gıt gıde sona yaklasıyoruz!

melo_seko

YaHalıkYaBariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
1.150
3
358
İstanbul
daha oncede konu acmıstım fakat bu sefer hersey bıtmek uzere gıbı..tabıkı yıne kayıwaldem yuzunden..2 senedır hıc huzr wermedı herseyden sogudum onun yuzunden devamlı kavga edıyoruz nolcak boyle bılmıyorum..ayrı ew sansı yok.bugun hıc konusmadık esımle ne o aradı ende ben...aramıcamda..aksam da kavga ettırdı bızı saolsun..sanırım bu aksam hersey kopacak ıcımde oyle bır hıs war..

Neden kavga ettiniz ki

yemekte hıc yoktan yere yaptıgım corbaya laf ettı kaynanam bıde oturdu afıyetle yedı..o an ole seler soledı kı elm ayagm tıtredı hep aynısını yapar dayanılcak tarafı kalmadı artık sonra suratıma yansıdı bu bnm dogal olarak yok efendım neymıs ben alınganmısım ben abartıyomusum..esımde bole dedı..olan bu.

yemekte hıc yoktan yere yaptıgım corbaya laf ettı kaynanam bıde oturdu afıyetle yedı..o an ole seler soledı kı elm ayagm tıtredı hep aynısını yapar dayanılcak tarafı kalmadı artık sonra suratıma yansıdı bu bnm dogal olarak yok efendım neymıs ben alınganmısım ben abartıyomusum..esımde bole dedı..olan bu.
Canım yaa, aynı evde yaşamak zor.
bunu değiştiremediğin sürece düzeleceğini pek sanmıyorum ama.
Yapabileceğin tek şey var eşinin tavırlarını değiştirmesi

İyi de aynı evde oturmayı baştan kabul ettiğinizde ne bekliyordunuz ki?

daha oncede konu acmıstım fakat bu sefer hersey bıtmek uzere gıbı..tabıkı yıne kayıwaldem yuzunden..2 senedır hıc huzr wermedı herseyden sogudum onun yuzunden devamlı kavga edıyoruz nolcak boyle bılmıyorum..ayrı ew sansı yok.bugun hıc konusmadık esımle ne o aradı ende ben...aramıcamda..aksam da kavga ettırdı bızı saolsun..sanırım bu aksam hersey kopacak ıcımde oyle bır hıs war..

neden ayrı ev sansı yok.

İyi de aynı evde oturmayı baştan kabul ettiğinizde ne bekliyordunuz ki?

ınsanları bastan tanıyamıyosunuz ben ewlnırken sofraya bı tabak fazla koyarım mantıgı ıcındeydm sonucta yaslılardı ama ewlendıkten sonra ole olmadı..kı bunu kımse bılemezdı..

Topic sahibi arkadaşım..
Ben 4 aylık evliykende aynı sorunu yaşadım 7 senelik evliyim yine aynı sorun yüzünden (kaynana) ayrılıcam..
7 sene dile kolay sabrettim çocuğum var dedim eşimi seviyorum dedim ama artık yeter!.
7 saatimi daha harcamıcam onun için..
Annesiyle ona mutluluklar..
Annelerine düşkün erkekler lütfen evlenmesinler bizim suçumuz ne?
Etek giyip otursunlar..
Boşucam gidicekk o yansın haline..

Topic sahibi arkadaşım..
Ben 4 aylık evliykende aynı sorunu yaşadım 7 senelik evliyim yine aynı sorun yüzünden (kaynana) ayrılıcam..
7 sene dile kolay sabrettim çocuğum var dedim eşimi seviyorum dedim ama artık yeter!.
7 saatimi daha harcamıcam onun için..
Annesiyle ona mutluluklar..
Annelerine düşkün erkekler lütfen evlenmesinler bizim suçumuz ne?
Etek giyip otursunlar..
Boşucam gidicekk o yansın haline..

ewet canım senn konuyu bılıorm okudum cvpta yazmıstım bende yasıyorum ıkı snedır.bende esım ıcın sabrettım ama artık oda sukoy wermeye basladı tavırlarıyla cok haklısın sen..zaten bızım gıdısatta onu gosterıyo!

ewet canım senn konuyu bılıorm okudum cvpta yazmıstım bende yasıyorum ıkı snedır.bende esım ıcın sabrettım ama artık oda sukoy wermeye basladı tavırlarıyla cok haklısın sen..zaten bızım gıdısatta onu gosterıyo!

inan ki bende çok direndim..
Ne köpekliğim kaldı..
ne sonradan görmeliğim
ne babamın köpekliği..
Neler çektim ama yuva tek taraflı olmuyor..
Koca yok bizde desteğimiz yok..
Vallahi ezdirmicem daha kendimi koca içinde beklemicem o evii..
Koca aradıkdan sonra tonla var..
Önüme bakıcam o beni kaybettiğine yansın..
1 haftadır düşünüyorum
Kafama koydum saolsunlar burdaki arkadaşlarımda destek oldular
Bizler ana kuzusu değilmiyiz..
Bizim annelerimiz yok mu..
Benim sağlığımı kim geri vericek..
Kaynanam ölsün diyemi beklicem huzura ermek için..
Rabbim veriyor can ı o alır..
Belki ben yarın ölücem ecelim okadar..
Kim bilebilir bunu..
Artık kafam durdu zaten düşünemiyorum..
Beklediğim tek cevap.. tamam mı devam mı?

Senin olayın belki benim ki kadar yüzgöz olmamıştır ama herkesin kişiliği farklı..
Ama şunu bilki sadece sen ve ben değiliz kaynanadan çeken..
Biz sadece 2siyiz..
Sesi çıkmayan şiddet gören.. ailesi kabul etmeyen.. ortada kalırım diye korkan binlerce kadın var..
Noluyor Adam geziyo tozuyo belki aldatıyo bile gelin onun anasına bakıyo 2-3 çocuk peşinde..

Utanılcak bişe yapmadık biz mutlu olmak istedik evlendik namusumuzla..

ınsanları bastan tanıyamıyosunuz ben ewlnırken sofraya bı tabak fazla koyarım mantıgı ıcındeydm sonucta yaslılardı ama ewlendıkten sonra ole olmadı..kı bunu kımse bılemezdı..

Gerçekten mantığınız bu muydu?
Yok ben artık bu hayatı anlamıyorum...
Ne kadar kötü niyetliyim diyorum...

inan ki bende çok direndim..
Ne köpekliğim kaldı..
ne sonradan görmeliğim
ne babamın köpekliği..
Neler çektim ama yuva tek taraflı olmuyor..
Koca yok bizde desteğimiz yok..
Vallahi ezdirmicem daha kendimi koca içinde beklemicem o evii..
Koca aradıkdan sonra tonla var..
Önüme bakıcam o beni kaybettiğine yansın..
1 haftadır düşünüyorum
Kafama koydum saolsunlar burdaki arkadaşlarımda destek oldular
Bizler ana kuzusu değilmiyiz..
Bizim annelerimiz yok mu..
Benim sağlığımı kim geri vericek..
Kaynanam ölsün diyemi beklicem huzura ermek için..
Rabbim veriyor can ı o alır..
Belki ben yarın ölücem ecelim okadar..
Kim bilebilir bunu..
Artık kafam durdu zaten düşünemiyorum..
Beklediğim tek cevap.. tamam mı devam mı?

Senin olayın belki benim ki kadar yüzgöz olmamıştır ama herkesin kişiliği farklı..
Ama şunu bilki sadece sen ve ben değiliz kaynanadan çeken..
Biz sadece 2siyiz..
Sesi çıkmayan şiddet gören.. ailesi kabul etmeyen.. ortada kalırım diye korkan binlerce kadın var..
Noluyor Adam geziyo tozuyo belki aldatıyo bile gelin onun anasına bakıyo 2-3 çocuk peşinde..

Utanılcak bişe yapmadık biz mutlu olmak istedik evlendik namusumuzla..

ewet cnm cok haklısın sana katılıyorum..bende aylardır dusunuyorum ama yuvayı yıkmak cok zor cesaret edemedm neden bılmıorm ayrılmak zor geldı ama bolede olmuyo 2 senedr banada demedıgını bırakmadı ustelık yaslı,hasta aklına gelbılcek her bakımı yaptım.kayınpederm de ole ama bu satten sonra kımse ıcın uzulmıcem olmuyosa zorlamanın anlamı yok...benım aılem bılmıo cunku babam 1 dk tutmaz burda benı..gıdersem bı daha asla gelemem.yakındır ogrenılmesı..cunku ayakta kalmak ıcın cabalıyoruz resmen ama nereye kadar dımı??bende ne umutlarla ewlendım olmadı bı turlu mutlu olamadım..

Bende böyle yaklaştım..
Nişanlıydım dayımın karısı dediki bak güzelim dedi böyle olmaz yemeniz içmeniz eviniz ayrı olsun dedi..
Ev üstüne ev olmaz dedi..
Amann yaşlı kadın dedim ne kadar daha yaşar kii sevabını alırım dedim..
Dilim kopsaydı aklıma napimm ben..
Kendi sonumu yazmışım..
Ben hiç akıllanmıcamm

Gerçekten mantığınız bu muydu?
Yok ben artık bu hayatı anlamıyorum...
Ne kadar kötü niyetliyim diyorum...

gercekten oleydı sımdı gerıye bakınca ben cok safmısım dıyorum cunku aklınıza gelen ne bakım wrsa yaptım yaslı ve hastalar nolcak dedım yanı ne kadar kotu olunur kı ama olunuyomus yasamadan bılemezmısım cok ıyı anladm..

banada dedıler komsular yapamazsın dıye ama nolcak dedım ya yaslı kadın :(( ah bende demez olaydım nasıl pısmanım yasamadan bılemezmısız..

Son düzenleme:
benim ki hep hasta..
Hiç bişiyide yok sadece tansiyonu yükseliyor üzüldüğünde..
O ölmez öldürür..
Ya ben..

2 sene önce panikatağa bağlıdepresyon teşhisi kondu.. anti depresan kullanıyorum
Sedef hastasıyım..
Guatr testinde sol lopta nodül çıktı (sinir yapıyormuş)
cildimde derin akneler oluştu sıkıntıdan + hala tedavi görüyorum..
49 kilo oldum..

Ama benim hiç bişiyim yok hasta fln değilim kaynanam hasta ama..

Rabbim biliyo daha nediyim..

benim ki hep hasta..
Hiç bişiyide yok sadece tansiyonu yükseliyor üzüldüğünde..
O ölmez öldürür..
Ya ben..

2 sene önce panikatağa bağlıdepresyon teşhisi kondu.. anti depresan kullanıyorum
Sedef hastasıyım..
Guatr testinde sol lopta nodül çıktı (sinir yapıyormuş)
cildimde derin akneler oluştu sıkıntıdan + hala tedavi görüyorum..
49 kilo oldum..

Ama benim hiç bişiyim yok hasta fln değilim kaynanam hasta ama..

Rabbim biliyo daha nediyim..

7 yıl gecse sanırım bndede cıkıcak bişiler allah sabır wersın canım hepımıze..cok gecmıs olsn allh sıfanı wersn en kısa zmanda..ama bunlarda onların yanına kalmasın..

benımkı gercektn hasta dıyalıze gırıyo gecn sene felc gecırdı aylarca yattı ben bılırım ne cektıgımı..duzeldı.sonra 2 hafta once mıde kanaması gecrdı 10 gun hastahanede kaldı ıyılestı..zor yuruyo ama bı cene war allhım...

Back
X