Girişken ve atak olamıyorum :(

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
mrb bayanlar, 22 yaşındayım ben yarın yeni bir işe başlayacağım satış danışmanlığı ürün tanıtcam, aradılar ve atak girişken olabilirsin dimi dediler evet dedim mecburen ama ben hep bu yüzden kaybediorum herşeyi, bi ortamda hep sessiz kız olarak kalıyorum, sessizsin diolar o zaman dahada utanıorum hiç konuşamıorum, işede çok ihtiyacım var yarın gitsem elim ayağım birbirine dolancak kalabalık ortam napıcağmı şaştım çok korkuyorum ben girişken değilimki nasıl olabilirim ne yapmalıyım? iş için gereken evrakları bile borç alıpta yaptım

Yanlış bir iş seçmiş olursun.Çünkü çok sessizim diyorsun...Bence bu iş sana sadece stres yükler...

Atak ve girişken olmak biraz kişilikle alakalı sanki.Sen kendine güven.Herkes senin benim gibi.Kimse kimseden üstün değil diyerek işe başla.Milyarlarca insan var.Hangi birinden çekineceksin.Boşversene...

Ama yine de dediğim gibi her iş herkese uygun değildir.Bence bu iş te sana uygun değil...Allah yardımcın olsun...

NOT:çok çelişkili olacak ama istersen her işi başarırsın takma...valla yaparsın bak:)

Herkez konuşkan olacak diye bişey yok.Ama niye satış danışmanı olmak istiyorsunuz.Sizin için daha uygun yani kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir iş aramalısınız.

çok teşekkür ederim :) ama hemen hemen her işte bu şart gbi gözüküyo ben hep kaybeden taraf oldum ve sırf bü yüzden, dış görünüş olarak dikkat çekiorum ama iş konuşmaya gelince sonuç hüsran

Herkez konuşkan olacak diye bişey yok.Ama niye satış danışmanı olmak istiyorsunuz.Sizin için daha uygun yani kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir iş aramalısınız.

uzun süredir iş arıyorum, daha önce kasiyerlikde yaptım ama burası çok kalabalık büyük bi alışveriş merkezi gözüm korktu atak girişken ol dediklerinde

satiş çabuk iletişim kurabilen insanların bile zorlanacağı bir alan. keşke daha uygun bir iş baksaydın.ama belkide senin için bir patlama
noktası olur.
sessizlik kötü bir sey değil ki ben severim sessiz insanları sana niye sessizsin dediklerinde bir anlamda kendi arkanda ol evet bu benim özelliğim de
önce dinlemeyi tercih ederim falan de. herkes gibi olmak isteme bence bu güzel bir özellik.

canim bende senin gibi girisken ve atak degilim, genelde cok sakin sessiz, insanlarla fazla konusmayan biriyim,
hatta erkek arkadasim cocu kez bu durumdan sikayetciydi, artik alisti benim bu yapima....
neden bilmiyorum ama isim geregi mecbur girisken oluyorum insanlarla konusuyorum,
veya üniversitede cok kez sunumlarim oldu, kendimden emin bir sekilde hep cok iyi sunumlar yaptim...
kesinlikle korkmamani ve nasil yapacagim diye düsünmemeni tavsiye ederim.. yarin sana anlatilanlara konsantre ol, kendini tamamen isine ver, ve oradaki insanlar ne düsünürler vs. gibi düsüncelere kapilma sakin...

eminim yarin cok basarili olacaksin...

kendine olan güvenle ilgili bi sorunun var bence tatlım (pek bilmiş gibi oldu ama en açığı bu :)

çok teşekkür ederim yorumun için, sen bunu kolay bi şekilde yenebildinmi peki, bende yenebilirmiyim, çünki ilerisi içinde gerekli bişey bu 4 duvar arasında yetiştirdiler beni böyle onu yapma bunu yapma o ayıp fln die bende herşeyden herkesten utanır çekinir oldum

öyle belkide, ama nasıl yenilir bu
canım kendinle ilgili bişeyler yap bence biz kadınlar azcık iltifatla hemen gaza gelebiliriz bence kendine bak yaşıtız buarada ..tabiki bakıyosundurda demekki kendini iyi hissetmene yetmemiş şöyle bi açıl silkelen ve kendine gel.. kuaför komik ama cidden işe yarıyo azizliğine uğramayıp herkes tarafından beğeni kazanırsa tabi önce kendin beğen.herkes için yaşa demiyorum ama kendi hoşuna gitcek bişeyler yap ve beğen kendini biraz yahu eminim çok tatlı bi arkadaşsındır

teşekkür ederim :) kuaför işe yararmı acaba, sorun kendine güvenmekte diyosun yani, konuşkan olmak istiorum aslında ama ne bilim olmuyo

23 yasindayim bende senin gibiyim sessiz olmak insanlara tuhaf geliyor banada iki de bir çok sessizsin diyolar sinir oluyorum 1 ay oldu bankada ise basliyali baslarda çok zordu yeni oldugum için musterilerle ilgilenmiyorum daha bugun ilk defa telefon etmeliyim bir yere elim ayagim titriyordu resmen aramadan once aklimda soyliceklerimi kurdum sonra aradigim kisi cevap vermeyince ohhh dedim sonra ararim tekrar simdilik rahatim dedim adamda zaten sonra aramis is yerini baska bir is arkadasim cevap vermis :) çok zor birsey psykologa gittim hiç birseye yaramadim dedigin gibi ailenden sunu yapma ayip suraya gidemesin vs seylerden dolayi boyleyiz galiba birde benim kilo sorunum var o yuzdende kendime guvenim yok

teşekkür ederim :) kuaför işe yararmı acaba, sorun kendine güvenmekte diyosun yani, konuşkan olmak istiorum aslında ama ne bilim olmuyo

o kadar eminimki sorunun bu olduğuna.. bende öyleydim bi açıldım pir açıldım ben biraz abarttım ama kendime fazla güvendim evlendim bebiş yaptım üstüne üniversite okuyorum ..insan kendine güvensin yeterki herşeyi aşıyo...iletişimsizliğin sebebide bu bence..doktor değilim ama tecrübeyle sabit.

canımsın ya aşırı stresliyim şuan gerçekten acaba nasıl yencez biz bunu bende psikologa gtmeyi düşünüodum gerçekten çok kötü bi durum dışlanıyo insan resmen sessiz kalıyo die

Bence bu işle birlikte açılırsın. Hem etrafında da senin gibi çalışan başkaları olacak. Onlardan feyz alırsın.
Korkma çekinme. :) Kendine ne kadar harika bir insan olduğunu hatırlat.
Ajdar gibi bir gerizekalı bile hiç utanmadan her şeyi yapıyor, sen mi çekineceksin ?
Yani kimse aa şu kız bunu yaptı, bunu dedi, şöyle böyle demeyecek ki ...
Bir sürü insan olduğu için çekinme duygusunun daha da az olması lazım bence.
Kafan karışık olacak çünkü. Bu esnada utanç duygusuna odaklanamayacaksın.
Utangaçlığı unut. Kendini açman için bu iş fırsatını değerlendir.

senin adına çok sevindim inşallah bende öyle olabilirim, 1 seneye bende evleniyorum ve evlenceğm adamın aileside çok kalabalık o ailenin içindede aynı sorunla karşılaşmak sessiz gelin olarak kalmak istemiorum

Bi de asla başka insanları umursama. Sen işini yap. Muhabbet etmek istememen senin tercihin.
Boşver sessiz derseler desinler ne var bunda...
Büyütme. Sessiz denildiğinde şöyle düşün : ben sessiz değilim, aslında o insanlarla konuşmamayı tercih ediyorum.
Böyle düşün. Düzelirsin sonra.

çok teşekkür ederim yorumunuz için, biraz aslında dahada açılırım diyede istemiştim bu işi ama yumurta kapıya dayanınca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…