• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gişe Yetkilisi yeni işim, önerileriniz.

Herkese merhabalar,

Bir katılım bankasında gişe yetkilisi olarak işe başlayacağım. Uzun süren işsizlik dönemimden sonra iyi geldi açıkçası. 10 günlük bir eğitim süreci olacakmış sonrasında başlayacağım. Sevinsem de icimde biraz korku var çünkü daha önce hiç bankada çalışmadım. Daha önce bu pozisyonda çalışmış tecrübeli olanlar varsa bana önerileriniz var mi? Zor bir iş mi yapabilir miyim diye korkuyorum.

hayırlı olsun ama bir an önce baska yerlere bak benim gibi 11.5 sene hayatını mahvetme

ben hep kredi pazarlamadaydim ama gişe artisi eksisi var bir kere maaşı düşük kasa olduğu için para işlemlerinde çok dikkatli ol yoksa maaşından kesilir

kasan tutarsa çıkarsın akşam kimse mesai yap demez. hedefleri az oluyor gişenin bir de

birde sama en büyük tavsiyem her şeyden once kendini düşün müşteriye karşı önce kendini sağlama al. çünkü iftira atanlar bile oluyor işini düzgün yap kurallara karşı esnek olma

hayırlı olsun ama bir an önce baska yerlere bak benim gibi 11.5 sene hayatını mahvetme

ben hep kredi pazarlamadaydim ama gişe artisi eksisi var bir kere maaşı düşük kasa olduğu için para işlemlerinde çok dikkatli ol yoksa maaşından kesilir

kasan tutarsa çıkarsın akşam kimse mesai yap demez. hedefleri az oluyor gişenin bir de

birde sama en büyük tavsiyem her şeyden once kendini düşün müşteriye karşı önce kendini sağlama al. çünkü iftira atanlar bile oluyor işini düzgün yap kurallara karşı esnek olma
Kpss ye çalışıyorum bayadır devam edicem de

11.5 yıllık eski bankaci olarak yanitlayayim

kredi pazarlamada çalıştım ben hep ve müşteri ziyareti zorunludur gitmediğim firma kalmamıştır hem il hem de civar illerde

ayrica yeni müşteri ayağına gelmez çıkıp sen bulacaksın

1 ay oldu bankadan ayrıldım yeniden doğdum sanki çok zor bir meslek artık sineğin yağının yağını çıkarmanı istiyorlar
Bana gezici olmak daha cazip gibi geldi. O yüzden sordum. En azından masa başına hapsolmuyorsun.
Sizin adınıza da sevindim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim 🌺

Bana gezici olmak daha cazip gibi geldi. O yüzden sordum. En azından masa başına hapsolmuyorsun.
Sizin adınıza da sevindim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim 🌺

gezmek güzel ama hedef icin gezmek kötü

100 müşteriye gitsen 1 iş zor çıkıyordu rekabet çok müşteriler zor çoğu 1 kuruş bile hesap ediyor vs

velhasil kurtuldum sağolun

Dönem dönem sınavlar oluyor sanırım. Abim gişeyle başlamıştı şimdi müdürlük için uğraşıyor. Çok yoğun ve stresli bir işi var ama ikramiyeler çift maaşlar hem de senede iki kez havada uçuşuyor. Bilmiyorum değiyor mu zahmeti parasına ama çalışmaya başladıktan iki yıl sonra ev ve araba aldı az bir borçla. Ve çok rahat para harcar. Dilerjm sizde memnun kalırsınız

bende ikramiyeli çalıştım senede 4 kere çift maaş alırdık asla değmiyor sağlığım gitti psikolojim gitti tahammülüm kalmadı kimseye

iki yil sonra ev araba almak ütopik yalniz ben 12 sene sonra daha yeni ev aldim

Ben size bir şey sorabilir miyim? Benim babam çok kredi ile çalışırdı. ofisine bankacılar gelirdi. Onu neye göre seçiyorlar. Bir kısım personel böyle gezici mi oluyor?

Su toplantilarda bizede söyleniyor müdür diyor mesela surda musteri var gidelim deseniz gideriz vs. Ya arkadaş ec ye cikacak vaktimiz olmuyor nerde musteri var konusacak zamanimiz mi var giseye gelen tanisigina bile hal hatir etsen arkadakiler homurdaniyor
Wc ye ciksan oflamalar basliyor vs.
Mesela biseyse portföy lobi yogun değilse cikiyor satışa ama ben sevmiyorum sayilidir.Zaten sevsende gisecisin molaya cikamadigimiz olurken musteriye cikacak vakit hic olmuyor

Yani bizim bankanin hizmet anlayışı bu eskiden gisede adam kk yatirdi diyelim kredi istiyor bireysele yönlendiriyorsun
Sonra dediler giseden yapsin bireyse islemlerinide tek noktada hizmet alsin
2012 de basladim 2014 te bu sisteme gecildi 2019 da isletme bankacılığı da. Verdiler kobi hedefi iste pos ticari kredi vs ticari kk ama o tutmadi 2020 de geri aldilar giseden düşünebiliyor musunuz
Nakit riski gectim nakit olmayan riskte milyonlarca TL
Bankaci olmak isteyene tavsiyem baslarken direkt satis alanindan baslayin gise degil
Eskiden bi kalitesi vardi ama simdi yok cunku insanlara biz arar kapilarina gider olduk
Bankacılığın o elitligi kalmadi
Dedigim calismak zorundayım mecburum
İnsallah ömrümün sonunda pisman olmam su an var olan ama benim göremediğim bi firsat varsa yasliyken farkedersem en cok ona üzülürüm

Ben postanede gisedeyim bizdeki bankalar gibi degil belki ama gisede kasana dikkat etmen lazım. Kesinlikle kilitlemeden bir yere çıkma.ilk zamanlar hızlı olmaya çalışma işi kavramaya bak sonrası zaten gençsen hızlı olacaksın. Bir de evraklara isim soyisim imza kısımlarını kaçırma asla. Müşteri itiraz ederse şak diye imzayı gösterirsin sen yapmissin bunu diye. Bir de kimlik tespiti iyi yap fotoğraf ile muhakkak kontrol et direk kimliği eline alıp resme bakmadan kişiye bakmadan işe başlama tavsiyelerim bunlar.. onun harici gözlerine dikkat et bu kadar😄
Tabiki ben mesela okuma yazma bilmeyen musterilerle suriyelilerle vs calismiyor banka ama mesela bakinca anlarsiniz ya adam konusmayi bile beceremiyor onun islemini yapmadan imzasini attırıyorum mesela tutturamazsa yapmıyorum islemini

Back
X