Git gide batıyor muyuz?

Bana öyle dese yapardım bir gece makyajı sürerdim şöyle koyu bordo ruju bida demeye korkardı:))

Bizde durum tam tersi . Benim ki de kızıyor bi yere gideceğimiz de makyaj yapmama.
Ya altı üstü şuraya gideceğiz ne gerek var süslenmeye diyor.
Hatta o uyurken kalkıp önce makyaj yapıyorum

Ben makyaj malzemesine para harcayan biri olsa da yapıyorum o kadar para vermisim nie yapmicam ki yapmasam da bişey demez ama yapincada hiç yakismamis doğal halin daha güzel Diyo ayı :) erkekler ne değişik yaratıklar ya

Aman yarabbi
Benim eşimde bir yere gideceğimiz zaman ben makyaj yaparken elimden makyaj ürünlerimi alır tamam yeter abartma yapma şunu falan diye
Ben de eşime sinir olurdum ama bu şekilde karışması da hoş değil bence eşinin.

Süslen giyin kuşan :) benim esimde ruj sursem aklini yiyor birisi bakacak diye malum benim dudaklar biraz kalin suslen gözünü doyur sadece disari cikarken degil evdeykende suslen parfumunu sik ben gecelikle gezerim evde makyajimi sevmez ama gozunun önünde hep fildir fildir dolanirim gözünü gönlünü bir doyur bakim bir hafta böyle denesene bir hu seferde bi bahane bulacak mi

bence çok kırıcı bir davranış eşinizin yaptıgı....
samimi bir arkm vardı. aynı bınada oturuyorduk bir şey vermek için 5 dk ugramıstım onlarda eşiyle dısarı çıkacak hazırlanıyorlar bır taraftan.
adam bu nasıl kıyafet köylü gibi gıyınıyorsun falan fılan dıye aşagılıyordu.
daha öncede yapmış.
ne kadar kötü bir şey ya. ark mın gözlerı dolu dolu cıkmıstı odasından.

Kadınları anlömak zor diyor ya erkekler .. herkesin sorunu farksz kimi yaptırmıyo giydirmiyo diye dert eder kimi yap dedi die.. bakımlı görmek istiyorsa nazlanmayın bende eşim bi yere giderken gittiği yere göre giysin istiyorum ama hiç olmayacak yerde spor tisört kot giyiyor giymemesi gereken yere kumas pantolon gömlek gyiyo fittiriyorumm

Benim eşimde makyajimi beğenirse bana bagirip çağırıyor eskiden iltifat ederdi anlamiyorum hangi kadin sevmez makyaji giyimi kusami..

adam her daim eşini bakımlı görmek istiyor

Bakimli olmak esittir makyaj yapmak mi demek? Bu nasil sığ bir dusunce gercekten. Ben hic makyaj kullanmayan bir insanim, gayette bakimliyim. Insanin bakimli ve guzel gozukmesi icin makyaja ihtiyaci yoktur. Makyaj olayini yazik kendi hemcinslerimize boyle dayatiyoruz.

tabiki de bakımlı olmak sadece makyaj demek değildir öncelikle temizliğine giyimine dikkat etmektir

fakat makyaj da bakımlılığa dahildir bakımlılık makyajı da kapsar

ben kadına makyaj yapmıyorsun bakımsızsın demek istemedim siz öyle anlamışsınız

ben bakımlı kelimesi makyajı da kapsadığı için o kelimeyi zikrettim ne var bunda sonraki msjmda da söyledim zaten

robot değil insanız her zaman her zaman makyaj yapmak şıkır şıkır giyinmek canımız isteyebilir diye

Bence eşiniz yanlış yapmış ama anladığım kadarıyla siz de biraz stres dolayısıyla sizin deyiminizle dır dır etmişsiniz. Biraz naz yaparak, gülerek laf atın ki ardından muhabbet kötüye gitmesin bence.

Ben butun yorumlarinizi okumadim, yukarda okudugum yoruma gore yorum yaptim. Aslinda sorun zaten bakimli denildiginde makyajinda bunun bir parcasi sayilmasi. Bakimli olmakla makyaji bir tutan bir dunyada yasiyor hale geldik. Kendimize bunu zorunlu hale getirdik. Oyle ki makyaj yapmamissan bakimsiz oluyorsun. Bunu sizi tenzih ederek yaziyorum. Ben bu duruma uzuluyorum.

Kesinlikle robot degiliz, iyi gunlerimizde oluyor kotu gunlerimizde. Makyaj elbette bir tercihtir. Ben bu tercihi kullanmiyorum. Ama insanlarinda bunu bir tercih olarak gormesinden yanayim. Kocalarimizinda,eşlerimizinde sevgililerimizinde. Illa makyaj yap diye direten bir eş damarima fena basmis olur. Konu sahibine de uzuldum, boyle bir eşe sahip oldugu icin..

da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi.

Bu laf tam kavga sebebim olurdu
Bi de üstüne makyaji yapmissin. Hayatta yapmazdim bu laftan sonra. Bu laf olmasa yapilabilirdi evet ama esin cook dirdirci. Sen de hic suc goremedim haklisin.

Esimde haftaici bakimli gider ise hafta sonuda fix bol sort tisort vs. O tabikide rahat takilmak istiyor ama ben de bazen esimi sik gormek istiyorum.Hele alakasiz giyince sinir oluyorum o onun altina oldumu diyorum ve kombin yapiyorum.Ne onu sevmedigimden, ne de begenmedigim vs. Degil aksine cok zevklidir ve esimi cok begenirim ama her diyalogu didiklersek hepimizde bir sorun bulunur.Belliki o da sizi sik gormek istemis biraz ozenmenizi istemis bence cok takilicak bir durum degil ne guzel sizden bekliyor bunlari disarida aramiyor

Katılıyorum bakımlılık öz temizlikten başlar makyaj bana göre ekstradır kimi sever kimi sevmez. Ben az sevenlerdenim. Ama diğer bakımlarımı aksatmam. Hepimiz biliyoruz ki nice makyajlı hemcinslerimiz diğer temel bakımlarını ihmal edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…