Girdapta gibiyim çıkamıyorum :(

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Kardeşten öte can dostum gülşah iki buçuk ay önce erkek arkadaşından ayrıldı.Daha doğrusu erkek arkadaşı bi tartışma sonrası onu terketti. Gülşah defalarca özür dilemesine rağmen geri dönmedi. Gülşah çok zor günler geçirdi İlk aşkıydı ve onu çok seviyordu. Aslında erkek arkadaşı içinde gülşah ilkti ve gülşah ı çok seviyor bence ama çok gururlu ve inatçı biri. Ayrıca kendine güveni olmayan biri. Neysee çok uzattım sanırımmm.. Dediğim gibi gülşah çok zor günler geçirdi onu toparladık derken erkek arkadaşı gülşahı tekrar face eklemiş.gülşahın umut etmesine yol açacak şeyler paylaşıp duruyo vee gülşah yine kötüye gitti tabi sürekli ağlıyor.Barışmak için adım atar sandık ama iki hafta geçti ses seda yok ( Arkadaşm bu yıl kpss ye hazırlanmalı ailesinin maddi durumu çok kötü bu sınavı kazanmaktan başka çaresi yok ama erkek arkadaşı böyle yaparak onun çalışmasını engelliyo ve resmen geleceğine set kuruyor. Ben erkek arkadaşına mesaj atıp ne yapmaya çalıştığını sorsam mı diyorum. Gülşahın durumunu anlatsam bu yaptığının gülşahın geleceğini etkileyceğini söylesem mi.çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz.

Not:yazıyı okuyunca biraz ergence oldugunun bende farkındayım ama durum tam olarak böyle. Gülşah zayıf bi karakter ölmeyi bile düşünüyor onun için bişeyler yapmak istiyorum

Arkadaşının bu adamla mutlu olacağına inanıyor musun peki?

Adama mesaj atma, zayıf karakterli Gülşah'ın sevgilisi de kendisinden hallicedir, Gülşah'ın durumunu duyunca totosu havalanır, egosu şişer, bi de ilerde sen mesaj attın diye kısmete engel oldun diye suçlanırsın duyulunca.
Gülşah'la konuş, silsin, sınavına baksın. Ödül koyun, sınavı kazanırsa elemanı tekrar ekler.

Ekledi onu. Ya bu bahsettiğim kişi 25 yasında bir kız. Defalarca uyardm unutmasını söyledim ama unutmuyor yapamıyorum onsuz diynun için bişeyler yapmak istiyorum o benim zor günlerimden kurtulmamı sağladı ben onu bu durumdan nasıl kurtarabilirm bilmiyorum

Ben 3.kişilerin ne olursa olsun ilişkilere karışmasına karşıyım.
Kesinlikle haklısınız bende karşıyım ama böyle devam ederse sınava hiç çalışamıycak ve geleceğini heba etmiş olcak

Arkadaşının bu adamla mutlu olacağına inanıyor musun peki?
Aslında iyi biri ama gerçekten özgüveni eksik biri. Ayrıca çok inatçı ve gururlu.seviyo arkadaşımı biliyorum ama onun inadını nasıl kırabilirim bilemiyorum

Aklima Ibo ile Güllüşah geldi
Burda önemli bişeyden bahsediyorum. Bi kızın geleceği için gayet masumane bi yardım istedim.hayyata çok daha büyük acılar var bunun farkındaym ama kimsenin acısını da küçümseme hakkınız yok lütfen biraz daha duyarlı olur musunuz

Koskoca insanlarsınız herkes kendi hayatını düşünecek bence karışmayın.

Koskoca insanlarsınız herkes kendi hayatını düşünecek bence karışmayın.
İnanın başkasının hayatına burnumu sokmak gibi bir huyum yok ama arkadaşm gerçekten çok zor durumda bu sınav onun için hayati önem taşıyor. Fakat o mantıklı düşünemiyor.Çok seviyor belli yardım etmek istiyorum hayatını mahvetmesine izin vermek istemiyorum konuştum defalarca fayda etmedi.ona nasıl yardımcı olabilirim bi fikriniz var mı

Ne alakasi var arkadasim? Isim veren sensin. Ben de azcik espri katayim dedim.

Neyse konuya yoruma gelecek olursam, tabiki de adama mesaj atmayin yoksa ömür boyu arkadasinizi kaybedebilirsiniz. Elbet arkadasinizin akli var. Birakin bazi seyleri yasayarak ogrensin ki ilerde hata yapma olasiligi düşsün. .

Aslında iyi biri ama gerçekten özgüveni eksik biri. Ayrıca çok inatçı ve gururlu.seviyo arkadaşımı biliyorum ama onun inadını nasıl kırabilirim bilemiyorum

Bence fazla karışma ilişkilerine sadece çocuğu uyar.
arkadaşının güçlü olması için yardım etmeye devam edin başka yapacak bir şey yok gibi maalesef..

Sanırım haklısınız

faydası olacak olsa hepimiz mesaj atalım yıkalım adamı oracıkta ama totosunu kaldırmaktan başka bişeye yaramaz.

Bence fazla karışma ilişkilerine sadece çocuğu uyar.
arkadaşının güçlü olması için yardım etmeye devam edin başka yapacak bir şey yok gibi maalesef..
Sizce erkek arkadaşı barışmak istiyo mu. Sonuçta tekrar facr ekledi.arkadaşımı çağrıştırcak şeyler paylaşıyor. Seviyo mu dersiniz. Ama seviyorsada üç ay olmak üzere böyle saçma şeylerle uğraşmak yerine neden barışmak için adım atmıyorki. Offf arabuluculuk mu yapsam işe yarar mı

Arkadaşının yaşı gayet iyi bu konuyu kendi halledebilir madem önemli sınavı var face kapatsin çocuğu engellesin.ben iliskime yada hayatima 3.sahislarin giripte karışması ni istemem.farzedinki çocuğu aradiniz karşılığında sanane derse ne cevap vereceksiniz

faydası olacak olsa hepimiz mesaj atalım yıkalım adamı oracıkta ama totosunu kaldırmaktan başka bişeye yaramaz.
Ahh ahhh biz kadınlar aptalız adamların umrunda değil. Eminim arkadaşm unutmasn onu diye face ekledi. Kendisini tatmin ediyo.ahh ahhh anlatamıyorum arkadaşıma ahhhh

Sanane diyecek biri değil.benim tek korkum arkadaşımı üzmek. İlk aşkı ondan başka kimse olmaz bundan sonra diyo.Aslında evde kalma korkusu yaşıyo bence başkada bişey değil. Bunu yuzune karşı söyleyemiyorm ama durum bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…