- Konu Sahibi sevdacicegimsin
-
Canımcığım çocuklar küçük babaanneyle nereye kadar duracaklar anne diye yaygarayı kopartmayacaklarmı
Kaynanada fazla dayanamaz bence
Arkadaşımda aynen böyle oldu biri 3 yaşında biri1,5 yaşında 2 çocuk bıraktı başlarına gitti ...
Sonra hepsi yalvar yakar geri getirdiler..Ama tabi kendide çok üzüldü çok yıprandı..
Şimdi mutlular çok şükür..
Eşimin ilgisizliği konusunu açtığındada söylemiştim senin uyuman falan bahane diye...
Erkekler bahanelere sığınmayı becerbiliyorlar ancak
Tüm bu olanların sebebi başka bir kadın gibi geliyor bana
Bu aile mevzuları tek başına bir aileyi çökertmeye yeter.
Ama işin içinde başka biri olma olasılığı da var.
Sonuç olarak neden ne olursa olsun,
bir başkası için, annesi babasıda dahil,
eşinden ve çocuklarından vazgeçen adam adam değil benim gözümde.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyecekseniz.
Zor ama güçsüz durmayın karşısında.
Rabbim yardımcınız olsun.
donuna kadar alın. beni zorla babamın evine bırakıyor diye belirtin polise. çünkü evi terk eden eş haksız duruma düşüyor diye biliyorum. tüm haklarınızı öğrenin evliliğiniz boyunca 6 yılda insanlık hakkınızı bile elinizden alan adama şimdi tüm maddi manevi zorlukları gösterin.
:a015::a015:arkadaşlar eşimin ilgisizligi neden sizce diye bi konu açmıştım.dün eşim ayrılmak istedini söledi.beni haketmiyormuş.ben eşimin ailesiyenn yaşıyorum konumda sölememiştim.eşimin ailesiynen çoksorunlar yaşadık.evden ayrılalım dedimde kabul etmedi.maddiyaatım yok dedi.ben kuru ekmege razıydım.yapamıyomuş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:şimdi eşyalarımı topluyorum.akşam babamgile götürecek.sabah ben isten gelince götürümdedi.okadar kötüyümki bagırmak istiyorum.iiçim öyle doluki bunasaı bşeymiş böle nasıl atlatacagım.2 tane çocugum var neyapacagım.dualarınıza ihtiyacım var.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?