- Konu Sahibi desperateandy
-
Özgüven problemin mi var niye baskasına asık olsun ki?
Ayrıca baskasına asık olucaksa zaten o adamla hayat kurulmaz.
Bi nevi sınavdan gecicek iste sadece izle..
canım sız nısanlı degılmıydınız
yanı senınde yanına gıtme sansın yokmu
ne kadar sure ayrı kalacaksınız
ne kadar sureden sonra yanına gıdebıleceksın
pekı canım 6 ay senı korkutuyor degılmı
bıde 6 aydan sonra kesın gıdebılecekmısınız hemen
canım valla dıger konudan tanıorum senı
mutlu olmanı ısterım
ustunuzdekı karabulutlar dagılsın ınsallahhh
Evet canım bu aralar kara bulutlar üzerimizde mi ne:sinifsinif: Evet 6 ay beni çok korkutuyor hiç o kadar uzun ayrı kalmadıkki.. Şimdilik plan bu ama tabiki tam kesinliği yok ne olacağı belli olmazki bakalım bu 6 aylık imtihanı verebilecek miyiz.. Çok sağol canım iyi dileklerin için, sende mutluluğu çok hakediyorsun inşallah kötü durumlarla karşılaşmazsın ilişkinde:1hug:
amın canım ınsallah ıkımız ıcınde
bu arada nısanlın keısn kabul ettımı işi
Başka şansı kalmadı aslında.. Kabul etti ne yazıkki..
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlımm
bak gıtmeden o
kendıne telkın yap sureklıııı
olumlu olcak ıyı olacak dıye telkın yap
belkı ozlemek daha ıyı olur
orda maddı ımkanları elı alınca
oda olumsuz dusuncelerden uzaklasır belkı tatlım
Sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum bak işte burda olmadı belkide orası bizim için en hayırlısı diye.. Zaten farklı şehirlerdeyiz uzağız birbirimizden ama genede 1 otobüsle gidebiliyordum yanına şimdi bu imkansız olacak düşündükçe içime ölüm acısı gibi bir acı saplanıyor ona belli etmemeye çalışıyorum sürekli gülüyorum geçecek ne var sanki diyorum ama içimi bir bilse..
Canım hakkınızda hayırlısı olsun belki herşey daha farklı olur inş sende gidersin istediğinz gibi olur herşey
Her hayırda bir şer her şer de bir hayır wardır canım unutma
ah canım benım
belkı oda bellı etmese de aynı sıkıntıları yasıyordur
sadece guclu olmaya calısıyordur belkı de
bak canım hem dırek sevgılı olarak gondermıyorsun bır sıfatın var en azından nişanlın onun hayatında cıddı bır konumdasın
ıyı dusun kı ıyı seyler olsun kuzucum
gönderme diyor içim... ama hayırlısı demek düşüyor bize.
Türkiye de tohum atılıp yurt dışında filizlenen bir aşk bizimkisi.. Hayatımda başkası vardı onu tanıdığımda ama can çekişen bir ilişkiydi bizimkisi hani aslında duygular, iletişim herşey bitmiştirde alışkanlık vardır kopartamayan birbirinden sizi, işte böyle bir ilişki içersindeydim hayatıma girdiğinde.. Yakın dostum oldu bir anda aynı sınıftaydık, ortak zevklerimiz aynıydı.. Sonra duygularımız olduğnu fark ettik birbirimize ve ben kaçtım ondan çünkü yapamazdım bunu, bırakamazdım alışkanlıklarımı.. Konuşmadık tam 3 yıl bıu dönemde alışkanlık dediğim ilişkim dahada çıkmaza girmişti ve son olarak beni bir çok kez aldattığını ve hayatında benle birlikte bir çok kişi daha olduğunu öğrendim ve bitti.. O hiç yılmadan bana ulaşmaya çalışıyordu ve bir anda facebookta bir mesaj attı bana ve biz tekrar görüşmeye başladık o ülke dışındaydı ve ben gözümü karartıp gittim yanina yüksek lisans yapmaya.. Kırgındı bana geçmişten dolayı ama sanki o 3 yıl hiç ayrı kalmamıştık ellerimiz buluştu hemen kalbim yerinden çıkacak gibiydi hep.. Herkes bize yabancı biz birbirimize sevgili.. Derken okul bitti ve Türkiye ye dönüş.. Sıkıntılı günler, askerlik ,işsizlik.. Derken bu kadar sıkıntının içinde nişanlandık birde biz ama ikimizde iş bulamadık.. Hiç olmayan kavgalarımız başladı ikimizde bunalmıştık çünkü.. hem ayrı şehirlerdeydik hemde paramız bile yoktu birbirimizi görmeye.. Bir sürü iş görüşmesine gidip hüsranla döndü hep derken yurt dışından Şili'den iş teklifi aldı ve şimdi gidiyor bensiz..İçim acıyor ama gitme diyemiyorum, uzun süre görüşemeyecez ve ben gerçekten çok korkuyorum onu kaybetmekten, değişmesinden belkide korkum başkasına aşık olması.. Sizler böyle birşeyle karşılaşsaydınız nasıl davranırdınız? Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için umarım sıkmamışımdır.
canım andy'm öyle güzel anlatmışsın ki duygularını,aşkını,endişelerini..
6 ay kısa bir süre canım..ki bana yardımcı olduğundan biliyorum sen çok güçlü bir insansın...sınav gibi olucak bu süre ikiniz içinde..hem böylelikle sana olan sadakeatini de
ölçmüş olcaksın.belki düşündüğünün tam aksi olucak.oraya gittiğinde seni ne kadar çok sevdiğini, özlediğini anlıcak...o senin karşına çıkan bir mükafattı bence, öylede kalıcak canım..üzmeyecek inş seniyerimseniben..korkularını çok iyi anlıyorum ama içini ferah tutmakta yarar var..kendimden biliyorum sürekli olumsuz şeyleri düşünmenin canını nasıl yaktığını...tarifsiz bir acı bıraktığını insanın içine..
bende olsam gitme diyemezdim canım..çünkü gitmediğinde bişeyler içinde kalıcak ve burda yaşadığı herşeyden seni sorumlu tutucak.zaten o burdan giderken senin içini rahatlatır..ordayken de sık sık görüşürsünz canım..herşey çok güzel olur inş..6 ay sonradaŞeniz kavuşursunuz..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?