Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

Benimkilerde böyle ne yapayım. Herkes mutlu olduğu yerde olsun ama benden uzak olsunlar. En azından aynı şehirde değilim. Yoksa annem ve ex eşim sayesinde neler yaşardım tahmin bile edemiyorum. Kaçan kurtulur dedim ve kaçdım.:61:

canım sen ne işle uğraşıyodun bilecikte :) banada bir iş bulsana azcık kaçıyım bende :)) yokmu hiç torpil hakkım benim yaa :86::86:

canım sen ne işle uğraşıyodun bilecikte :) banada bir iş bulsana azcık kaçıyım bende :)) yokmu hiç torpil hakkım benim yaa :86::86:

Memurum ben, şükürler olsun ki annem dahil kimseye muhtaç değilim. Listene aldığına sevindim, ama haftasonuna al ki bende boşda olayım. Memuriyet için elinden gelen herşeyi yap, kendi mesleğini yapmak sana iyi gelecek.

canım aynısı değil ama benzer durumlarıı bende yaşamııştım ve zama hiç geçmeyecek sanıyordum..
doktorla görüşmüştüm ve bana bir tane antidepresan yazmıştıı.. ilaçlar bende uyuşukluk yapmadı ama bu zamanı çok daha kolay atlatmadı sağladı sanırım.. hayatımda hiç olmadığııım kadar güçlü bir insan oldum çıktım :1: sende bi doktorla görüş derim hem çok daha doğru kararlar almana yardımcı olur hemde bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur :3:

canım aynısı değil ama benzer durumlarıı bende yaşamııştım ve zama hiç geçmeyecek sanıyordum..
doktorla görüşmüştüm ve bana bir tane antidepresan yazmıştıı.. ilaçlar bende uyuşukluk yapmadı ama bu zamanı çok daha kolay atlatmadı sağladı sanırım.. hayatımda hiç olmadığııım kadar güçlü bir insan oldum çıktım :1: sende bi doktorla görüş derim hem çok daha doğru kararlar almana yardımcı olur hemde bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur :3:

Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar insan kendine uğraşlar bulsa da akşam olunca zor oluyor, bazen düşünceler ağır basıyor, bazen sebepsiz yere ağlama krizleri geliyor. Ben de dr dan yardım aldım ve çok rahatladım. Ne uyuşukluk nede yan etkisi olmadı, tam tersine çok çabuk toparlanmama yardımı oldu.

Benimkilerde böyle ne yapayım. Herkes mutlu olduğu yerde olsun ama benden uzak olsunlar. En azından aynı şehirde değilim. Yoksa annem ve ex eşim sayesinde neler yaşardım tahmin bile edemiyorum. Kaçan kurtulur dedim ve kaçdım.:61:

Ayy iyi yapmışsın yaa
Annen de bi tuhafmış yani hey Allahım hey
İnsan kızıyla boşanan adamla ne işi olur yahu
Sen iyi etmişsin canım kaçıp kurtulmakla

:) tamam listeye not düşüyorum bileciğe haftasonu gidilcek :) edanazla tanışılcak diyorum
evet haklısınız bir doktorla görüşmeliyim en kısa zamanda
birtane sakinleştiricim var çok ağladım zaman içiyorum ağır birşey değil uyuşukluk yapmıyr ama mutsuz hissedemiyorum onu içtiğimde ağlayamıyorum :))
en iyisi oturup kpss ye hazırlanıyım da atanırsam mecburen nere atansam oraya giderim bişey demezler :))

Ayy iyi yapmışsın yaa
Annen de bi tuhafmış yani hey Allahım hey
İnsan kızıyla boşanan adamla ne işi olur yahu
Sen iyi etmişsin canım kaçıp kurtulmakla

Gülüyorum sadece. Bazen çok bozuldum bu olaylara ama onların arasında kötü bişey geçmedi ki. Esasında eski eşimle benim aramda da kötü şeyler olmadı. İhanet, şiddet, alkol gibi şeyler yokdu. Çok iyi bir insan kendisi ama iyi insan olmak iyi eş olamk anlamına gelmiyor. Aile kavramımız farklı idi, maalesef buradaki pek çok kişinin sorunu gibi bizde onun ailesi sorundu. Ve yoruldum pes ettim, o değişmedi ta ki boşanana kadar. Şu anda kendi ailesi ile görüşmüyor benim ailemden başka kimsesei de yok. Ben ona asla ailenle görüşme demedim, sadece öncelikle bizim aile olduğumuzu kabul etmesini ve kabul ettirmesini istedim. Olmadı, yapamadı ve benim daha fazla yorulmaya gücüm kalmadı. Boşandıktan sonra ise çok değiştiğini söyledi, defalarca evlenme teklif etti. Değiştiğine inanıyorum esasında ama benm de kötü bir huyum yaşadığım hiçbişeyi unutamamak. Bu yüzden ondan uzak durmak en iyisiç. Bir yıloldu ve sonunda tekrar bir araya gelmeyeceğimiz zorda olsa kabullendi. Değişmesinin benim için artık bir önemi kalmadı. Çünkü ben onunla yaşadığım hayattan daha mutluyum. Yalnızlık sorun evet bazen ama iki kişilik bir yalnızlıkdasa sadece kendi yalnızlığımı yaşamak daha kolay.

edanaz :( püff nerdeyse aynı sorunlar yahu :( tek fark bizimkisinin sevgisi bitmiş işte..

yok ya ben poker bilmiyorum :(:82:

punchshe hoşgeldin ankaraya canım.. zor günler ama geçecek.gençliğin var mesleğin var sağlıklısın...bunları düşün ..evet haksızlığa uğradın bomboş hissediyosun ama sığınacak bir ailen var.benim bir arkadaşım var anne ve babasını çok erken yaşta kaybetmiş ve ona ablası ve eniştesi bakmış büyütmüş sonrada evden bir boğaz eksik olsun diye 18 yaşında evlendirmişler. herif ayyaşın dayakçının tembelin biriymiş .tanıştığımızda arkadaşım 20 ben 16 yaşındaydım bu kız arkadaşım karnına yediği tekmelerle bebeğini kaybetmiş ve o heriften yeni boşanmıştı.can dostum oldu yıllar içinde sonra ben 24 o 28 yaşına geldiğinde aynı zamanda yuvalarımızı kurduk.şimdiki eşiyle de benim eşim iyi arkadaş hala görüşüyoruz şu an çok mutlu bir kızı var 2.evliliğinde dünyalar tatlısı yaşayıp gidiyor işte..neden olmasın sende kendini toparladığında hayatını yeniden kurarsın .bu imkansız değil ve o salakda kafasını duvara vurur.yeterki yardım al ve toparlanmayı iste.karamsar olma .Rabbim insanları bazen sıkarsa bazende ferahlatır .biz burdayız bak senin için..

Saolun zaten sizler olmasaydınız ben muhtemelen çok daha kötü olurdum okadar iyi destek oldunuz ki kötü düşünceleri kafamdan hemen sizlerle yazarak paylaştım ve daha iyi şeyler düşünmeye çalıştım eğer sizler olmasaydınız kendi kendimi yerdim ben kesin

Guclu bayan, gercekten kocaman bir MASHALLAH size...Allahim yuzunuzu her daim guldursun...basaridan basariya kosmanizi nasip etsin...:71:

takipcinizim cok fazla yazmasamda:34:

Ankarada oturuyormussunuz,Ankaralimisiniz?Bende Ankaraliyimda:34:

evet haklısınız bu tamamen baht işi kardeşim valla bahtımız yokmuş bizim yoksa ilk evlilik ikinci onuncu farkedermi bahtın olsa ilk seferde de olur :)
o kız adınada sevindim 2. evliliğinde mutluluğu yakalaması herşeyden daha güzel olmuştur ona.. bazıları ilkinde mutsuz 2. sinde de mutsuz oluyor o daha kötü vallahi :((
bu arada ben size net maceramı analtıyımda azcık kıkırdayın :) diğer topicte anlatmıştım ama burayada yazıyım
şimdi bugün çarşıya gittim ttnet e girim sordum evde tlfon yok dedim adam ozaman hatsız bağlantı yaparız dedi limitsiz üff ( baya pahalı) ozaman dedik tlf bağlatıyım oda 2 hafta sürer dedi :)
neyse eve geldim zaten daha burya nüfusumu aldırmadım nüfus aldırcam tlf bağlatcam net alıcam :)) bi ton iş sinirlendim eve gelince dedim ben bu günleri hep evde tek başıma mı geçircem hadi gündüz gezerim falanda geceler ben kafayı yerim dedim.. en azından insanın uykusu gelene kadar oyalancak birşey olmalı..
neysee aklıma fikir geldi benim apartmanda aynı kattaki bütün komşuları internetiniz varmı diye gezdim :)
2 tanesinde yoktu..
bizim yönetici teyzenin oğlu yeni gelmiş oda yeni net bağlatmış ( düşeşşş ) :)
dedim ki hemen kablosuz mu ??
evet kablosuz dedi çocuk dedim benim acil internete ihtiyacım var ama dedim 2 gaftaya bağlatamıyorum :))iişim de vardı acil sizin kablosuzun şifresini versenizde kullansam
tabi şok oldular böyle patavatsız bir komşu görmemişlerdir herhalde
:))
neyse dedim 2 hafta bağlanana kadar ne kadarsa sizin internet yarısını ödeyim :))
soyguncu olmadığımı anlayınca teyze beni geçen gelişimden de hatırlayınca
aaa olurmu kızım hiç öyle dedi hemen şifreyi verdiler ama bulamıyorum onları interneti neyse
1-2 denedik görmüyor benim pc
teyze dediki kızım işin acilse gel içerde hllet işini teyzecim 2 hafta lazım :) hergün sizi rahatsız etmeyim dedim teyze olsun falan dedi.. oğlu dedi ben yeni aldım modemi kilit vardı kaldırdım şimdi görür dedi neyse şifreyi aldım
benim pc gördü neti ama nerden bi bilin bakalım :1::86:
sadece giriş kapısının önünden bağlanabiliyorum :86::86: şimdi kapının önüne koydum pc yi sonrada attım sandalyemi minderimi aldım çayımı meyvemi yanıma
girenden çıkandan haraç kesiyom :1:
annem arada başıma geliyor kıkırdıyor :1:
anlıycağınız koridor güzeli oldum:86:

:60::62::9::1:iste budur,cok guldum...Bu internet adama herseyi yaptirir:1:hele birde aliskansan kapinin onunde bile oturtur:60:

hoşgeldin :7::65::46::46: çarşambadan önce beklemiyorduk seni sabah çok güzel bir sürpriz oldu.hadi kendine gel bir an önce eksikliğini hissettik diğer konumuzdada seni bekliyoruz dört gözle:66::66::66:

ayyy arkadaşlarım benim yaa :)
sormayın bana internet neler yaptırdı

aslen ankaralı değilim ama yıllardır ailem ankarada yaşıyor :))
yaa kpds kitabım kargoyla gelecek
kitabım yokmuş burda ama akşam kelime çalışırım pınarcım :)
Bu hafta neler planlıyorum bir arkadaşımla gezmeyi
nüfusumu ankaraya aldırıp tlf başvurusu yapmayı
sonra iş başvurularımı yapmayı planlıyorum :))

ayyy arkadaşlarım benim yaa :)
sormayın bana internet neler yaptırdı

aslen ankaralı değilim ama yıllardır ailem ankarada yaşıyor :))
yaa kpds kitabım kargoyla gelecek
kitabım yokmuş burda ama akşam kelime çalışırım pınarcım :)
Bu hafta neler planlıyorum bir arkadaşımla gezmeyi
nüfusumu ankaraya aldırıp tlf başvurusu yapmayı
sonra iş başvurularımı yapmayı planlıyorum :))

Yeni hayatına ve yeni hayatının koşuşturmalarına başlamışsın, çok sevindim canım.
Eşin diğer eşyaları kargoya verdi mi?

bugün aradı
kargoya verecekmiş adres istedi
sesinden hiç etkilenmedim normal birisiymiş gibi konuştum

bu arada ben gittikten 1 gün sonra annesi gelmiş
ne tesadüf değil mi 1 gün daha kalsam karşılaşacaktık değil mi? ben inanmıyorum karşılaşacağımıza ama :86::86:

Back
X