Bi kaç gün soğuk savaş ilan et ben artik kendimi ifade edemeyince öyle yapıyorumEvet söyleme şekli zoruma gitti. Ama gideceğimiz yer küçük bir AVM İdi. Bu tarz bir tepki beklemiyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kaç gün soğuk savaş ilan et ben artik kendimi ifade edemeyince öyle yapıyorumEvet söyleme şekli zoruma gitti. Ama gideceğimiz yer küçük bir AVM İdi. Bu tarz bir tepki beklemiyordum.
Zaten bazen eve geldiğinde hiç işimiz yoksa makyajlı karşılarım, düğün, bayram arkadaş toplantıları vs gibi yerlerde ne kıyafetle ne bakımsızlıkla utandırmam onu da kendimi de kötü hissetmem. Elimden geleni yaparım. Ama diyorum ya bazı zamanlar çark ediyorum. Kılık kıyafet saçım yüzüm rahat olmak istiyorum.Bakimli kadin seviyor paspalliga tahammulu yok anlasilan
Bunda bisey yok biraz daha ozen goster kendine bazen bende esimin hafta sonlarida tras olmasini falan isterim onu bakimsiz gormek icimi sikar yani
Yapamıyorum. Aynı ev içinde yüzüme bakmamasına, konuşmamasına katlanamıyorum. Ya daha büyük bir kavga çıkıyor yada ben ilk adımı atıp yumuşatıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?Bi kaç gün soğuk savaş ilan et ben artik kendimi ifade edemeyince öyle yapıyorum
Bu düşüncenize katılmıyorum. Bir kaç zaman makyaj yapmadım veya çoluk çocuğa dalıp 5-10 kg aldım diye zaten bir çıtırı hazırda bekletiyorsa benim onunla hiç işim olmaz. Kilo verip kendime baktıktan sonra da kadını hiiç yollayıp rahatlarını bozmam. Kendi yoluma bakarım. İster zayıf ister şişman ister makyajlı ister bakımsız olurum ama en azından ihanet için hazırda bekleyen bir kocam olmadan mutlu huzurlu ve yıpranmamış olurumİnsanlarin tahammul sinirlari her alanda oldugu gibi evlilikte de azalmis. Yani ne var sanki makyaj yap, guzel giyin dediyse birlikte vakit gecireceksiniz gozune hos gorunmen icin soylemis belli ki. Baskalarina baksa sen bakimsizsin diye daha mi iyi olur? Erkekler flort donemindeki ozeni evlilikte de bekliyor sanirim her ne kadar kendileri ozenli olmasa da.. Zamaninda ablama da dedim bak kendine diye dogurdu ev is guc derken saldi kendini esi de ondan bakimli olmasini isterdi hep sakayla da olsa soylerdi ama ablam dinlemez beni her halimle sevsin modunda gezerdi.adam napti hooop bi citirin kollarina atladi. Sonra ablam spor fitness bakim derken illallah etti ama kadini da gondermeyi basardi. Esinin aciklamasi da suydu: kadini sevmedim sadece tarzindan hoslandim! Bla bla. Yol yakinken triplesmek yerine onleminizi alin.
Günümde modumda değilim diyorum ısrarla üstüme geliyor, bari bir ruj sür diyor.Sıkıcı bir durum.
Siz onun oyuncak bebegi degilsiniz ki istedigi gibi suslesin puslesin..
Sormam gerekmiş demek ki. Üşürmüyüm ne giyeyim ne renk ruj süreyim vs vs sormam gerekiyor demekTabi ki makyaj yapmak zorunda değilsin hiçbi şekilde. Adamın o kadar karışmasına patlamışsın. Ve 3 değil 13 gün de uzasa uzat anasını satayım. Ona mı soracakmışsın.
Sormam gerekmiş demek ki. Üşürmüyüm ne giyeyim ne renk ruj süreyim vs vs sormam gerekiyor demek
Dusunce degil bu tecrube maalesef. En yakinimla edindigim aci bir tecrube. Sizinle de paylasmak istedim. KKya bir bakin aldatilan kadinlara ekonomik gucu olmayip o adama mahkum olanlara. Kadin kadinin kurdu maalesef. Her neyse umarim kisa surede toparlarsiniz gerginliklerinzi. Mutlu gunler dilerimBu düşüncenize katılmıyorum. Bir kaç zaman makyaj yapmadım veya çoluk çocuğa dalıp 5-10 kg aldım diye zaten bir çıtırı hazırda bekletiyorsa benim onunla hiç işim olmaz. Kilo verip kendime baktıktan sonra da kadını hiiç yollayıp rahatlarını bozmam. Kendi yoluma bakarım. İster zayıf ister şişman ister makyajlı ister bakımsız olurum ama en azından ihanet için hazırda bekleyen bir kocam olmadan mutlu huzurlu ve yıpranmamış olurum
Ay bi gün sırf trollüğüne her şeyi sorup bunaltsana.![]()
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Dusunce degil bu tecrube maalesef. En yakinimla edindigim aci bir tecrube. Sizinle de paylasmak istedim. KKya bir bakin aldatilan kadinlara ekonomik gucu olmayip o adama mahkum olanlara. Kadin kadinin kurdu maalesef. Her neyse umarim kisa surede toparlarsiniz gerginliklerinzi. Mutlu gunler dilerim
Güzel olmamı isterken çirkin olduğumu üzerine basa basa söylüyor ama. Ben ona evlenince kalıcı makyaj yaptıracağım beni asla makyajsız görmeyeceksin demedim ki. Şimdi bir ruj için kıyamet koparıyor.Güzel olmanı istiyor alınganlık yapma
Her seferinde yapmıyor ama bundan sonra yapacak sanırım. Bizim isteklerimiz göz ardı ediliyorSanki bizi anlatmışsın..
Her kapıdan çıkarken beni süzer ve bunu mu giyeceksin diye nur yerlitaş ifadesiyle beni ezikler
Kii beğenilen bir giyime sahibim ama yok eleştirip, beni sinir edecek ya!
Gıcıklar