Allah eşinize yardım etsin, bizde de böyle biri var sülalede hiç gelip gitmeyiz evine, biri gelince gözü üstündedir acaba çorapları temiz mi elleri temiz mi, ay oraya basma, dur buraya basma, sana başka havlu vereyim, sen bunu al, çocuğunun ellerini yıkatayım, kalk şurayı temizleyeyim falan falan, herkes nefret ediyor ondan, biz nefret etmiyoruz ama yaptıklarını çok karikatürize ve saçma buluyoruz. eşiyle arasında bir dünya sorun oluyor artık bu durum çünkü kimse gelmiyor artık evine, birşey kırarım dökerim, bir şey der kırar diye.
beyaz halıya kahve döktüyse ne olmuş, yağdanlık kırdıysa ne olmuş, 50 yıl sonra ölücez, insan eşya için değil, eşya insan için.
ben de kendimce gayet temizimdir ama evime gelen insan ne yaparsa yapsın başımın üstündedir, yatılı misafirde çok zorlanıyorum sadece onda da rahatıma düşkün olduğum için, evde şortla gezdiğim ve uzandığım için öyle.
evime sakarı da gelir temiz olmayanı da, hissettirmeden daha dikkatli davranırım, ama kendimi de yıpratmam kimseyi de kırmam bu yüzden.