- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi kkrizantem
-
Biraz BDV okursanız o kurumun zaten ayaklar altında olduğunu görürsünüz. Ece Erken'le veya bu tarz evlilik yapanlarla alakası yok.türk gelenek göreneklerini ve ahlaki yapısının en önemli yapı taşlarından olan evlilik kurumunun içine ettiler.hiç bişey değil o bebekler aile olmak ne demek bunu bilemeden büyüyecekler
Kışın bir haber çıkmıştı. Kocası bir restoran çıkışı tartışmış tı eceyle... Ece de terk etmişti restoranı... Kocası da restoranın önünde bas bas bağırıyordu boşayacam ben bu karıyı diye... Ece de eve gider gitmez sosyal medya hesaplarından eşinin soyadını silmişti... Sonra özürler dilemiş adam barışmışlar... kocası öfke kontrolü olmayan ergenler gibi davranıyordu zaten...Dün başka bir haber sitesinde, dava dilekçesinde yer alan maddeleri yayınlamışlardı.
O habere göre ise ciddi anlamda sözlü ve hafif fiziksel şiddet gördüğü, sürekli ölüm tehditi aldığı ileri sülürüyordu.
Kocası olacak adamın öfke kontrolü ile ilgili sorunlu olduğu ve tedavi gördüğü de çevresi tarafından bilinen bir gerçekmiş.
Hatta mahkeme uzaklaştırma kararının yanında tedaviye devam etmesi yönünde beyan vermiş.
Ben hiç zaannetmiyorum, 2 aylık oğlu olan hiçbir kadın durduk yere boşanmaz, evladına bunu yapmaz.
Tamamda ben sadece ece erken bunu yapıyor demedimki.bunlar toplumda göz önünde oldukları için daha dikkatli olmalar.sıradan bi vatandaş böyle bise yapsa kimin haberi olur kiBiraz BDV okursanız o kurumun zaten ayaklar altında olduğunu görürsünüz. Ece Erken'le veya bu tarz evlilik yapanlarla alakası yok.
Adamin uyanık olması gerekirdi ece bu yastan sonra baska napabilirdiki zatendamızlık kullanmış adamı resmen
gerçi bi mektupta adamın şiddet uyguladığını yazmış ece, bilemicem günahı boynuna mubarek gündeAdamin uyanık olması gerekirdi ece bu yastan sonra baska napabilirdiki zaten
iyi ama kimsenin kimseye örnek olmak gibi bir zorunluluğu yok ki, herkes kendi hayatını yaşamakla, kendi çocuğunu yetiştirmekle mükellefTamamda ben sadece ece erken bunu yapıyor demedimki.bunlar toplumda göz önünde oldukları için daha dikkatli olmalar.sıradan bi vatandaş böyle bise yapsa kimin haberi olur ki
kafam karıştı ne diyeceğimi bilemedim düğüm ettin beni deli monroeiyi ama kimsenin kimseye örnek olmak gibi bir zorunluluğu yok ki, herkes kendi hayatını yaşamakla, kendi çocuğunu yetiştirmekle mükellef
olur öyle şeylerkafam karıştı ne diyeceğimi bilemedim düğüm ettin beni deli monroe
Oğlum, babasını her gün görmeden büyüyecek diye ağlıyorum ben.
Ben istemem mi evladımızla mutlu, huzurlu bir yuva?
Bu kısımlar işte bunlar gerçek, her anne hisseder bunu. ancak mektubu yayınlamayacağını düşünerek mektubu arkadaşına yolladığı kısmı olmamaış, bunu yapıp samimiyetini gereksiz yere köreltmeyip kendisi mektubu paylaşsaydı daha iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?