- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adeta bir Kemal Doğulu, adeta bir Hakan Akkaya....Giyime bakıma karışan erkek bence çok itici.
Dusunce degil bu tecrube maalesef. En yakinimla edindigim aci bir tecrube. Sizinle de paylasmak istedim. KKya bir bakin aldatilan kadinlara ekonomik gucu olmayip o adama mahkum olanlara. Kadin kadinin kurdu maalesef. Her neyse umarim kisa surede toparlarsiniz gerginliklerinzi. Mutlu gunler dilerim
İnsanlarin tahammul sinirlari her alanda oldugu gibi evlilikte de azalmis. Yani ne var sanki makyaj yap, guzel giyin dediyse birlikte vakit gecireceksiniz gozune hos gorunmen icin soylemis belli ki. Baskalarina baksa sen bakimsizsin diye daha mi iyi olur? Erkekler flort donemindeki ozeni evlilikte de bekliyor sanirim her ne kadar kendileri ozenli olmasa da.. Zamaninda ablama da dedim bak kendine diye dogurdu ev is guc derken saldi kendini esi de ondan bakimli olmasini isterdi hep sakayla da olsa soylerdi ama ablam dinlemez beni her halimle sevsin modunda gezerdi.adam napti hooop bi citirin kollarina atladi. Sonra ablam spor fitness bakim derken illallah etti ama kadini da gondermeyi basardi. Esinin aciklamasi da suydu: kadini sevmedim sadece tarzindan hoslandim! Bla bla. Yol yakinken triplesmek yerine onleminizi alin.
Abartmayın. Her ruj sürene öküz gibi bakılmıyor.Afedersiniz ama içim bulandı esinizin yaklasimindan. Erkek dediğin eşini kendine saklamali . Ruj sursen ne olacakmış elin erkeği öküz gibi bakarken eşinin hoşuna mi gidecekmis. Normal değil bence!!!
adam her daim eşini bakımlı görmek istiyor
Abartmayın. Her ruj sürene öküz gibi bakılmıyor.