Canım ben Rabbime dua ederim kimseye beduua etmem..
Kalmıcak emin oL
Bende izlicem..
Sende izliceksin..
Sadece izlicez iyi olmamızı, vicdan sahibi olmamızı, sessiz olmamızı kullanan bu insanlar rahat yüzü göremicekler..
Tek bedduam şu..
Eşime söyledim zaten k.v sölicem ve olurda boşanırsam k.v dövmeden çıkmıcam o evden and içtim..
Söylicem tek kelime şu..
"Rabbim çocuğumun sebii sübyanımın günahı vebali için sizin 2 yakanızı 2 cihanda bir araya getirmesin dicem"
O kaynanamı dövücem yemin ettim..
Babamda yemin etti davul çaldırcak..
Kaynanama davul yollucakmış oğlumun yuvasını yıktım diye çalarsın demiş..[/QUOT
canım bende asla etmedm etmemde neler dedı bana ya felclıyken yemek yemıodu dr zorla yedrdn dedı yemek yedırırken gavur gelın bole gelın mı olur dedı..naptım kı ben ıyılıgı ıcın yemek yedrdım sadece..ama yanlıs yapmısım sole elı masalı bırı gelseydı nasıl olurdu..bı kavgada bende dedım sımdı burda yap obur tarafta karsına gelcek bunlar..aradan zmaan gectı gene basladı degısmıcek yanı..
Diger konunuzdan hatirladim sizi
O konuda sürekli bu benim sinavim Allah rizasi icin bakiyorum onlara demistiniz
Iste vicdan merhamet biryere kadar sabirtasi gün gelip catliyor
Kendi kizlari evlerinde sefasini sürsün siz cekin kahirlarini kimin umrunda?
Esiniz evlenirken sizi kendine es diyemi aldi yoksa ana-babasina bakici diyemi
o zamanlar esim yanimda diyordunuz demek o da zamanla su koyveriyor
Esinizle adamakillli konusun ya ayri bi eve cikin yada agzinizla kus tutsaniz yaranamayacaginiz insanlar icin ömrünüzü harcamayin giden gün ömürden gidiyor.
bugun hıc aramadı bende aramadm adamakıllı kesın konusucam zaten ama ıste ew olayı malesef kı olmuyo olsa asla durmazdm zaten.sole sınavım dedm hanı ınsanlar bu dunyada bı sınavdan gecerler ya bende ole olarak dusundum..ama zaman gecıyo hala aynı yerımızdeyız...aslında yanımda ama surat yatıgım ıcın kzıyomus..annesı bolymıs degstremezmıs vs vs.. bende boleyım napım benıde degıstremez..
boşanmak olabiliyor ama ayrı ev olayı olamıyor yani öyle mi
e siz boşansanız da ayrı eve çıksanız da onlara bakacak bir yardımcı tutmak gerekmiyor mu??
boşanmak yerine kendi evinizi alsanız-ya da kira neyse- eşinin ailesine de bakıcı tutsanız bunda ne kötülük olabilir anlayamadım açıkçası..
dıkkatlıce okuduysanız onların aılesınde erkek cocuk bakar yazmıstım..bosansam bakıcı tutmazlar kı kızları war gelır gıderler..kotuluk olur dıye kımsede bişi demedı..sımdıde dıceksınız kı o zman kızlarıyla ortaklasa olsn ama dedıgım gbı aıle yapısı bu degısmez bı durum..yoksa neden cekıyım kı sızce bnca seyı ole bı ımkanım olsa..
k bakmayın yanlıs anlamısım bosancas dıye bı durum yok ama cok surmz.sanırım ...boleler bunlar gelındr bakıcak!!bunu bılır bunu soylerler..asla demezler yaslı ıdare et dıyolar ama can bu ya nereye kadar yazık yanı hıc olmıcak seyler yaptı sebepsız yere..yok yanlış anlamayın benim şaşkınlığım size değil bu ''aile yapısı''na.. millet olarak bizde bir kusur olmalı diye düşünmeye başladım..
bir yuva yıkılmak üzere ve kimse de ya tamam size bakıcı tutalım ya da ortaklaşa bakalım bu kıza da yazık demiyor..
bu bir değil iki değil gerçekten insanlarda gelindir kullanılır fikri sağlam yer etmiş belli ki..
Allah zorluğunu veriyorsam kolaylığını da veririm diye söz vermiş bize onun için içinizi ferah tutun bugün olmazsa yarın bir kolaylık verecektir..
selametle..
gunde kac kez arayan adam aramadı ole olsn bakalm sadece yazık dıyorum aksam ısten gelınce goruces bakalım dananın kuyrugu ne kadar saglam....
bebegım cok saol...aslında ole ama sınırden nerdeyse cıldırdı bı gorseydın o halını!!benım kaynnam rıcadan anlamaz cnım bız o kıbar asamalrı gectık artık..bebeğiimmmm,
süreci bildiğim için konuyu görünce tüylerim diken diken oldu!
ama forumu okuyan arkadaşlar bilsin diye söylemeden geçemeyeceğim; melo_seko hakikaten mükemmel bir evlat.. yani o sadece bir gelin değil. bir annenin öz kızlarının bu "aile yapısı" kisvesi altına sığınıp annelerini başlarından attıkları için oh çektikleri anneye bir öz evlat gibi bakan hatta genç yaşına rağmen üretkenliğinden vazgeçip sırf kaynanasına bakabilmek için çalışmaktan dahi vazgeçen BİR MELEK ADETA!!!
Senin sıkıntın esasında kaynananın laflarından öte eşinin set olup senin yanında durmaması! sen asla onun annesinin bakıcısı değilsin. sen de bir kadınsın ve bir yuva sahibisin. kendi sorumluluklarıni kendi yuvan var. elbette anadır, ama sen de gün gelip bir ana olacaksın. yani affına sığınarak söylüyorum eşin bu durumu görüp senin yıpranmanı engellemek için elinden geleni yapmalı! Tamam oradan ayrılamıyorsunuz belki ama annesine " benim karım senin herşeyine koşuyor,ona karşı sözlerinde daha dikkatli olmanı rica ediyorum" demeli!!
Sen güçlü birisin! umarım hakkında hayırlısı olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?