meselesi tabii

Bu aile mevzuları tek başına bir aileyi çökertmeye yeter.
Ama işin içinde başka biri olma olasılığı da var.
Sonuç olarak neden ne olursa olsun,
bir başkası için, annesi babasıda dahil,
eşinden ve çocuklarından vazgeçen adam adam değil benim gözümde.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyecekseniz.
Zor ama güçsüz durmayın karşısında.
Rabbim yardımcınız olsun.

Demişsiniz ya...
işte tam da bu yüzden herşeyden vazgeçiyor olamaz mı kocası ?
onu istemediğini daha öncesinde söylediğini söylemişti konu sahibi de...

Cok uzuldum ya, Allah yardımcınız olsun.
"Ben seni haketmiyorum" demek, baska bir kadının hayatında oldugunu dogrulayan bir sozcuk. Bu bariz.
Aksamı falan bekleme arkadasım. Esyaların coksa bile bin taxi ye cık git o evden.

adama bak ya,akşama gelince seni babanın evine götürcem ay ne kadar kolay.büyük bir ihtimalle o 2. yi bulmuş size söylemiyor zorluk çıkarırsınız diye.oh ne kadar kolay gitsiz1. gelsin 2.çok üzüldüm size allah kolaylık versin size.ramazan günü yaptığına bak adamın.

donuna kadar alın. beni zorla babamın evine bırakıyor diye belirtin polise. çünkü evi terk eden eş haksız duruma düşüyor diye biliyorum. tüm haklarınızı öğrenin evliliğiniz boyunca 6 yılda insanlık hakkınızı bile elinizden alan adama şimdi tüm maddi manevi zorlukları gösterin.

kızlar sanırım sevde çiçeği babasının evine paket edildi..ses çıkmadı baksanıza..kesinlikle bu kocayı fazla şımartmış..erkeklere kesinlikle sevgiyi fazla belli etmemek gerek..evde mutlu olacak rahat edecek ama bunu bizim görevimizmiş gibi kabul etmeyecek..o izlenimi vermeyecek kadın..maalesef bu erkek milleti çabuk şımarıyor...ipini elinde tutacaksın...ama beni tahminim sevdaçiçeğinin kocası er yada ge tıpış tıpış gelecek...

kesinlikle katılıyorum er_ca sana.

Bu nedir yahu. İşten gelince seni ailenin evine bırakacağım diyor ve bitiriyor herşeyi :mymeka:

Bütün haklarını iyice araştır. Maddi durumu kötü olsa da sakın acıma kocana.

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun arkadasim. Sakin üzülme hayat öyle kisaki böyle karaktersiz bir esin pesinden aglamaya degmez. Seni üzüp yuvani yikanlar utansin

hayat böyle bişi işte herzaman iyi gitmiyor hatta çok iyi giden şeyler nadir oluyor...
ama biz kadınlar erkeklere nispeten zayıf ,narin görünsekte böyle durumlarda eminim ki panter kesiliriz....
benim bi arkadaşımın babası onu ve diğer 6 kardeşini daha çok küçükken terk etmiş,annesinin okuma yazması dahi yokmuş ama öyle güçlü bi kadınmış ki çocuklarını kimseye muhtaç etmeden çoğunu üniversitede okutmuş.....şuan biri doktor 3 ü öğretmen ,bi diğeri büyük bi firmada müdr vs vs.....
2 ÇOCUĞUM VAR NE YAPCAM demişin bir daha bu cümleyi kurma lütfen...
BUNU YAPTIĞINA PİŞMAN OLACAK ÇOCUKLARIMI MUHTAÇ ETMİYCEM demelisin...
nasıl başlarsan bu yola öyle devam edersin..
güçlü dur ki güçlü kal..
gururlu ol ki gururun seni yükseltsin...
SEN ANNESİN gerisi boş
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN

kilini bile kipirdatma o evden.gidicekse kendi gitsin.magazadan kazakmi aldida geri iade ediyo
kesin bir iliskisi var,,,,ben kötüyüm sen iyisin, ben sana layik degilim gibi cümleler kurmus olmasi bu ihtimali doguruyor.
erkekler kolay kolay birakmazlar eslerini aldatsalar bile belkide öbür bayanla evlilik düsünüyor onun icin bu sekilde hareket ediyor.yaziklar olsun böyle erkek müsveddelerine.birak defolsun gitsin nereye gidicekse ama giden sen olma orasi senin evin kaynanala bile yasiyor olsan bile.orada seni hakkin var.haklarini sonuna kadar kullan acima sürünsün..

insanın ağzına bi dünya kelime geliyor ama allaha havale et canım seni ve çocuklarını bu mübarek ayda bu kadar yaralamış ya diyecek söz yok.........

ne kadar çirkin bişey bu yaaa ...
2 çocuk babası bi adam nasıl böle bişeyle gelir ...
durumu yokmuşta bilmem neymişde ... bunların hepsi bahane .. insan karımla çocuklarımla olayımda ne olursa olsun der.. azıcık aşım kaygısız başım olsun der... ne diyebilirimki arkadaşım allah yardımcın olsun....
umarım hayatın biran önce düzene girer...

bu nasıl bir insan nasıl bir baba
çok üzüldüm senin adına canım ama güçlü ol kendini bırakma
allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…