- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Cevap gayet ortada bence adam bi umutla gelmiş ama umduğunu bulamayıp gitmişMerhaba kızlar, açıkçası birden dumura uğradım diyebilirim. Şöyle ki son 2 aydır ayrıldığım sevgilimle alakalı konular açıyorum. Bu insanla son iki haftadır çok iyi konuşuyorduk üstüme düşüyor beni merak ediyordu özlediğini söylüyordu vs. Gece geç saatlere kadar benimle yazışıyordu. Hiç bir kadının ben gibi ilgisini çekemediğini fln söylüyodu. Neyse geçen hafta içi buluşmak istedi. İlk gün geç bi saatte istediii için müsait olmadığımj söyleyerek reddettim. Çıldırdı defalarca beni aradı. Ertesi gün buluşmayı kabul ettim buluştuk. Benim evime geldi. Kapıdan girer girmez sarıldı öptü ateşliydi. Ben yemek yiyordum geldiğinde biraz oturmasını söyledim yemeğe devam ettim. Bu sırada konışmaya devam ettik gelip bana sevgi ile sarılıyordu yanağımdan öpüyordu ben yemek yerken. Sanki dün görüşmüşüz gibi diyodu. Sonrasında yakınlaşma yaşadık ama ben hasta olduğum için bir cinsellik yaşanmasına izin vermedim. Oynaşma oldu diyelim. Sanırım ben biraz soğuk davrandım bunlar olurken. Normal konuştuk oturduk . Falan filan derken gitti.
Yolda evine giderken beni aradı . Dedi özlemişim senle dönüş yolunda bile konuşmaları. Ah dedi seninle olmuyor ben sana çok sarıyorum bugün bile iki dakikada sardım sana ama sensiz de yapamıyorum. Seni özlemişim Seni görmek iyi geldi. Senin yanında çok mutlu oluyorum dedi. Ee yani dedim. Yani ayrıldık onda değişik bir şey yok fikrim sabit ama sensiz olamıyorum dedi. Yine bir yerlere gider gezer dolaşırız ama hani bu da nasıl sürer bilmiyorum sevgili değiliz eeeh bu ne böyle diyip bi eh gelebilir. Ya da beraber oldukça farklı bir yöne de gidebilir bilemiyorum dedi. Konuşuruz ikimize de uygun olursa görüşürz dedi. Ben yanında mutluyım dedi. Ya dedim bu ne böyle tamamsa tamam bu kadar kasmaya gerek mi var yeter artık 2 aydır öyle böyle ambole oldum dedim.
Saçın güzel olmuş başın güzel olmuş falan fikan konuştuktan sonra kapadık. Ertesi sabah gene beni aradı. Sesimi duymak istediğini özlediğini söyledi. Havadan sudan konuştuk kapadı. Ve işte o arama bu arama 4 gün geçti ne ses var ne soluk ne bir mesaj ne bir arama ne bişi var .
Allah aşkına söyleyin kızlar bu neydi böyle ? Madem istemiyordu neden görüşmeye geldi. Hadi geldi görüşür görüşmez tak diye niye kesti . Ben görüşünce düzeliriz diye umuyordum. Neden böyle oldu anlayamadım? Görüşünce neden arayıp sormayı birden kesmiş olabilir?
Sorma keşke deseydim dedim pişman oldum. Bana şey dedi ayrılmak istemeseydim ona göre bi konuşma ile gelirdim. Ama öyle yapmadım . Ama yani ayıp değil miNeden bitirme ya da devam etme kararını illa onun tekeline bırakıyorsunuz ki? Eeeh başlarım senin gel gitlerine arama beni bi daha diyemiyor musunuz?
Ya adam ayrıldık ama görüscez diyor siz s.tir git diyemiyorsunuz. O bundan güç alıyor zaten.Sorma keşke deseydim dedim pişman oldum. Bana şey dedi ayrılmak istemeseydim ona göre bi konuşma ile gelirdim. Ama öyle yapmadım . Ama yani ayıp değil mi
İlişkinin ipleri onda başla dicek başlıcak bit dicek biticek. Oldu paşam oldu. Kendine saygın olsun bence bu adamı tekrar ne evine al ne telefonunu açMerhaba kızlar, açıkçası birden dumura uğradım diyebilirim. Şöyle ki son 2 aydır ayrıldığım sevgilimle alakalı konular açıyorum. Bu insanla son iki haftadır çok iyi konuşuyorduk üstüme düşüyor beni merak ediyordu özlediğini söylüyordu vs. Gece geç saatlere kadar benimle yazışıyordu. Hiç bir kadının ben gibi ilgisini çekemediğini fln söylüyodu. Neyse geçen hafta içi buluşmak istedi. İlk gün geç bi saatte istediii için müsait olmadığımj söyleyerek reddettim. Çıldırdı defalarca beni aradı. Ertesi gün buluşmayı kabul ettim buluştuk. Benim evime geldi. Kapıdan girer girmez sarıldı öptü ateşliydi. Ben yemek yiyordum geldiğinde biraz oturmasını söyledim yemeğe devam ettim. Bu sırada konışmaya devam ettik gelip bana sevgi ile sarılıyordu yanağımdan öpüyordu ben yemek yerken. Sanki dün görüşmüşüz gibi diyodu. Sonrasında yakınlaşma yaşadık ama ben hasta olduğum için bir cinsellik yaşanmasına izin vermedim. Oynaşma oldu diyelim. Sanırım ben biraz soğuk davrandım bunlar olurken. Normal konuştuk oturduk . Falan filan derken gitti.
Yolda evine giderken beni aradı . Dedi özlemişim senle dönüş yolunda bile konuşmaları. Ah dedi seninle olmuyor ben sana çok sarıyorum bugün bile iki dakikada sardım sana ama sensiz de yapamıyorum. Seni özlemişim Seni görmek iyi geldi. Senin yanında çok mutlu oluyorum dedi. Ee yani dedim. Yani ayrıldık onda değişik bir şey yok fikrim sabit ama sensiz olamıyorum dedi. Yine bir yerlere gider gezer dolaşırız ama hani bu da nasıl sürer bilmiyorum sevgili değiliz eeeh bu ne böyle diyip bi eh gelebilir. Ya da beraber oldukça farklı bir yöne de gidebilir bilemiyorum dedi. Konuşuruz ikimize de uygun olursa görüşürz dedi. Ben yanında mutluyım dedi. Ya dedim bu ne böyle tamamsa tamam bu kadar kasmaya gerek mi var yeter artık 2 aydır öyle böyle ambole oldum dedim.
Saçın güzel olmuş başın güzel olmuş falan fikan konuştuktan sonra kapadık. Ertesi sabah gene beni aradı. Sesimi duymak istediğini özlediğini söyledi. Havadan sudan konuştuk kapadı. Ve işte o arama bu arama 4 gün geçti ne ses var ne soluk ne bir mesaj ne bir arama ne bişi var .
Allah aşkına söyleyin kızlar bu neydi böyle ? Madem istemiyordu neden görüşmeye geldi. Hadi geldi görüşür görüşmez tak diye niye kesti . Ben görüşünce düzeliriz diye umuyordum. Neden böyle oldu anlayamadım? Görüşünce neden arayıp sormayı birden kesmiş olabilir?
Kesinlikle sende arama sorma , o sana yazacak o zaman sende cevap verme kapına gelse bile kapıyı açma onun istediğine göre mi olacak bazı şeyler uzaklaş bu çocuktanMerhaba kızlar, açıkçası birden dumura uğradım diyebilirim. Şöyle ki son 2 aydır ayrıldığım sevgilimle alakalı konular açıyorum. Bu insanla son iki haftadır çok iyi konuşuyorduk üstüme düşüyor beni merak ediyordu özlediğini söylüyordu vs. Gece geç saatlere kadar benimle yazışıyordu. Hiç bir kadının ben gibi ilgisini çekemediğini fln söylüyodu. Neyse geçen hafta içi buluşmak istedi. İlk gün geç bi saatte istediii için müsait olmadığımj söyleyerek reddettim. Çıldırdı defalarca beni aradı. Ertesi gün buluşmayı kabul ettim buluştuk. Benim evime geldi. Kapıdan girer girmez sarıldı öptü ateşliydi. Ben yemek yiyordum geldiğinde biraz oturmasını söyledim yemeğe devam ettim. Bu sırada konışmaya devam ettik gelip bana sevgi ile sarılıyordu yanağımdan öpüyordu ben yemek yerken. Sanki dün görüşmüşüz gibi diyodu. Sonrasında yakınlaşma yaşadık ama ben hasta olduğum için bir cinsellik yaşanmasına izin vermedim. Oynaşma oldu diyelim. Sanırım ben biraz soğuk davrandım bunlar olurken. Normal konuştuk oturduk . Falan filan derken gitti.
Öyle de olabilir fakat Öyle olsaydı bile arar sorardı. İki aydır hiç görüşmemiş olsak da bifiil arayan adama bir günde ne olmuş olabilir de şak diye aramayı kesti merak ettiğim o .Ben anlamadim yani size geliyo atesli opme koklama ile biseyler yasama umuduyla ve umdugunu bulamiyo sonra gittikten sonra arayip olmuyo tamam ama sensizde yapamiyorum diyip fuckbodymi olalima getirmeye calistibayag fuckbody olalim demeye gelmis sanki
Sizden o cevabi alamayacagini dusunup umudunu yitirmistir aman bosverin ya aramasa aramasin dengesizÖyle de olabilir fakat Öyle olsaydı bile arar sorardı. İki aydır hiç görüşmemiş olsak da bifiil arayan adama bir günde ne olmuş olabilir de şak diye aramayı kesti merak ettiğim o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?