Yanlış bir iş seçmiş olursun.Çünkü çok sessizim diyorsun...Bence bu iş sana sadece stres yükler...
Atak ve girişken olmak biraz kişilikle alakalı sanki.Sen kendine güven.Herkes senin benim gibi.Kimse kimseden üstün değil diyerek işe başla.Milyarlarca insan var.Hangi birinden çekineceksin.Boşversene...
Ama yine de dediğim gibi her iş herkese uygun değildir.Bence bu iş te sana uygun değil...Allah yardımcın olsun...
NOT:çok çelişkili olacak ama istersen her işi başarırsın takma...valla yaparsın bak:)
Herkez konuşkan olacak diye bişey yok.Ama niye satış danışmanı olmak istiyorsunuz.Sizin için daha uygun yani kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir iş aramalısınız.
mrb bayanlar, 22 yaşındayım ben yarın yeni bir işe başlayacağım satış danışmanlığı ürün tanıtcam, aradılar ve atak girişken olabilirsin dimi dediler evet dedim mecburen ama ben hep bu yüzden kaybediorum herşeyi, bi ortamda hep sessiz kız olarak kalıyorum, sessizsin diolar o zaman dahada utanıorum hiç konuşamıorum, işede çok ihtiyacım var yarın gitsem elim ayağım birbirine dolancak kalabalık ortam napıcağmı şaştımçok korkuyorum ben girişken değilimki nasıl olabilirim ne yapmalıyım? iş için gereken evrakları bile borç alıpta yaptım
canim bende senin gibi girisken ve atak degilim, genelde cok sakin sessiz, insanlarla fazla konusmayan biriyim,
hatta erkek arkadasim cocu kez bu durumdan sikayetciydi, artik alisti benim bu yapima....
neden bilmiyorum ama isim geregi mecbur girisken oluyorum insanlarla konusuyorum,
veya üniversitede cok kez sunumlarim oldu, kendimden emin bir sekilde hep cok iyi sunumlar yaptim...
kesinlikle korkmamani ve nasil yapacagim diye düsünmemeni tavsiye ederim.. yarin sana anlatilanlara konsantre ol, kendini tamamen isine ver, ve oradaki insanlar ne düsünürler vs. gibi düsüncelere kapilma sakin...
eminim yarin cok basarili olacaksin...
kendine olan güvenle ilgili bi sorunun var bence tatlım (pek bilmiş gibi oldu ama en açığı bu :)
canım kendinle ilgili bişeyler yap bence biz kadınlar azcık iltifatla hemen gaza gelebiliriz bence kendine bak yaşıtız buarada ..tabiki bakıyosundurda demekki kendini iyi hissetmene yetmemiş şöyle bi açıl silkelen ve kendine gel.. kuaför komik ama cidden işe yarıyo azizliğine uğramayıp herkes tarafından beğeni kazanırsa tabi önce kendin beğen.herkes için yaşa demiyorum ama kendi hoşuna gitcek bişeyler yap ve beğen kendini biraz yahu eminim çok tatlı bi arkadaşsındıröyle belkide, ama nasıl yenilir bu
canım kendinle ilgili bişeyler yap bence biz kadınlar azcık iltifatla hemen gaza gelebiliriz bence kendine bak yaşıtız buarada ..tabiki bakıyosundurda demekki kendini iyi hissetmene yetmemiş şöyle bi açıl silkelen ve kendine gel.. kuaför komik ama cidden işe yarıyo azizliğine uğramayıp herkes tarafından beğeni kazanırsa tabi önce kendin beğen.herkes için yaşa demiyorum ama kendi hoşuna gitcek bişeyler yap ve beğen kendini biraz yahu eminim çok tatlı bi arkadaşsındır
teşekkür ederim :) kuaför işe yararmı acaba, sorun kendine güvenmekte diyosun yani, konuşkan olmak istiorum aslında ama ne bilim olmuyo
23 yasindayim bende senin gibiyimsessiz olmak insanlara tuhaf geliyor banada iki de bir çok sessizsin diyolar sinir oluyorum 1 ay oldu bankada ise basliyali baslarda çok zordu yeni oldugum için musterilerle ilgilenmiyorum daha bugun ilk defa telefon etmeliyim bir yere elim ayagim titriyordu resmen aramadan once aklimda soyliceklerimi kurdum sonra aradigim kisi cevap vermeyince ohhh dedim sonra ararim tekrar simdilik rahatim dedim adamda zaten sonra aramis is yerini baska bir is arkadasim cevap vermis :) çok zor birsey psykologa gittim hiç birseye yaramadim dedigin gibi ailenden sunu yapma ayip suraya gidemesin vs seylerden dolayi boyleyiz galiba birde benim kilo sorunum var o yuzdende kendime guvenim yok
o kadar eminimki sorunun bu olduğuna.. bende öyleydim bi açıldım pir açıldım ben biraz abarttım ama kendime fazla güvendim evlendim bebiş yaptım üstüne üniversite okuyorum ..insan kendine güvensin yeterki herşeyi aşıyo...iletişimsizliğin sebebide bu bence..doktor değilim ama tecrübeyle sabit.
Bence bu işle birlikte açılırsın. Hem etrafında da senin gibi çalışan başkaları olacak. Onlardan feyz alırsın.
Korkma çekinme. :) Kendine ne kadar harika bir insan olduğunu hatırlat.
Ajdar gibi bir gerizekalı bile hiç utanmadan her şeyi yapıyor, sen mi çekineceksin ?
Yani kimse aa şu kız bunu yaptı, bunu dedi, şöyle böyle demeyecek ki ...
Bir sürü insan olduğu için çekinme duygusunun daha da az olması lazım bence.
Kafan karışık olacak çünkü. Bu esnada utanç duygusuna odaklanamayacaksın.
Utangaçlığı unut. Kendini açman için bu iş fırsatını değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?