girip oldum hamileyim imdat

mevsimbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
24
8
1
44
slm kızlar 11+1 hamileyim şuan grip başlangıcı var ne yaparsam gribi hafif atlatabilirim bilmiyorum tavsiyeye ihtiyacım var daha öncesinde kızıma hamileyken grip bronşite dönmüştü ve hastanede yattım o sebeble korkuyorum ilerlemeden önünü kesmek istiyorum

Halk arasında hamile gribi diye bir şey var, bilimsel bir dayanağı yok ama bilinen de birşey.

Ben üç çocukta da oldum, hatta normal zamanlarda değil özellikle hamileyken başıma geldi, ablam yine öyle, kardeşimin eşine kovid denmişti ama evde kimseye bulaşmadı. Vücut önce bebeği beslediği için annenin bağışıklık sistemi düşebiliyor, ilaçsız geleneksel yöntemlerle geçiyor, nane limon, c vitamini gibi şeyler fayda sağlıyor. Endişe etmenize gerek yok, iyi bir bakımla geçecektir. Geçmiş olsun, bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Gripte önce imkan dahilinde dinlenmek gerekir. Bol sıvı almak iyi geliyor. Nane limon cayi, ıhlamur çayı iyi gelir.
Çok geçmiş olsun

Doğal elma sirkesi bir bardak ılık suya 1 yk kasığı atın, yarım limon ve bi cay kasıgı karabiber,zencefil,zerdeçal,tarçın ve daha kolay içilebilir olması adına 1 çay kasıgı bal. Bu karısımı içerseniz kolay kolay sizi bir şey hasta edemez. Bende birkaç gün önce hasta olacağımı hissettim(emziriyorum bende) hemen bunu yaptım geçti.

Gecmis olsun ıhlamur icme tavsiye edilmiyor , açık çay limonlu olur , boğaz ağrısı varsa süt kaynat bir kaşık pekmez koy içine ic

Gecmis olsun mutlaka dikkat edin
Hatta hastaneye gidin
Dun doğum yaptim bendeki grip cocuga gecmis cocuk yoğun bakımda
Gerekirse antibiyotik kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…