Ekledi onu. Ya bu bahsettiğim kişi 25 yasında bir kız. Defalarca uyardm unutmasını söyledim ama unutmuyor yapamıyorum onsuz diyAdama mesaj atma, zayıf karakterli Gülşah'ın sevgilisi de kendisinden hallicedir, Gülşah'ın durumunu duyunca totosu havalanır, egosu şişer, bi de ilerde sen mesaj attın diye kısmete engel oldun diye suçlanırsın duyulunca.
Gülşah'la konuş, silsin, sınavına baksın. Ödül koyun, sınavı kazanırsa elemanı tekrar ekler.
Kesinlikle haklısınız bende karşıyım ama böyle devam ederse sınava hiç çalışamıycak ve geleceğini heba etmiş olcakBen 3.kişilerin ne olursa olsun ilişkilere karışmasına karşıyım.
Aslında iyi biri ama gerçekten özgüveni eksik biri. Ayrıca çok inatçı ve gururlu.seviyo arkadaşımı biliyorum ama onun inadını nasıl kırabilirim bilemiyorumArkadaşının bu adamla mutlu olacağına inanıyor musun peki?
Burda önemli bişeyden bahsediyorum. Bi kızın geleceği için gayet masumane bi yardım istedim.hayyata çok daha büyük acılar var bunun farkındaym ama kimsenin acısını da küçümseme hakkınız yok lütfen biraz daha duyarlı olur musunuzAklima Ibo ile Güllüşah geldi
İnanın başkasının hayatına burnumu sokmak gibi bir huyum yok ama arkadaşm gerçekten çok zor durumda bu sınav onun için hayati önem taşıyor. Fakat o mantıklı düşünemiyor.Çok seviyor belli yardım etmek istiyorum hayatını mahvetmesine izin vermek istemiyorum konuştum defalarca fayda etmedi.ona nasıl yardımcı olabilirim bi fikriniz var mıKoskoca insanlarsınız herkes kendi hayatını düşünecek bence karışmayın.
Burda önemli bişeyden bahsediyorum. Bi kızın geleceği için gayet masumane bi yardım istedim.hayyata çok daha büyük acılar var bunun farkındaym ama kimsenin acısını da küçümseme hakkınız yok lütfen biraz daha duyarlı olur musunuz
Aslında iyi biri ama gerçekten özgüveni eksik biri. Ayrıca çok inatçı ve gururlu.seviyo arkadaşımı biliyorum ama onun inadını nasıl kırabilirim bilemiyorum
Sanırım haklısınızNe alakasi var arkadasim? Isim veren sensin. Ben de azcik espri katayim dedim.
Neyse konuya yoruma gelecek olursam, tabiki de adama mesaj atmayin yoksa ömür boyu arkadasinizi kaybedebilirsiniz. Elbet arkadasinizin akli var. Birakin bazi seyleri yasayarak ogrensin ki ilerde hata yapma olasiligi düşsün. .
Sizce erkek arkadaşı barışmak istiyo mu. Sonuçta tekrar facr ekledi.arkadaşımı çağrıştırcak şeyler paylaşıyor. Seviyo mu dersiniz. Ama seviyorsada üç ay olmak üzere böyle saçma şeylerle uğraşmak yerine neden barışmak için adım atmıyorki. Offf arabuluculuk mu yapsam işe yarar mıBence fazla karışma ilişkilerine sadece çocuğu uyar.
arkadaşının güçlü olması için yardım etmeye devam edin başka yapacak bir şey yok gibi maalesef..
Ahh ahhh biz kadınlar aptalız adamların umrunda değil. Eminim arkadaşm unutmasn onu diye face ekledi. Kendisini tatmin ediyo.ahh ahhh anlatamıyorum arkadaşıma ahhhhfaydası olacak olsa hepimiz mesaj atalım yıkalım adamı oracıkta ama totosunu kaldırmaktan başka bişeye yaramaz.
Sanane diyecek biri değil.benim tek korkum arkadaşımı üzmek. İlk aşkı ondan başka kimse olmaz bundan sonra diyo.Aslında evde kalma korkusu yaşıyo bence başkada bişey değil. Bunu yuzune karşı söyleyemiyorm ama durum bu benceArkadaşının yaşı gayet iyi bu konuyu kendi halledebilir madem önemli sınavı var face kapatsin çocuğu engellesin.ben iliskime yada hayatima 3.sahislarin giripte karışması ni istemem.farzedinki çocuğu aradiniz karşılığında sanane derse ne cevap vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?