- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
:)Merhaba bir ay sonra bende İzmire taşınıyorum ve şirinyerde oturacağım nasıl alışacağım bilmiyorum eşimin ailesinden konuştuğum bir kayınpeder kimseyle görüşmüyorum evime de getirmem şirinyerli olan varsa tanışalım yasım 25 kendime arkadaş bulayım
Baktım eski konusuna baya baya biseyler yap göreyim demiş ya la,tövbeler olsun. Biz de gelin miyiz üstad,pazarlığı sıkı tut.Heee sen şu kayınpeder ine borç öde bişeyler yap göreyim ona göre gelirim diyen pazarlikci gelin misin ??
Baktım eski konusuna baya baya biseyler yap göreyim demiş ya la,tövbeler olsun. Biz de gelin miyiz üstad,pazarlığı sıkı tut.
Vallaha saçlarımı supurge ettimde meğer işin sırrı önden pazarliktaymis. Çay istedi yap biseyler görelim koçum diyemedim ona yanarım.deveye diken demişler
Vallaha saçlarımı supurge ettimde meğer işin sırrı önden pazarliktaymis. Çay istedi yap biseyler görelim koçum diyemedim ona yanarım.
Valla haaa saksı niyetine koydular bizi bak millete hey gidi hey.Baktım eski konusuna baya baya biseyler yap göreyim demiş ya la,tövbeler olsun. Biz de gelin miyiz üstad,pazarlığı sıkı tut.
konu sahibi ufkumu açtı bu saatten sonra bir bardak su 5 liradan aşağı olmaz,kurtarmaz.Valla haaa saksı niyetine koydular bizi bak millete hey gidi hey.
pazarlık degıl o şartHeee sen şu kayınpeder ine borç öde bişeyler yap göreyim ona göre gelirim diyen pazarlikci gelin misin ??
ya laf sokmalarınızı hiç kaldıramıcam zaten canım sıkkın insanlara laf sokarak elinize ne geçiyor ben fikir istedimBedava mı tanışcaz şimdi ona göre yani hesabı bize kitleme
Tanışalım dedin tanımaya çalışıyorum işteya laf sokmalarınızı hiç kaldıramıcam zaten canım sıkkın insanlara laf sokarak elinize ne geçiyor ben fikir istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?