• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitme dediğim yere gitmiş

merhaba kızlar, bu hafta sonu hiç hoşlaşmadığım bir kız arkadaşımın düğünü vardı, kızla aramızda bir soğukluk oldu ve uzun bir süredir konuşmuyorduk.Cuma günü erkek arkadaşımla konuşurken düğüne gitcek misin diye sordum , gitmicem heralde kimseden de ses çıkmadı dedi( ortak arkadaşlarımız çok fazla)
Gitmeni istemiyorum lütfen dedim , tamam o zaman gitmem dedi..ki öyle asla şunu yapma bunu yapma da demem kısıtlamam..Neyse cumartesi akşam konuşuyoruz , o kadar güveniyorum ki hiç sormadım bile gittin mi diye o da bişey söylemedi.
Dün face i bi açtım arkadaşlar düğünden foto yüklemişler , benim ki de gelinle damadın yanında, o kadar sinir oldum ki, mesaj attım'' sana bu saatten sonra tek kelime etmem senden tek bişey istedim bu kadar bile değerim yokmuş , sen gitmeyeceğim diyerek bana yalan söyledin sen yazdım, cevap vermedi mesaja..Çok gıcık oldum , şimdi ben bunu nasıl süründüreyim kızlar...
Bitir mi diyelim? Bitirme mi? Zaten bu soruyu sorduğun icin bitirmek istemiyorsn. Ama davranışı güzel degil

Bence bu konuda en sinir olunmasi gereken yalan soylemesi degil. Seni kaybetmekten korkmamasi ve ciddiye almamasi. Resmen gecistirmis seni. Egonu darma duman eden sey bu. Cevap vermedi mi hala

İstediğinizi söyleyebilirsiniz bana ama sevgilinize hiç kızmadım.Sizin gibi ''x ile küstüm sen de konuşmayacaksın''cıları da anlamıyorum gerçekten.İyi yapmış arkadaşına değer vermiş.

Tamam gitme , etme demeye bende karşıyım ama karşıda ki tavrını tam koymalıydı.
Tamam dedikten sonra gitmemeliydi. Gittiyse haber vermeliydi. Yapılan saygısızlık.

Süründürme konusunda ise taktiğim yok..

İstediğinizi söyleyebilirsiniz bana ama sevgilinize hiç kızmadım.Sizin gibi ''x ile küstüm sen de konuşmayacaksın''cıları da anlamıyorum gerçekten.İyi yapmış arkadaşına değer vermiş.
hanımefendi ben sizin o sandığınız x ile konuşmuyorum sen de konuşmayacaksıncılardan değilim...ister konuşur ister konuşmaz ama düğününe gidecek kadar samimi değil kızla, merhaba merhaba yani, gitmese de hiç bişey kaybetmeyecekti..

hanımefendi ben sizin o sandığınız x ile konuşmuyorum sen de konuşmayacaksıncılardan değilim...ister konuşur ister konuşmaz ama düğününe gidecek kadar samimi değil kızla, merhaba merhaba yani, gitmese de hiç bişey kaybetmeyecekti..

Belki bir arkadaşı çok ısrar etti.Hayır bir de ''bu zamana kadar böyle bir şey istemedim'' diye savunuyorsunuz zaten normal olan istememeniz,anormal olan istemeniz bana göre.Nereden biliyorsunuz kaybetmeyeceğini belki arkadaşı küsecekti.

hiiççç uğraşma boşver cevap verme bile. gitme dediğin yerde ne işi varmış.

merhaba kızlar, bu hafta sonu hiç hoşlaşmadığım bir kız arkadaşımın düğünü vardı, kızla aramızda bir soğukluk oldu ve uzun bir süredir konuşmuyorduk.Cuma günü erkek arkadaşımla konuşurken düğüne gitcek misin diye sordum , gitmicem heralde kimseden de ses çıkmadı dedi( ortak arkadaşlarımız çok fazla)
Gitmeni istemiyorum lütfen dedim , tamam o zaman gitmem dedi..ki öyle asla şunu yapma bunu yapma da demem kısıtlamam..Neyse cumartesi akşam konuşuyoruz , o kadar güveniyorum ki hiç sormadım bile gittin mi diye o da bişey söylemedi.
Dün face i bi açtım arkadaşlar düğünden foto yüklemişler , benim ki de gelinle damadın yanında, o kadar sinir oldum ki, mesaj attım'' sana bu saatten sonra tek kelime etmem senden tek bişey istedim bu kadar bile değerim yokmuş , sen gitmeyeceğim diyerek bana yalan söyledin sen yazdım, cevap vermedi mesaja..Çok gıcık oldum , şimdi ben bunu nasıl süründüreyim kızlar...
Haber verseydin birlikte giderdik deseydin.Umursama o arasın sorsun.

Bir anda karar vermiş olabilir.. Arkadaşları çağırmış ısrar etmiş olabilir..
Aranızda bir sorun çıkmasın diye de dememiş olabilir.. tabi bunlar ihtimaller..
Ama erkek bu yani bunu yaptım şunu yaptım buraya gittim demiyorlar malesef..
Mesajına da cevap vermemiş.. Ya amann kim uğraşacak gittiysem gittim ne var diye düşünüyor
ya da insan bi sorar eder ne oldu neden gittin sen sormazsan ben de cevap vermem gör bakk demişte olabilir..
2 dakkada kurguladım :KK45:
Deseydi iyi olurdu ama çok büyütülecek bir şey degilmiş.. son dakikada gelişen bir şey olduysa tabii

Yani mesajın sanırım biraz sert olmuş

Neden böyle dünyan başına yıkılmış,en büyük sorun senin başına gelmiş gibi tepki veriyosun ki,büyük ihtimal o an gidecem deseydi aynen böyle tepki verecektin diye geçiştirmiş seni,tamam yalan söylemesini hoş göstermeye çalışmıyorum ama verdiğin şu tepkiye bak,senin yüzünden seni geçiştirmeye çalışmış,küçük şeyleri bu kadar abartmayın

Valla çoğu kişi olumlu yorum yapmış ama şahsen böyle bir durumda olsalar kesinlikle daha büyük kavga çıkarırlardı en azından ben öyle düşünüyorum gideceğini söyleyebilirdi bende katlanamazdım bu yalana şahsen..

Back
X