- Konu Sahibi BereliPenguen
Merhaba kızlar..
Size biraz canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.. konuya hemen gireyim. Az kisinin calistigi kucuk bir ofiste calisiyorum, yaslar hep yakın (23, 25, 26 vb). Iki mudurumuz var bunlar buyuk sadece. Ise baslayali 3 ay oldu ve ben bazen dışlanıyor gibi hissediyorum
bir etkinlik yapilacagi zaman ben yok sayiliyorum resmen, ya da toplu konuşmada bir sey soyledigim zaman dinlenmiyorum bile, ki mudurlerimden bir tanesi aynen bunu dedi, kendisine bir sey sormuştum yuzume bakti ve seni dinlemiyordum dedi.. simdi benimle ayni zamanda baslayan baska bir kiz daha var, inanin o kadar benimsendi ki, surekli yuzu asik müdürüm bile onu gorunce kahkaha atiyor. Bu arada sakin yanlis anlamayin, bu arkadaşı cok seviyorum sadece sorunun ise baslama suresiyle ilgili olmadigini anlatmaya calisiyorum. Ben epey cekingen bir insanim bunu basta da dile getirdim ilk ise girdigimde, ama bir etkinlik oldukca girmeye çalıştım, ama artik cagrilmiyorum bile
daha onceden çalıştığım bir ofiste daha boyle olmustu, kizlar resmen sevmiyordu beni tersliyordu, laf sokuyordu. Burda da birkac kere yasadim bunu ustu kapali imali laf sokmalar falan oldu.. kısacası bir ortama girdigim zaman itici bulundugumu dusunuyorum, surekli gülümseyerek konussam da kotu bir sey yapmasam da durum bu. Sizce neden boyle oluyor, sizin etrafinzida da benim gibi olan kisiler var mi? Ne yapmamı onerirsiniz? Bazen o kadar cok takiyorum ki butun moralim bozuluyor, dusunun bugun haftasonu ve hala bunu dusunuyorum
telefondan yazdigim icin imla hatalari olabilir kusura bakmayin, yardımlarınızı bekliyorum kizlar 
Size biraz canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.. konuya hemen gireyim. Az kisinin calistigi kucuk bir ofiste calisiyorum, yaslar hep yakın (23, 25, 26 vb). Iki mudurumuz var bunlar buyuk sadece. Ise baslayali 3 ay oldu ve ben bazen dışlanıyor gibi hissediyorum