• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git gide batıyor muyuz?

Gereksiz yere eşini üzmüşsün. Bu tür konularda eş kırılmamalı. Senden isteyecek başkasından değil ya...

Dizilerde makyajla uyanan kadınlar oluyor ya esin onlari gercek sanmis bence :D giyinme konusunda seni dusunmus olabilir ama makyaji abartmis sanki

Nebiliyim disari cikiyorsun sonucta bir rimel bir ruj ne kadar zor olabilir ki ??
Yani ben adama hak verdim.Sonucta esisin yaninda dolasiyorsun.Insan biraz dikkat eder evliyiz nasilsa her halimi biliyor diye boyle yapmakta gerekmiyor.
Bende esime kiyafeti hakkinda yorum yaparim begenmessem hicte zoruna gitmiyor getirip hangini giyim olmus mu filan diye sorar.
Normal yani..
Bende süslü olmasamda duzgun giyinirim.
Illa cok makyajlanmayada gerek yok ben bazen sadece biraz carpici bir ruj surup azicik rimelle cikiyorum yada ruju surmuyorum gozume rimel ve eyeliner uyguluyorum. Birazda parfum
5 dakikalik şey..bir ruj surebilmek icin modunda olmana filan gerek yok bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Tripli erkek de ayrı bi kötü oluyomuş be :D

Bence bunları dile getirmesi de güzel aslında. Herşeye karışan bir tipse bilemem ama karısının görünümü hakkında kendi istediği gibi olmasını isteyen erkeğe ben karşı değilim açıkcası . Ben de aynı şekilde onda görmek istediklerimi söylerdim ona karşılık. Atıyorum bana saç modeli olarak düz değilde kıvırcık daha çok yakıştığını ve sevdiğini dile getiren adamın karşısına kıvırcık saç modeliyle çıkmak hoşuma giderdi, hem onun beni o şekilde daha sevimli ve güzel bulduğunu düşündüğüm için ayrı mutlu olurdum sanırım. Dış görünüşüm hakkında (kırıcı olmadan) eşimden veya sevgilimden böyle şeyler duymak isterdim açıkcası, Böyle küçük istekler beni fazla germezdi sanırım. Şimdi eşim olsa atıyorum ben sakalsız erkekleri hoş bulmam mesela ondan hep sakallı olmasını isterdim kesinlikle, bunu ona dile getirmem kötü birşey mi yaptığımı gösterir ki :KK51:

Şu konuyu açmanız bile kendinizi sorgulamanız, sizde sorun olmadığını hissettirdi.. Cevap verirken iğnelememeye, yani öyle karşılıklı gömmeye girmeyin sakın.. Kısaca ben böyle istiyorum deyin, (keyif sizin onane...)ama dilin sivrildi falan bu baskıcı karakterin tarzıdır.. Bu konuda sakince konuşmaya çalışın.. Yani uyarın..

Son düzenleme:
Dusunce degil bu tecrube maalesef. En yakinimla edindigim aci bir tecrube. Sizinle de paylasmak istedim. KKya bir bakin aldatilan kadinlara ekonomik gucu olmayip o adama mahkum olanlara. Kadin kadinin kurdu maalesef. Her neyse umarim kisa surede toparlarsiniz gerginliklerinzi. Mutlu gunler dilerim

Düsündügün dogru olsa Halle Berry'den tut Adriana lila'ya kadar hic aldatilmaz, cok mutlu olurlardi. Eger enisten ablani aldattiysa o onun seref yoksunu, ahlak yoksunu olmasi ile alakalidir. Kadinlar esya degildir, süslü bebek degiliz! Istedigimiz zaman makjaj yapariz, istediginiz zaman evde esofman ile otururuz!

Ve konu sahibine diyorum, kesinlikle restini cek! Kimse bu denli senin özel hayatina karisamaz!

İnsanlarin tahammul sinirlari her alanda oldugu gibi evlilikte de azalmis. Yani ne var sanki makyaj yap, guzel giyin dediyse birlikte vakit gecireceksiniz gozune hos gorunmen icin soylemis belli ki. Baskalarina baksa sen bakimsizsin diye daha mi iyi olur? Erkekler flort donemindeki ozeni evlilikte de bekliyor sanirim her ne kadar kendileri ozenli olmasa da.. Zamaninda ablama da dedim bak kendine diye dogurdu ev is guc derken saldi kendini esi de ondan bakimli olmasini isterdi hep sakayla da olsa soylerdi ama ablam dinlemez beni her halimle sevsin modunda gezerdi.adam napti hooop bi citirin kollarina atladi. Sonra ablam spor fitness bakim derken illallah etti ama kadini da gondermeyi basardi. Esinin aciklamasi da suydu: kadini sevmedim sadece tarzindan hoslandim! Bla bla. Yol yakinken triplesmek yerine onleminizi alin.

Ne saçma bir bakış açısı.

Afedersiniz ama içim bulandı esinizin yaklasimindan. Erkek dediğin eşini kendine saklamali . Ruj sursen ne olacakmış elin erkeği öküz gibi bakarken eşinin hoşuna mi gidecekmis. Normal değil bence!!!

Kötü bi anına rast geldı belki onun da, satasacak yer aradı.

Baslıga ıstınaden bı batıyoruz bı cıkıyoruz.

Afedersiniz ama içim bulandı esinizin yaklasimindan. Erkek dediğin eşini kendine saklamali . Ruj sursen ne olacakmış elin erkeği öküz gibi bakarken eşinin hoşuna mi gidecekmis. Normal değil bence!!!
Abartmayın. Her ruj sürene öküz gibi bakılmıyor.

Eşini kendi eliyle diliyle süsleyen erkeklerde moda oldu...
Içinizden geldiği gibi olun...

Simdi birincisi tatil gününde kadin tek basina ev isi yaparken erkek disarda gezecek... Ben zaten daha oradan delirirdim. İkinci makyaj yap demesi... Usumemen için mont giy diyebilir ama makyajina karışmak ne haddine. Az bile soylenmissin

Abartmayın. Her ruj sürene öküz gibi bakılmıyor.

Erkeklerin çoğu bakıyor. Ne var yani gece eşine sürse tek. Dışarı çıkarken paspal olsun demiyorum. Bir kadin şık, temiz, güzel giyinmeli ama makyaj dediğin nedir ya. Yemek yerken silinip gidecek zaten. Neyse konu sahibini daha cok bilemek istemiyorum eşine karşı. umarım duzelirler

Back
X