- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
bende yarin baslıyorum adetimin 3.günü.....ben 1 ay kullancagim sadece...sormak istedigimm ilac bittikten nezaman sonra adet olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yarin baslıyorum adetimin 3.günü.....ben 1 ay kullancagim sadece...sormak istedigimm ilac bittikten nezaman sonra adet olurum
Yeni bir üye olarak herkese merhabalar.Ben de 9 gündür ginera kullanıyorum.doktorum kistimin geçmesi için bir ay için kullanmamı önerdi.inşallah geçer kistim çünkü çocuk istiyorum.Bende normalde hiç olmamasına rağmen hapı kullandıktan iki üç gün sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı.Nedenini anlayamadım.Bu şekilde bi sonuçla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?
Ben kist tedavim icin ginera kullaniyorum bugun 9. Gunum ve mide bulantilarim yeni gecti. İlaci kullanmaya basladigimdan beri yedigim yemekleri kusuyorum o yuzden hep biskuvi yiyorum. İki kilo verdim ama yersiz mide bulantisi cok rahatsiz edici. Odem oluyor tabi ama odem ilaci kullaniyorum.
Cok uzuldum gecmis olsun canim bendede asiri odem yapti ve ginerayi biraktigimda asiri hizli bir sekilde kilo verdim ayrica cenemin altinda iki tane kalin tuy cikti. Anlasilan yararindan cok zarari varrrrr!!GİNERA KULLANMAYIN .
Ginera yüzünden akciğer embolisi geçirdim yoğun bakmda yattım ölüm riskim vardı . Tanısıda zor bir hastalık şans eseri bulundu eve yollansaydım ölecekmişim .
Pıhtıya sebep olabiliyor . Allah belasını versiiin gineranın
Cok uzuldum gecmis olsun canim bendede asiri odem yapti ve ginerayi biraktigimda asiri hizli bir sekilde kilo verdim ayrica cenemin altinda iki tane kalin tuy cikti. Anlasilan yararindan cok zarari varrrrr!!
Selam.konu cok eski ama ben yeni kullaniyorum.bugun 1.gün.yan etki yaparsakac gunde belli olur...1.gunun sonunda bişey olmadiysa olmazmi acaba veya kac gunde ne gibi farkliliklar olur.ilk gun karin agrim ve basim sepet gibiydi mesela.göğüsüm biraz küçük benim.azda olsa farkedermi biraktigimda eskiye donermiyim acaba.ginerayi kullanma sebebim daha cok bu.daha iyisini tavsiye eden varsa beklerimCok uzuldum gecmis olsun canim bendede asiri odem yapti ve ginerayi biraktigimda asiri hizli bir sekilde kilo verdim ayrica cenemin altinda iki tane kalin tuy cikti. Anlasilan yararindan cok zarari varrrrr!!