gıt gıde sona yaklasıyoruz!

Cnım eşin yine seni aramış sormuş yol çözüm aramışş benimkinden çıt yok..
Adamm mı şimdi bu bugün 9 gün oldu illa babamın gidip onu dövmesini bekliyoo ki yapıcak..
Senin eşin yanına gelmiş konuşmuş hak da vermiş sanırım sana k.v , k.p zaten pişman olmuşş benimkilere bak ses yok soluk yok onlar hatasını anlamış canım üzme tatlı canını
Mutlu olcanım hep umarımda herşey güzel olur

Cnım eşin yine seni aramış sormuş yol çözüm aramışş benimkinden çıt yok..
Adamm mı şimdi bu bugün 9 gün oldu illa babamın gidip onu dövmesini bekliyoo ki yapıcak..
Senin eşin yanına gelmiş konuşmuş hak da vermiş sanırım sana k.v , k.p zaten pişman olmuşş benimkilere bak ses yok soluk yok onlar hatasını anlamış canım üzme tatlı canını
Mutlu olcanım hep umarımda herşey güzel olur

saol canım ınsaallh sennkınınde aklı basına gelır bıran once ama hakedıyo senınkıde..kaynanam kayınpederm asla pısman olmazlar mecburlar dedıgım gbı kımse gelmemıs bakmaya..hak werıyo zaten bana esım ama o sınırle benden cok seyı goturuyo..ınsallh guzel olur canım..zaman dıyorum bakalm..yuva yıkmak kolay degıl ama bole bı eslede ne kadar dayanabılırdın dımı?hakkında hayırlısı olsn cnm..

:72:
saol canım ınsaallh sennkınınde aklı basına gelır bıran once ama hakedıyo senınkıde..kaynanam kayınpederm asla pısman olmazlar mecburlar dedıgım gbı kımse gelmemıs bakmaya..hak werıyo zaten bana esım ama o sınırle benden cok seyı goturuyo..ınsallh guzel olur canım..zaman dıyorum bakalm..yuva yıkmak kolay degıl ama bole bı eslede ne kadar dayanabılırdın dımı?hakkında hayırlısı olsn cnm..
Düşün canım sendne daha kötü olanları düşün beni örnek al..
Benimki gibi sorumsuz olsaydı eşin aramsaydı sormasaydı gittin tıpış tıpış geliceksin evine bakıcaksın mecbursun deseydi..
Yaa bana bunları giyoo evine geliceksin diyoo..
Hem hakaret işitip hep yine annesine katlancakmışım..
Ulan bre heriff bari bunu gel tatlı dille söyle kandır herkesi yalanda olsa yalandanda olsa gel ağzımızdan gir burnumuzdan çık ikna et
Bişiler söyle yapmıcam etmicem ezmicem kıymıcam de
kıymet bilcem biz ettik siz etmeyin dee..
Ohuuuuuuuuu adam piyasada yok pufsssssss hokus pokus oldu..
Babam dövecek onu bekliyoo..
Sen hiç canını sıkma bebeğim herşey güzel olucak eşin sana destek yaptığın fedakarlıkları görüyor..
Onun için katlandıklarını sen olmayınca kimsenin onlarla illenmediğini
Senden başkasının o evde düzen kuramayacağını
Sensiz bi hiç olduklarının farkında..
Hiç sıkılma üzme tatlı canını beterin beteri var bak..
Kocan desteğin olmuş send eona destek ol
Daraldığın zamanlar bıktırm yeter dediğin zamanlar mutlaka olucak..
Derin bi nefes al kapı gibi kocam var hala yaşıyorum nefes aldığım için şükrediyorum de..
Güne güzel başla..
Keşke kocam arkamda olsada bende katlansam..
Mutluluk hiç yakanı bırakmasınn:16:

:72:
Düşün canım sendne daha kötü olanları düşün beni örnek al..
Benimki gibi sorumsuz olsaydı eşin aramsaydı sormasaydı gittin tıpış tıpış geliceksin evine bakıcaksın mecbursun deseydi..
Yaa bana bunları giyoo evine geliceksin diyoo..
Hem hakaret işitip hep yine annesine katlancakmışım..
Ulan bre heriff bari bunu gel tatlı dille söyle kandır herkesi yalanda olsa yalandanda olsa gel ağzımızdan gir burnumuzdan çık ikna et
Bişiler söyle yapmıcam etmicem ezmicem kıymıcam de
kıymet bilcem biz ettik siz etmeyin dee..
Ohuuuuuuuuu adam piyasada yok pufsssssss hokus pokus oldu..
Babam dövecek onu bekliyoo..
Sen hiç canını sıkma bebeğim herşey güzel olucak eşin sana destek yaptığın fedakarlıkları görüyor..
Onun için katlandıklarını sen olmayınca kimsenin onlarla illenmediğini
Senden başkasının o evde düzen kuramayacağını
Sensiz bi hiç olduklarının farkında..
Hiç sıkılma üzme tatlı canını beterin beteri var bak..
Kocan desteğin olmuş send eona destek ol
Daraldığın zamanlar bıktırm yeter dediğin zamanlar mutlaka olucak..
Derin bi nefes al kapı gibi kocam var hala yaşıyorum nefes aldığım için şükrediyorum de..
Güne güzel başla..
Keşke kocam arkamda olsada bende katlansam..
Mutluluk hiç yakanı bırakmasınn:16:

oncelıkle saol canım ıyı dılklerın ıcın...ya en cok neye yanıyorum bılıyo musun bak sende bnm gbısın o kadar katlanmıssın bı o kadar da guzel bu yuregn war..ınsallhh sende bunu sonuclarını en kısa zamnda alırsın kocanda pısman olur..hele o kaynanan ahh bana werseler walla bı kasık suda bogarım bunları..elı masalı gelın olacak hakkından gelecek hot dedın mı susacak bunlar onları hakedıyo ama bız ıyı nıyetlıler sessızler kaybedıyo ezılıyo..benım zoruma gıden bu..

oncelıkle saol canım ıyı dılklerın ıcın...ya en cok neye yanıyorum bılıyo musun bak sende bnm gbısın o kadar katlanmıssın bı o kadar da guzel bu yuregn war..ınsallhh sende bunu sonuclarını en kısa zamnda alırsın kocanda pısman olur..hele o kaynanan ahh bana werseler walla bı kasık suda bogarım bunları..elı masalı gelın olacak hakkından gelecek hot dedın mı susacak bunlar onları hakedıyo ama bız ıyı nıyetlıler sessızler kaybedıyo ezılıyo..benım zoruma gıden bu..

Aynen cnm ben sesisz sakin kendi halinde dokunmayın bana dokunmayım size modunda biriyim..
Malesef iyiler hep bunu hak ediyor..
Rabbim çirkin bahtı versin

Aynen cnm ben sesisz sakin kendi halinde dokunmayın bana dokunmayım size modunda biriyim..
Malesef iyiler hep bunu hak ediyor..
Rabbim çirkin bahtı versin

amın canım ya bende oleyım...neden ıyıler kaybedıyo dıcem ama cvp bulamıcam..konusmuyorm sımdı k.v k.p le..konusmıcam da..esım ıste aradı sabah kahvaltı yaptınız mı naptınız dedı bende bıraktım cıktım dedm..onlar konusmadılar ben hıc konusmm dedım oda ne gerkıyosa onu yapıcas tmm dedı..ınsallh sennkınden de bu sozlerı duymak nasıp olsn..!

amın canım ya bende oleyım...neden ıyıler kaybedıyo dıcem ama cvp bulamıcam..konusmuyorm sımdı k.v k.p le..konusmıcam da..esım ıste aradı sabah kahvaltı yaptınız mı naptınız dedı bende bıraktım cıktım dedm..onlar konusmadılar ben hıc konusmm dedım oda ne gerkıyosa onu yapıcas tmm dedı..ınsallh sennkınden de bu sozlerı duymak nasıp olsn..!

Benim umudum yok umrumda değil artık bebemm..
Ama sen yap hizmetlerini utansınlar..
Desinler kii bu kıza bukadar yük olduk bize bakmak zorunda değil elin kıza bakıyor yazık bize desinler..
Biz senle gurur duyuyoruz..
Hizmetlerini kendini yormucak şekilde elinden gelebildiğince yap..
Konuşma mecbur kalmadıkça soru sorarlarsa cvp veririsin..
Yoksa elişi yap ben lif örerdim.. atkı örerdim k.v konuşmasın benle diye..(örerdim sökerdim vakit geçsin)
Dolabını dök topla kendine iş çıkar oyalan eşin gelene kadar..
Kahveni al yudumla bulmaca çöz..
Kitap oku (ben kendime 2 tane alıcam bugün)
Kafanı yoma onlarla eşin arkanda ben varım diyor..
Ohhhhhh hayat senin keyfine bak:71:

Benim umudum yok umrumda değil artık bebemm..
Ama sen yap hizmetlerini utansınlar..
Desinler kii bu kıza bukadar yük olduk bize bakmak zorunda değil elin kıza bakıyor yazık bize desinler..
Biz senle gurur duyuyoruz..
Hizmetlerini kendini yormucak şekilde elinden gelebildiğince yap..
Konuşma mecbur kalmadıkça soru sorarlarsa cvp veririsin..
Yoksa elişi yap ben lif örerdim.. atkı örerdim k.v konuşmasın benle diye..(örerdim sökerdim vakit geçsin)
Dolabını dök topla kendine iş çıkar oyalan eşin gelene kadar..
Kahveni al yudumla bulmaca çöz..
Kitap oku (ben kendime 2 tane alıcam bugün)
Kafanı yoma onlarla eşin arkanda ben varım diyor..
Ohhhhhh hayat senin keyfine bak:71:
ya canım ahh utansalar keske ben bole aıle ılskısı gormedm bana ters aynı ew ıcınde yabancı gbı..bızde gelın el kzıı olmaz..benmde yngem war ananem asla ole dawranmadı yengemde ananeme..gormedm yanı bole seler..ole yapıyorum zaten ınanır mısın aylardr ole yapıodm kı huzursuzluk cıkmasın dıye..gene cıktı..okulum war zaten bı de pc basında gecırıyom yanına bıle gtmıom..ananeme gdıyom..anneme gdıyom..gecen kı tartısmada bakcak tabı dedı kaynnam utanmaz karı nolcak..:47:hepsını sorcam ben ona..ahdım war..ıkı elım yakasında..!yuzunede dedm sen bole yapıosn ama hesabını werceksn bnların obur tarafta gene anlamadı..utanmaz baska bısı degıl!!

ya canım ahh utansalar keske ben bole aıle ılskısı gormedm bana ters aynı ew ıcınde yabancı gbı..bızde gelın el kzıı olmaz..benmde yngem war ananem asla ole dawranmadı yengemde ananeme..gormedm yanı bole seler..ole yapıyorum zaten ınanır mısın aylardr ole yapıodm kı huzursuzluk cıkmasın dıye..gene cıktı..okulum war zaten bı de pc basında gecırıyom yanına bıle gtmıom..ananeme gdıyom..anneme gdıyom..gecen kı tartısmada bakcak tabı dedı kaynnam utanmaz karı nolcak..:47:hepsını sorcam ben ona..ahdım war..ıkı elım yakasında..!yuzunede dedm sen bole yapıosn ama hesabını werceksn bnların obur tarafta gene anlamadı..utanmaz baska bısı degıl!!

Ayy gidemedim daha annemi bekliom burayada bakmadan duramadım:9:
Canım kimse kimsenin annesine bakmak zorunda değil..
Ne sen onun ne de o senin..
Bu kuran da da yazıyor..
herkes kendi ailesinden sorumlu..
Hııı sen vicdanen bakıyorsun yada merhametinden kocan için..
Ama kimse sana zorla baktıramaz..
Bu Rabbimle senin aranda vicdanına kalmışş..
Bakarsın bakmazsın..
Ben bakmam vicdanımda pamuk kadar temiz ve rahat..
olurda barışırsam bakmam..
Bana hakaretler etsin hizmet beklesin yokyaaaaaa Rabbim günah yazıyorsada benim günahım..
Ama vicdanen çok rahatım..
Ona bakıp hakaret işitceme anama babama bakarımda Allah razı olsun derler sevap alırım..
Benim züerimde ne hakkı varmışda helal etmiyoo emzirmiş mii yedirmişmi parasımı geçmiş kursağımdan helal etmiyorum diye bağırıp beddua etti bana..
O anam diyosa bende anammmmmm dicemmmm anacımmmmmmmmmmmmmmmmm:16:
anam benimmmmmm:16:

Son düzenleme:
Ayy gidemedim daha annemi bekliom burayada bakmadan duramadım:9:
Canım kimse kimsenin annesine bakmak zorunda değil..
Ne sen onun ne de o senin..
Bu kuran da da yazıyor..
herkes kendi ailesinden sorumlu..
Hııı sen vicdanen bakıyorsun yada merhametinden kocan için..
Ama kimse sana zorla baktıramaz..
Bu Rabbimle senin aranda vicdanına kalmışş..
Bakarsın bakmazsın..
Ben bakmam vicdanımda pamuk kadar temiz ve rahat..
olurda barışırsam bakmam..
Bana hakaretler etsin hizmet beklesin yokyaaaaaa Rabbim günah yazıyorsada benim günahım..
Ama vicdanen çok rahatım..
Ona bakıp hakaret işitceme anama babama bakarımda Allah razı olsun derler sevap alırım..
Benim züerimde ne hakkı varmışda helal etmiyoo emzirmiş mii yedirmişmi parasımı geçmiş kursağımdan helal etmiyorum diye bağırıp beddua etti bana..
O anam diyosa bende anammmmmm dicemmmm anacımmmmmmmmmmmmmmmmm:16:
anam benimmmmmm:16:

ewet cnm bılıorm okumustum bende..walla ole bnde ole dedım ısıne gelırse yanı bndan sonra bole..yok gelmezse bn daha gncım onlarada muhtac degılım..

Back
X