• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git gide batıyor muyuz?

Bakimli kadin seviyor paspalliga tahammulu yok anlasilan

Bunda bisey yok biraz daha ozen goster kendine bazen bende esimin hafta sonlarida tras olmasini falan isterim onu bakimsiz gormek icimi sikar yani
Zaten bazen eve geldiğinde hiç işimiz yoksa makyajlı karşılarım, düğün, bayram arkadaş toplantıları vs gibi yerlerde ne kıyafetle ne bakımsızlıkla utandırmam onu da kendimi de kötü hissetmem. Elimden geleni yaparım. Ama diyorum ya bazı zamanlar çark ediyorum. Kılık kıyafet saçım yüzüm rahat olmak istiyorum.

İnsanlarin tahammul sinirlari her alanda oldugu gibi evlilikte de azalmis. Yani ne var sanki makyaj yap, guzel giyin dediyse birlikte vakit gecireceksiniz gozune hos gorunmen icin soylemis belli ki. Baskalarina baksa sen bakimsizsin diye daha mi iyi olur? Erkekler flort donemindeki ozeni evlilikte de bekliyor sanirim her ne kadar kendileri ozenli olmasa da.. Zamaninda ablama da dedim bak kendine diye dogurdu ev is guc derken saldi kendini esi de ondan bakimli olmasini isterdi hep sakayla da olsa soylerdi ama ablam dinlemez beni her halimle sevsin modunda gezerdi.adam napti hooop bi citirin kollarina atladi. Sonra ablam spor fitness bakim derken illallah etti ama kadini da gondermeyi basardi. Esinin aciklamasi da suydu: kadini sevmedim sadece tarzindan hoslandim! Bla bla. Yol yakinken triplesmek yerine onleminizi alin.

Bi kaç gün soğuk savaş ilan et ben artik kendimi ifade edemeyince öyle yapıyorum
Yapamıyorum. Aynı ev içinde yüzüme bakmamasına, konuşmamasına katlanamıyorum. Ya daha büyük bir kavga çıkıyor yada ben ilk adımı atıp yumuşatıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

İnsanlarin tahammul sinirlari her alanda oldugu gibi evlilikte de azalmis. Yani ne var sanki makyaj yap, guzel giyin dediyse birlikte vakit gecireceksiniz gozune hos gorunmen icin soylemis belli ki. Baskalarina baksa sen bakimsizsin diye daha mi iyi olur? Erkekler flort donemindeki ozeni evlilikte de bekliyor sanirim her ne kadar kendileri ozenli olmasa da.. Zamaninda ablama da dedim bak kendine diye dogurdu ev is guc derken saldi kendini esi de ondan bakimli olmasini isterdi hep sakayla da olsa soylerdi ama ablam dinlemez beni her halimle sevsin modunda gezerdi.adam napti hooop bi citirin kollarina atladi. Sonra ablam spor fitness bakim derken illallah etti ama kadini da gondermeyi basardi. Esinin aciklamasi da suydu: kadini sevmedim sadece tarzindan hoslandim! Bla bla. Yol yakinken triplesmek yerine onleminizi alin.
Bu düşüncenize katılmıyorum. Bir kaç zaman makyaj yapmadım veya çoluk çocuğa dalıp 5-10 kg aldım diye zaten bir çıtırı hazırda bekletiyorsa benim onunla hiç işim olmaz. Kilo verip kendime baktıktan sonra da kadını hiiç yollayıp rahatlarını bozmam. Kendi yoluma bakarım. İster zayıf ister şişman ister makyajlı ister bakımsız olurum ama en azından ihanet için hazırda bekleyen bir kocam olmadan mutlu huzurlu ve yıpranmamış olurum

Sıkıcı bir durum.
Siz onun oyuncak bebegi degilsiniz ki istedigi gibi suslesin puslesin..
Günümde modumda değilim diyorum ısrarla üstüme geliyor, bari bir ruj sür diyor.

Tabi ki makyaj yapmak zorunda değilsin hiçbi şekilde. Adamın o kadar karışmasına patlamışsın. Ve 3 değil 13 gün de uzasa uzat anasını satayım. Ona mı soracakmışsın.
Sormam gerekmiş demek ki. Üşürmüyüm ne giyeyim ne renk ruj süreyim vs vs sormam gerekiyor demek

Bu düşüncenize katılmıyorum. Bir kaç zaman makyaj yapmadım veya çoluk çocuğa dalıp 5-10 kg aldım diye zaten bir çıtırı hazırda bekletiyorsa benim onunla hiç işim olmaz. Kilo verip kendime baktıktan sonra da kadını hiiç yollayıp rahatlarını bozmam. Kendi yoluma bakarım. İster zayıf ister şişman ister makyajlı ister bakımsız olurum ama en azından ihanet için hazırda bekleyen bir kocam olmadan mutlu huzurlu ve yıpranmamış olurum
Dusunce degil bu tecrube maalesef. En yakinimla edindigim aci bir tecrube. Sizinle de paylasmak istedim. KKya bir bakin aldatilan kadinlara ekonomik gucu olmayip o adama mahkum olanlara. Kadin kadinin kurdu maalesef. Her neyse umarim kisa surede toparlarsiniz gerginliklerinzi. Mutlu gunler dilerim

Sanki bizi anlatmışsın..
Her kapıdan çıkarken beni süzer ve bunu mu giyeceksin diye nur yerlitaş ifadesiyle beni ezikler
Kii beğenilen bir giyime sahibim ama yok eleştirip, beni sinir edecek ya!
Gıcıklar

Dusunce degil bu tecrube maalesef. En yakinimla edindigim aci bir tecrube. Sizinle de paylasmak istedim. KKya bir bakin aldatilan kadinlara ekonomik gucu olmayip o adama mahkum olanlara. Kadin kadinin kurdu maalesef. Her neyse umarim kisa surede toparlarsiniz gerginliklerinzi. Mutlu gunler dilerim
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Güzel olmanı istiyor alınganlık yapma
Güzel olmamı isterken çirkin olduğumu üzerine basa basa söylüyor ama. Ben ona evlenince kalıcı makyaj yaptıracağım beni asla makyajsız görmeyeceksin demedim ki. Şimdi bir ruj için kıyamet koparıyor.

Sanki bizi anlatmışsın..
Her kapıdan çıkarken beni süzer ve bunu mu giyeceksin diye nur yerlitaş ifadesiyle beni ezikler
Kii beğenilen bir giyime sahibim ama yok eleştirip, beni sinir edecek ya!
Gıcıklar
Her seferinde yapmıyor ama bundan sonra yapacak sanırım. Bizim isteklerimiz göz ardı ediliyor

Bakımlı görmek istiyor eşini sadece aslında kötü niyetli değil ancak söyleyiş tarzı evet kırıcı. Ama çok büyütülecek bir olay değil. Umarım tez zamanda barışırsınız :)

Kendisi full bakımlı mıdır?
Azıcık salaş görsem iğnelerim böylesini, o zaman anlar nasılmış heralde.

İnsan bazen çirkin de olmak isteyebilir. Evet gerçekten:KK53:
Özellikle sıkıntılı dönemlerimde ne giydiğimden haberim yoktur.
Biri darlasa beni atlarım üstüne sanırım.

Bu durum başka türlü bakan ve davranan bir kadına göre güzel bir anı da olabilirdi. Siz hep negatif algılayıp olayı küslüğe kadar götürmüşsünüz. Bana dırdırcı geldiniz evet. Eşiniz karısını bakımlı görmek istemiş, hepsi bu. Size yapılmış bir saldırı yok rahat olun. Hep savunmacı konuşmuşsunuz. Bu istekleri, başta dediğim gibi, başka tür yaklaşan bir kadın bir flörte dönüştürebilirdi, kavga yerine.

Back
X