Cebinde hiç para yok, söylesem iyice yüz göz olucaz diye sustum hep.
Mesleği var ama hep aile işinde çalışmış o yüzden tek bir yerde çalışmış olarak gözüküyor senelerce.
Kabul eder miydi inan emin değilim. Aile evine ölsem dönmem diyor ki dönmez bence de. İlla başka seçenekler vardır ama ben kötü olucam işte bunu istemiyordum..
Kuzeninizle yaşadığınız size bir hayat dersi bir tecrübe olmuştur, o yüzden benzer kuzene sahip kişilere tavsiye olsun diye yazıyorum.Mantıklı
Boşanmıştı geçen yıllarda, aile işinde çalışıyordu. İş üzerinden babasıyla kavga etmiş. Biraz ağır konuşmalar geçmiş. Zaten boşanıp dönünce rahat edememişti, bahanesi oldu biraz da.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuzNasılsa senden kötüsü olmayacak ama bir ay sonra ama bir haftaya. Bence çok yüz vermezsen küser gider.
Ailesiyle bile kötü olmuş, ki sorumsuzluğuna bakarsak ailesi pek de iyi yetiştirmemiş gibi görünüyor. Ayrıca ceninde üç kuruş olmadığını bilirler sana onların para atması lazım çocukları kabul etmiyorsa bile.
kendi konforun neyse o konforundan taviz verme zaten rahatı kaçınca gider.
Aaa yarın kesin gidecek miSelam arkadaşlar. Dün de dediğim gibi ‘başka misafirim gelecek 2 gün içinde lütfen kendini toparla, seni zor durumda bırakmak istemem ama ben zor durumda kalıyorum; anlayışın için teşekkür ederim. En doğrusu ailenin yanına dönmek bu süreçte ama kararını verecek olan sensin tabi. En mantıklısı; ailenin yanında bir süre para biriktirip ayrı eve çıkman olur’ dedim. Bilmiyorum ne yapacağını ama gidecek yani yarın. Herkese verdikleri tavsiyeler için teşekkür ederim
Evet, 2 gün içinde gelecek dedim misafirim. Tamam dedi.Aaa yarın kesin gidecek mi
İyi bari, gözünüz aydınSelam arkadaşlar. Dün de dediğim gibi ‘başka misafirim gelecek 2 gün içinde lütfen kendini toparla, seni zor durumda bırakmak istemem ama ben zor durumda kalıyorum; anlayışın için teşekkür ederim. En doğrusu ailenin yanına dönmek bu süreçte ama kararını verecek olan sensin tabi. En mantıklısı; ailenin yanında bir süre para biriktirip ayrı eve çıkman olur’ dedim. Bilmiyorum ne yapacağını ama gidecek yani yarın. Herkese verdikleri tavsiyeler için teşekkür ederim
Çok iyi demişsiniz gerçekten de gözünüz aydın kuzenizle aranız nasıl normal olarakEvet, 2 gün içinde gelecek dedim misafirim. Tamam dedi.
Zaten geldiğinden beri suratı asıktı, psikolojisi normal değil. Yine aynı devam yaniÇok iyi demişsiniz gerçekten de gözünüz aydın kuzenizle aranız nasıl normal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?