Girilen ortamda dışlanmak:(

Cok cok tesekkur ederim, benim icin harika bir baslama noktasi oldu. Bazen cozumler onumuzde apacik oluyor ama nereden baslayacagimizi bilemiyoruz. Sorunlari o kadar icsellestiriyoruz ki bir seviyeye gelene kadar sorun oldugunu bile anlayamiyoruz. En azindan benim icin boyle oldu, epey sey yasadiktan sonra bu bir sorun galiba dedim. Bahsettiğiniz testlere bakacagim ve kitaplari edineceğim. Tekrar cok tesekkur ederim, hayatima dokundunuz ❤
Rica ederim faydalı olabildiğime çok sevindim.
Farkında olmak çözümün en büyük aşaması...

Özvüven eksikliğiniz vardır muhtemelen. Insanoğlu baskasinda bunun eksikligini gorduğu anda o kisiyi ezmeye meyillidir; çunku bu tarz insanlari ezmesi, hor görmesi kolaydır. Boyle bir durum karsisinda sizin kendinizi savunmayacaginizi onlara laf söyleyemeyeceginizi bilirler. Bir takım duygusal tatmin olayları yani... size tavsiyem; daha özgüvenli olun en azindan oyle gorunun. Sizi hor gorduklerinde ezilip büzülüp "Allahım neden ben" diye sorgulamak yerine herkese agzinin payini verin. Laf sokana siz de sokun. Eger agzi laf yapan ve kendinizi ezdirmeyen bir rol üstlenirseniz, kimse size kotu davranmaya cesaret edemez.

E yüzün güzeldir kıskanıyorlardır
Onların ortamı kimin umrunda hem ne ortamı işyeri orası ben 6 sene dışlandım umrumda da değildi sonra anladım çekemiyorlarmış ne fesatlık dönmüş ben uyanamamamışım

İş hayatı acımasız samimiyete yer yok

Back
X