Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

hıh canım rahatlamışlardır şimdi onlar, alsın oğluşunu koynuna uyusunlar mışıl mışıl:1:
turşusunu kursun

bugün aradı
kargoya verecekmiş adres istedi
sesinden hiç etkilenmedim normal birisiymiş gibi konuştum

bu arada ben gittikten 1 gün sonra annesi gelmiş
ne tesadüf değil mi 1 gün daha kalsam karşılaşacaktık değil mi? ben inanmıyorum karşılaşacağımıza ama :86::86:

aman alsin anasini bastaci yapsins

saniyor mu ki o ex kaynanan

baska birini gelin etse

senden cok cok iyi olacak.

gelen gideni aratir misali kafasini taslara vuracak

hem o adam(kusura bakma boyle hitap etmek zorundayim)

zaman gectikce oyle bir yanacak ki

ama hiccc gecti artik gecti.

sen ise yeni hayatinda her seyi yoluna koyacaksin

ogretmen oldugunu yeni ogrendim.cok saygin ve guzel bir meslegin var.ayni yasta yiz senle.cok akilli ve mantikli bir hanimsin.burada herkese verdigin nese dolu akilci tavsiyelerin de kisiligini gosteriyor.

bukadar guclu olmana hayranim.bukadar dik durusun takdire şsayan.

özetle yeni hayatinda basarilar dilerim.

bu arada internet bulma macerani gülerek okudum.

allah hep seni guldursun.umudunu kaybetme.hergun yeni bir gun yeni bir ümit.simdi gez toz kafani dagit,is basvurulari yap.degisik yerlere git,yolun duserse buralara da beklerim.kucuk oglumu sever beraber gezeriz...

senin simdi zamana ihtiyacin var.hep gülümse emi,ve hep iyi ol.

biz hep yanindayiz.haydi kizlar

en büyük punchee en büyük punchee

kocaman bir aile olarak yanindayizzz ve seni cok seviyoruz.

hepiniziii çoook seviyorum yaa canlarım benim
ben en büyük gücümü sizdden aldım
azcık kafam öne düşecek olsa siz uyardınız dik dur diye siz olmasanız ben herhalde onun gözünde ne kadar aşağı bir şekilde dönerdim evime sizlere borçluyum ben çoğu şeyi :):38::39:

Sen güçlüsün, başın öne düşecekse de beraberken olacak bu. O bunu görmeyecek, o senin kalbini görmyi hak etmiyor. Sanıyor musun ki hepimiz çok güçlüyüz, süper güçlerimiz var. Tabi ki hayır, sadece burada birbirmizden destek alıyoruz. Birbirimize kalbimiz açıyoruz, empati kuruyoruz. Ne yazık ki eşlerimiz olacak kişilerin yapamadıklarını yapıyoruz.

Emin ol hafifleyecek, unutulmasa bile hafifliyor. Zamanla sanki üçüncü bir kişiden dimlediğin bir hikaye gibi hissediyorsun olanları. Bazen öyle bir an geliyor ki çığlık çığlığa ağlamak istiyorsun, sonra başkaları görmesin istiyorsun, kendine yakıştıramıyorsun. Tahminim kadınlık gururu dedikleri bu olsa gerek. Ama ne olur bir an önce bir dr dan yardım al, bu dönemi çok daha rahat geçireceksin. Gece uykularında sorun yaşayabilirsin, uyuyamayabilirsin, yada çok fazla uyuyabilirsin. Bunlar hep psikoljik, bir an önce yardım al. İnan ben yardım alana kadar 3-4 günde bir uyuyordum, uyuyamıyordum ve en sonunda uykusuzlukdan kendimden geçiyordum. Tahmin edilemeyecek kadar çok yiyor ve zayıflıyordum ama inanılmaz bir enerjim ve özgüvenim vardı. En son işyerinden arkadaşlarım isyan etti ve bana bir dr dan randevu ayarladılar. Çünkü ben normal sanıyordum kendimi. Ne zamanki dr a gidip konuşmaya başladım, konuşamadım. Sanki dr bana sevdiğin herkes öldü bu dünyada yalnız dedi. Ağlmakdan konuşamadım, çok garip ama hiç tanımadığım bir adamın karşısında çığlık çığlığa ağladım. Ve ertesi gün tedaviye başladım, bir sene içinde tedavim tamamlandı, şimdi gerçekten iyiyim. Uykum da düzene girdi, kendimi seviyorum ve hiç kimse için hiç bir şey yapma zorunluluğu hissetmiyorum. Ben buyum, kimse için eğilip bükülemem, beni kabul eden böyle kabul etsin. Sadece şunu fark ettim ki güvenimi kaybettim. Ne zaman birine güveneceğim evet bu beraber yaşlanmak istediğim adam diyeceğim.

puncshecim canımm benim...diğer konum demene rağmen girmediğim için o kadar kızdım ki kendimee neden girip de destek olmadığıma yandım..sandımki sen olup biteni diğer topiğe de yazıyorsun meğer ne çok şey varmış ayrıntıda....tek tesellim burda çok güzel can dostlar var onlar sana belki de benden daha fazla destek vermiş olması...ama ben sana defalarca istanbulda oturuyorum yalnızsan gel konuşup dertleşelim dedim..bilseydim zamanında okusaydım ne yapar ne eder nerdeysen gelirdim...umarım beni hoş görmüşsündür...

tam 40 sayfayı şoklar içinde okudum..zaten okusam da sana katacak bir damla bir dirhem nasihat bulamadım..kah can dostlar yazmış kah onlar daha yazmadan doğru olanı yapmışsın..artık bunca zamandan sonra gerilere dönüp didiklemekte hoş olmayacak..o nedenle ilerisi için yorumlar yazarım bundan sonra.. Tek merakla ve sabırla beklediğim ne biliyor musun..bu seni sevmeyen adam..senin orda gezip eğlendiğini şu yada bu şekilde duyduğunda kıskançlığından öleceğidir..

bir arkadaş bunu yazmış..tek kalemde herşeyi özetlemiş..yazanın eline emeğine sağlık..

]"Unutma ki, yalnız olmak; Yanlış yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidir".[/QUOTE]

bende bişey diyeyim....

acılana..zaman ve dua..süreceksin..işe yaramazsa..işe yaramazsa diye bir olasılık yok!

canın sağolsun güzelim üzülme :)
ben şimdi iyiyim gibi :))
bak bugün iş görüşmesine gidiyorum şuanda
:))
diğer arkadaşlar sağolsun baya ilgilendiler benimle :)) ben işlerin var diye bakamıyorsun sandım konuya:38::38: canın sağolsun üzme kendini :38:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bak görüceksin işe de bi başla hızla akıp gidecek zaman Allahın izniyle

canın sağolsun güzelim üzülme :)
ben şimdi iyiyim gibi :))
bak bugün iş görüşmesine gidiyorum şuanda
:))
diğer arkadaşlar sağolsun baya ilgilendiler benimle :)) ben işlerin var diye bakamıyorsun sandım konuya:38::38: canın sağolsun üzme kendini :38:

canım çok sevindim iş görüşmesine gideceğine, inş güzel sonuçlarla gelirsin. haberlerini bekliyoruz.:71:

Kızlar ben tam bil salağım yaa:86: nasıl böyle bişey yaptım bende bilmiyorum ki..
ooh sabah kalktım misler gibi banyomu yaptım saçlarımı fönledim kıyafetimi giydim sonracıma makyajımı yaptıım çıktım evden..
Ne güzel değilmi herşeyi eksiksiz yapmışım :86: öyle heyecanlıydım ki heyecanla adrese tekrar bakmak tam olarak nerde olduğunu öğrenmek aklımın ucundan geçmedi..
ankarayı biliyorum diyekendimede güveniyorum ya
:86:neyse ben adresi yanlış hatırlıyormuşum :)
akşam başka bi okulun adresine bakmıştım sen sabah hiiiç ikisini karıştırdığını farketmeden düş yola :)
arıyorum arıyorum okul yok
o sokak senin bu sokak benim taradım heryeri :)
bide havalıyım görmeniz lazım :) sokağı boylu boyuna geçtim hala bi ilerki aradadır diye kendimi kandırıyorum sokak bitti geri döndüm :):27: nasıl olduda göremedim diye bakıyorum :27: dönüşte artık 3 tane taksi durağında sordum :86: adamlar bana çok farklı bir yeri tarif ediyorlar uzak üstelik:86: yok diyorum siz bilmiyosunuz adamlarıda tersledim:86: neyse sokağı tekrar geçipte bitince artık okulun orda olmadığına emin oldum :86:bi internet kafe bulsam girip bakacaktım adrese ama malesef onuda bulamadım en iyisi eve dönüyüm dedim :24: dönüştede nüfusumu aldırdım :64: onu yapamadım bari başka bişeyim olsun dedim offf off nereye kadar sürer benim bu salaklığım:66::27:

kısmet değilmiş demekki punçsi :) ama en azından arayıp gelemeyeceğim diyebilseymişsin güzel olurmuş :) hatta okula şimdi ulaşma sansın varsa telefonla arayıp mazeretini bildir bence :27: daha profesyonel imajın olur

yok canım ya randevulu değil :)) yarın gitcem yine :))
gün sınırı var o güne kadar bütün başvurular değerlendiriliyor sonra sınava alacaklar :))
ben ilk günden hemen gidiyim demiştim :))
okadar heyecanlıydım ki yolda iki kez ayağım burkuldu ( topuklular yüzünden) :86:bu benim umutlanmak heveslenmek değil
bu benim için farklı bişey
yürüyebileceğimi kendime göstermek gibi kendimi kendime ispatlamak gibi..
evde otursam kendmi hiç gibi hissedip kendimle kavga edip durabilirdim şimdi birşeyler yapabileceğimi biliyorum
burası olmazsa başka yer olur.. :86:

orası öyle tabi kısmetin neresiyse orası olur .. ama umarım tez zamanda en hayırlısı olur :16:

Alemsin valla... Demek ki garip olaylar tek benim başıma gelmiyormuş deyip güldüm. Ben de Bilecik'de ev ararken yorulup bir parkda otumuştum, üstüme çimento yağmıştı. :64:

Valla ben bütün garip olayları mıknatısla üzerime çekiyorum :90::90::78:ayyy ama beni görmeniz lazımdı yaa kendimede hiiiç konduramıyorum kaybolmayı yada adresi bulamamayı:76::77:eminim ya kendimden taksi durağındaki adamları tersliyorum falan diyorum burda ya burda adres burayı gösteriyor..
adamlar diyor bizim bildiğimiz burdaki okulun adı şu :)) sizin dediğiniz okul şurda
aaa olurmu yook canımmm :77::78: komediyim yaaa benn :76:

Back
X