• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Giray İsmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar bu isim nasıl sizce....ben bu isim nasıl dediğimde hep çok kötü yorumlar aldım çevremden....nette ise çok beğenilen bir isim....valla çözemedim...güzelmi..çirkinmi....değişikmi????????sizce nasıl???????bide tatarlar kullanırmış bu ismi.....öyledir tabide .....sadece onlarmı kullanabilir:))

valla hiç güzel değil canım.komedi dizilerindeki tiplemelere koyulan uydurma isimlere benziyor.saldıray abi vardı bi dizide,saldırgan bir adam.giray diyince 'girmek'ten sapıkça şeyler çağrıştırıyor benden söylemesi

valla hiçbeğenmedim. hatta konu başlığından bile bunun bir isim olduğunu anlamadım. merakımdan girdim başlığa..

Son düzenleme:
giray anlamı nedir kii?? ben de beğenmedim ama önemli olan senin beğenmen. içine siniyorsa koyarsın

Bebeklerinize ilerde dalga geçilmeyecek, alay konusu olmayacak, cinsiyet ayrımı gerektiren isimler koyun bence...
Bu isim okunuşundan da, kulağa da pek hoş gelmiyor, her yöne çekilecek, dalgaya alınacak bir isim. kesinlikle koymayın ..

fikir olacaksa. benim cocuguma düsündügüm isimleri yazabilirim

Berk: Sert, saglam, kati 2.Yildirim
Emre: Dost, arkadas, sevdali, tutkun, ünlü, Türk ozani Yunus’un adlarindan biri
Mert: Sözünün eri; yigit bahadir, batur
Toprak: Toz durumuna gelmis türlü kütle kirintilariyla çürümüs organik Cisimlerden olusan ve üzerindeki bütün canlilara yasama ortami saglayan madde; kara; ülke, yurt;
Egemen: Yönetimini kendi gücüyle, disardan denetime bagli kalmadan Sürdüren, üstün, sözünü, geçiren
Taylan: Uzun boylu ve yakisikli kimse
Teoman: Oguz Han in Babasinin adi

1. Kudretli, kuvvetli. 2. Uygun, lâik. 3. Kırım hanlarının ünvanı.
Kötü bir anlamı yokki manası bunlarmış

bencede guzel deil cnmm

Giray gibi bir isme dahi bu şekilde yorumlar yapılıyor ya pes vallahi..
Başta bir yorum gelmiş,gerisi de öyle devam etmiş..
Giray,Kırım hanlarına verilen unvanlardan biri / prens manasına geliyor..
Gazı Giray Gazai vardır bilenlerimiz vardır belki..
Bir isme kulp takmaya,anında yakıştırma/takıştırma yapmaya bayılıyoruz cümleten..
Beğenmesek de bir isme yorum yaparken,iki düşün bir söyle düsturu ile hareket edelim,daha hoş olmaz mı..
Hele 'Saldıray'ı okuduğumda dumur oldum doğrusu..
:)
Güzel gören güzel düşünür ve o nispette hayatından zevk alır.Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz lakin şu kulp takma huyumuzdan vazgeçelim artık ne olur.
Sevgi ve selam ile

çok modern bir isim değil. 55 yaşındaki akrabamın ismi. ama müthiş bir insan. ben koyardım.

bence güzel bir isim anlamıda güzelmiş
çok sevdiğim liseden bir arkadaşımın ismi kendiside pek bir efendidiryerimseniben

Back
X