Git gide batıyor muyuz?

Benim hayatıma bu kadar müdahale etmeni istemiyorum ve bu konuda çok netim derdim ve asla konuyu uzatmazdım...

Eşiniz bu tür yorumlar yapabilir bence bu hayatına karışmak değil. Bende eşime diyorum bu olmaz bunu giyme ya da ne biliyim bu ara kilo aldin gibi. Yani bunu onu beğenmedigimden yapmıyorum elbette. Ama adı üstünde eşim ben bu tür şeyleri soylemezsem ona başka kim söylerki? Belki o gün solgun görünüyorsunuzdur belki hava serindir hakikaten. Siz sanki konuyu biraz uzatmissiniz gibi geldi...

off off yani. ben o çıtırla birlikte kocayı da yollardım. bahsettiğiniz örnek pek doğru değil bence

Eşin kaba ve densiz bence
Makyaj yap diye istekte bulunuyo yetmiyo yapsan da aman aman bi güzelliğin olmuyo diyo resmen
Ben dış görünüşe takık insanları sevmem, demek ki yaşlandıkça neler neler diyecek kendine bile bakmadan..

kocanız sizi o gün bakımlı görmek istemiş. ne var bunda. hemen devlet meselesine,kişilik haklarına bağlamayalım olayı. ne var biraz süslenseydiniz de eşinizin gönlü olsaydı.

bakım şart.eşten önce kendimiz içinnnn

Ohoo. Sen dırdırcı görmemişsin. Eşin fazla özgüvenli sanırım. Ona ne canım?? Sana bu şekilde yaklaşmaması lazımdı.

Eşiniz aslinda çok normal bisey istemiş. Makyaj yapınca sizi daha çok beğeniyor. Demekki.Stre

sizi kırmadan söylemenin bi yolu var mı bilemiyorum ama
eşiniz bariz bi şekilde makyajsız sizi beğenmiyo farkında mısınız
he ayrıca bi kere de tamam de dediğini tartışmadan yapıver
hep böyle misin bilmiyorum

Begenmiyor demek yerine makyajli bakımlı daha çok beğeniyor Bence

Çoğunlukla dediğini tartışmadan yapıyorum zaten. O söylemeden süslendiğim giyindiğim zamanlarda oluyor.
Ama zaman zamanda rahat olmak istiyorum. Haftalık iznimde rahat kıyafetler giymek, makyaj yapmadan dolaşmak istedim. Ve inanın buda nadir olan birşey. O dışarı çıkalım demeden daha hazırlanırım ki bilirim her pazar gezdiğimizi.

bişeyi merak ettim.eşiniz de kendine bakan bi erkek mi.yani saçını başını yapan giyimine kuşamına dikkat eden birisi mi yoksa tek taraflı sizden mi bekliyor sadece

Begenmiyor demek yerine makyajli bakımlı daha çok beğeniyor Bence
Aslında kendi ağzıyla söyledi, kabaca yapınca sanki çok mu güzel oluyorsun tarzında konuştu ama zaten 7 aylık evliyiz, ne kadar yaşlanmış ne kadar değişmiş olabilirim ki beni şimdi beğenmesin. Çok uzun zaman olmadı tanışıp evleneli. Bence net olarak her türlü beğenmiyor

bişeyi merak ettim.eşiniz de kendine bakan bi erkek mi.yani saçını başını yapan giyimine kuşamına dikkat eden birisi mi yoksa tek taraflı sizden mi bekliyor sadece
Yani nasıl anlatayım iş dolayısıyla 2 günde bir traş olur, kıyafetleri genellikle spordur. Seçerken çok zorlanmaz. Alır geçirir sırtına. Birşey alacağımız zaman da zorlanmayız. Yani aman aman bir bakımı yok. Pasaklı da değildir. Jilet gibi tam takım da dolaşmaz

Seviyorsan ikinizde gayret ederseniz anlayış ve ilgi ile düzelir.yenisiniz daha.sabırlı olun

Seviyorsan ikinizde gayret ederseniz anlayış ve ilgi ile düzelir.yenisiniz daha.sabırlı olun
Ben güzelliğin göreceli ve kesinlikle geçici olduğu düşüncesindeyim. Makyaj, estetik vs gibi yapılan işlemler de uzun süreli uygulamalardan sonra mutlak bozuyor güzelliği. Herkes kendince güzeldir tabii ki lakin bazı sözlerine kırıldım yalnızca. Bana ''sen her halinle güzelsin ama bu ruj sana çok yakışıyor'' tarzında konuşsaydı zaten bu kadar uzamazdı ki istediği zaman o kadar ince ve kibar olabiliyor.

O zaman sana naçizane bi tavsiye biraz dişini sık katlan yaptıklarına yap makyajını giy kıyafetini.ama sen de onu taciz et hep spor giyiniyosun biraz değişik giyin yani istemediği hallere sokmaya çalış tıpku onun sana yaptığı gibi devamlı bişey bul bakalım ne kadar dayancak.

Karşılıklı savaştan sonuç çıkar mi evlilik

Evet denenebilir. Bu şekilde beni istediği kalıba sokmak için çabalarına devam ederse yaparım neden olmasın. Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…