• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

Burada evimi tuttum, yerleştirdim, son olarak tabloları asmak kaldı. Üç tanesine beto çivisi kalmadı, evin arka sokağında nalbur gördüm. Gittim çivi almaya, adama üç tane beton çivisi dedim. Adam yüzüme baktı baktı üç tane 15 cm lik çivi verdi bana. Abi tamam üstüm başım pek iyi değil ama inan inşaat işçisi değilim, eve kaçak kat çıkmak gibi düşüncemde yok, hayırlı işler size dedim çıkdım. Eve gelene kadar güldüm :66:

Daha bunun gibi o kadar kom,k şeyler var ki. Hatta bir tişörtüm va onun kısa kollusunu da almayı düşünüyorum yaz için. Önünde AKILLISI BENİ BULMAZ Kİ yazıyor...

Daha bunun gibi o kadar kom,k şeyler var ki. Hatta bir tişörtüm va onun kısa kollusunu da almayı düşünüyorum yaz için. Önünde AKILLISI BENİ BULMAZ Kİ yazıyor...

cok guldum edanaz alemsin

senin gibi hayat dolu insanlara herzaman ihtiyac var.

merhaba kızlar,yeni konu açayım mı açmayayım mı diye çok düşündüm ama buradaki paylaşım çok güzel diye ben de bu konuya katılmak istedim.punchshe arkadaşım seninle başka bir başlıkta yazışmıştık daha önce,şimdi de kadere bak ki ortak başka bir konumuz olmuş zamanla.
ben de şuan boşanma arefesindeyim.evet depremlerle ayakta tutmaya çalıştığım evliliğim bitiyor artık.ve ben şuanda yeni hayatım için hazırlıklar yapmakla meşgulüm.evimi toparlıyorum bir yandan.bu şehirdeki işimi kapatıyorum bir yandan.boşanma işlemleriyle uğraşıyorum bir yandan.ve oğluma babasının artık bizimle yaşamayacağını anlatmaya çalışıyorum bir yandan.ve kendimi çok yorgun,bitik hissediyorum.daha yapılacak o kadar çok şey var ki.ailemin yanına izmir'e dönüyoruz oğlumla.en büyük korkum tekrar iş bulamamak.ikametgahımı izmire alıcam.sonra iş arıycam.annemin evine eşyalarımızla sığmaya çalışıcaz.of of:59: bazen bunlar çok zor geliyor bazen de çok kolay:50:
18 marta oğlumla biletlerimizi aldım.o güne kadar bu şehirdeki tüm bağlantılarımı ve işlerimi bitirmem lazım.boşanma davası muhtemelen uzun sürecek,onu burda açıp gidicem.kargo firmalarıyla görüşüyorum eşyaların gitmesi için.deli gibi koli arıyorum her yerde,daha eşyalarımı toplayıp kutuluycam.allahtan annem geldi yanımda.babam da bir hafta sonra geliyor.yanlız değilim ama aslında bu kalabalığın içinde çok yanlızım.kafamı toparlamam zor,çok dağıldım.eşim aniden boşanmak istediğini söyledi ve daha bir sürü şey.ve ben de artık oğlum için de bir arada olmamızın sağlıksız olduğunu gördüm ve bitiyor.umarım atlatırım ve sizler gibi pozitif bakacağım günler de gelir:71:

Canım yaa kıyamam sana biliyorum zor ama ağlamak sana çözüm vermeyecek ki..
banada o 5 gün hiç bitmeycek gibi geldi ama bi bakmışım son gün daha işim var ama zamanım yok.. nasıl geçiyor anlamıyorsun
gel buraya yaz sürekli ne hissedersen onu yaz ama sakın kendi kendine oturup düşünme
dik durmalısın hem kendin için hem oğlun için..:70::70:

merhaba kızlar,yeni konu açayım mı açmayayım mı diye çok düşündüm ama buradaki paylaşım çok güzel diye ben de bu konuya katılmak istedim.punchshe arkadaşım seninle başka bir başlıkta yazışmıştık daha önce,şimdi de kadere bak ki ortak başka bir konumuz olmuş zamanla.
ben de şuan boşanma arefesindeyim.evet depremlerle ayakta tutmaya çalıştığım evliliğim bitiyor artık.ve ben şuanda yeni hayatım için hazırlıklar yapmakla meşgulüm.evimi toparlıyorum bir yandan.bu şehirdeki işimi kapatıyorum bir yandan.boşanma işlemleriyle uğraşıyorum bir yandan.ve oğluma babasının artık bizimle yaşamayacağını anlatmaya çalışıyorum bir yandan.ve kendimi çok yorgun,bitik hissediyorum.daha yapılacak o kadar çok şey var ki.ailemin yanına izmir'e dönüyoruz oğlumla.en büyük korkum tekrar iş bulamamak.ikametgahımı izmire alıcam.sonra iş arıycam.annemin evine eşyalarımızla sığmaya çalışıcaz.of of:59: bazen bunlar çok zor geliyor bazen de çok kolay:50:
18 marta oğlumla biletlerimizi aldım.o güne kadar bu şehirdeki tüm bağlantılarımı ve işlerimi bitirmem lazım.boşanma davası muhtemelen uzun sürecek,onu burda açıp gidicem.kargo firmalarıyla görüşüyorum eşyaların gitmesi için.deli gibi koli arıyorum her yerde,daha eşyalarımı toplayıp kutuluycam.allahtan annem geldi yanımda.babam da bir hafta sonra geliyor.yanlız değilim ama aslında bu kalabalığın içinde çok yanlızım.kafamı toparlamam zor,çok dağıldım.eşim aniden boşanmak istediğini söyledi ve daha bir sürü şey.ve ben de artık oğlum için de bir arada olmamızın sağlıksız olduğunu gördüm ve bitiyor.umarım atlatırım ve sizler gibi pozitif bakacağım günler de gelir:71:

Ben konunu tam olarak bilmiyorum. Madem başka konu açmak istemedin, buradan anlatırsan biraz, seni dinleriz, izin verirsen yanında oluruz. Üzülme, İzmir'li kızlar güçlüdür, bizi yıkmak öyle kolay değildir.

askitom_85 branşım fen :))

belay cım senin yanında ailen varmış bak yanındalarmış salma kendini su akacağı yolu bulurmuş..
bak kaçıncı gün oldu ben geleli azcık ve şuanda hiçbirşey hissetmiyorum eskisi gibi.. belki hala seviyorumdur ama içim kıpır kıpır yada yangın yeri gibi cayır cayır değil..
böyle sönmüş küllemiş gibi..:70:

Madem fen alanın, suyun kaldırma gücü bulundu tamam sen de biz nasıl yapıyoruz ne halt ediyoruz da eşlerimizin bir tarafını bu kadar kaldırmaı beceriyoruz bulsana. :27:

:) nasıl olduğunu bilmiyorum ama bidaha birisi girmeye teşebbüs ederse hayatıma onu nasıl yere yapıştırırm biliyorum daha kendimi kimseye ezdirip kimsenin de burnunu havaya kaldırmam:86::86:

Sen kendini ezdirmedin. Sen kendine yakılanı yapdın, ama karşındaki anlamadı. Kendini ezdirdiğini düşünme, kendine eziyet etme. Kendini suçlayacağın hiç bişey yok. Geride kalan derdine yansın, kaçan balık büyük olur :)) Bir nusubet bin nasihattan iyidir derler ya. Biz de kötüyü gördük artık iyi ile kötüyü ayırt etmeyi öğrendik. Biraz geç anlıyoruz ama geç olsun da güç olmasın.

Punchshe,
bu durumda ne denir tam bilemedim, geçmiş olsun demek istemiyorum,
sonuçta ortada yıkılan bir kalp ve yuva var, en uygunu inşallah hakkında hayırlısı olmuş demek istiyorum.

Bu forumda yazılarını yakinen ve hayranlıkla takip ettiğim iki kıymetli kalemden birisin.

Uzun zamandır foruma girmemiştim, girince konunu okuyunca; içimde acı bir sızı hissettim.

Yazılarından seni anladığım, tanıdığım kadarıyla;
seni kaybedebilecek bir eş, zaten seni hiç haketmemiş bir eştir.

Branşdaş meslektaşın olarak; yolun ve yüreğin açık olsun demek istedim.

Son düzenleme:
mrb arkadaşım konuyu başından beri takip ediyorum şimdide dşüncelerimi paylaşmak istedim .haddimi aşarsam lütfen kusura bakma. oldukça güçlü bi kadınsın ve evliliğin boyunca zayıf bir erkekle aynı kulvarda uyum içinde olmak için gücünü ve yeteneklerini bastırmışsın. buda sende birikime neden olmuş .şimdi ise bir patlama ve kendini yeniden hatırlayıp var olan gücünü tekrar devreye sokmaya çalışıyorsun. günler geçtikçe seni sen yapan ve evliliğin süresinde vazgeçip törpülemeye çalıştığın özelliklerini tekrar hatırlayacaksın.biliyormusun eminim bu ayrılık kararından bazı duygusal anlar dışında asla pişman olmayacaksın. yolun açık olsun kendini iradesiz ve senin kadar karakter donanımı olmayan bir erkekten kurtardığın için seni canı gönülden kutluyorum.çünkü bazı erkekler hakikaten bu mücadele ve özveriyi haketmiyor.

bugün daha iyiyim :) her geçen gün daha iyi oluyorum düzeliyorum yaralarımı sarıyorum..
aklıma evliliğimle ilgili hiçbir anı gelmiyor inanırmısınız
fotoğraflara baktım evlenmeden önce ve sonrasına
aradaki fark resmen uçurum gbiydi evlenince resmen gözümün ışığı sönmüş..
buarada evlendikten sonraki fotoğraflara okadar yabancıydım ki!
sanki onları ben yaşamamışım gibi.. 3. bir pencereden baktım hayatıma ama o zamanı ben harcamamışım gibi.. ailemden hiç kopmamışım gibi...
evet başvurumu da yaptım..
olmasada üzülmüyorum çalışmadığım için yada iş bulamadığım içi suçlu hissettirecek kimse yok etrafımda..
bu arada eşimin küçük ablasıda aradı konuştu.. ne dediğini yarın yazacağım.. şuanda zamanım yok bunun için hepinizi öpüyorum o mis gibii ynaklarından.. :38:
ayrıca kimse düşündükleri için suçlu hissetmesin kendini çünkü ben sizden çok daha kötü şeyler düşünüyorum hakkında.. içime atıp unuttuklarım için kızıyorum ve daha önce neden ayrılmadım diyede azarlıyorum kendi mi!!..

Canım sen ne zaman başkasına ilgi duymaya başlayacaksın o zaman bu adam çıkıp gelecek. Senin o umut ışığını söndürmek için, çünkü kendisi doğuştan umutsuz vaka. Çekemeyecek senin o hamleni, onbin km uzakta da olsan yetişir. Seni biriyle gördüm rahattın mutluydun der, hiç beklemezdim senden der, benden sonra onu mu buldun zevksiz sen de der (: Mutlaka saçma sapan birşey der. Bu tarz erkekler böyledir. Bunlar ya hissettiklerini söyleyemezler en gerekli yerde bile iyi davranamazlar ya da hissettiklerini abarta abarta yüz mislini söylerler o yüzden ya aranız çok çok iyi olur ya da çok çok kötü. Bir gün bulutların üstündesindir bir gün yerin debinde. Anlamazsın bir süre neyin ne olduğunu ama bir bakmışsın ki yorulmuşsun...

Valla der mi der.. bende derim ki ne halin varsa gör.. senden sonra bunu buldum yüreği senden 10 kat iyi.. senden sonra bunu buldum beni başının tacı yaptı.. senden sonra bunu buldum istediğim çok az şeyi zul görmedi derim..
geleceği varsa göreceğide var benden ona 1 grm acıma yok artık..
:47:

sevgili PUNCHSHE

takdir edilecek bir bayansın...

bundan sonraki yaşamında da takdir edilecek bir yaşam süreceğini düşünüyorum...

haksızlığa,fiziksel yada psikolojik şiddete,aldatılmaya,önemsenmemeye maruz kalan birçok

değerli kadınlarımız da seni örnek alırlar umarım...

herşey gönlünce olsun.....

Son düzenleme:
punchse iyi olduğunu görmek çok güzel bak nerdeyse bi hafta oldu sen geleli ankara'ya:71:

Back
X