amcan mı teyzen mi neyin bilmiyorum; onunla konuş onların kesin istediklerini ağızlarından duy. Ondan sonra da kuzeninin yanına git, ben falanca amcamın sözünü çiğneyemem senin evimde kalmana razı değiller kusura bakma güle güle de. At onların üstüne. Anasıyla babasıyla kötü olmazsin işteEvet, ben de onu anlamıyorum. Biliyorlar parası olmadığını. En azından para gönderebilirler ki durumları çok da iyi. Evler, arsalar, şirket vs.
bu kadin senden gitmez
aile evinde yapamaz çünkü kendi ev hayatini deneyimledi, ne guzeldi kendi evinde yat yuvarlan. baba evine gelince huzuru kacti simdi huzuru yeniden buldu. yeni bir sevgili edinene kadar seni asla birakmaz
ki akli olan kim bu devirde bedava evi birakir sen zaten calisiyorsun günün yarısında ev ona ait. kişt diyen yok, evi temizle yemek yap ütü yap diyen
İyi o zaman, deneyin bakalım bir.Ben de o şekilde düşündüm. Başka misafirim gelecek demeyi düşünüyorum. Direkt git dememek için.
O da mantıklı ama sabrım kalmadı göndericem yarın başka misafirim gelecek dicem. En mantıklısı o. Kimseyle uğraşmadan.amcan mı teyzen mi neyin bilmiyorum; onunla konuş onların kesin istediklerini ağızlarından duy. Ondan sonra da kuzeninin yanına git, ben falanca amcamın sözünü çiğneyemem senin evimde kalmana razı değiller kusura bakma güle güle de. At onların üstüne. Anasıyla babasıyla kötü olmazsin işte
sacma olur
Başka misafiri gelecek demeyi düşünüyorum.
Valla yarın sabahtan söylerim. Gece falancayla konuştum, o gelecek kusura bakma falan dicem. En mantıklısı gibi.İyi o zaman, deneyin bakalım bir.
Ne zaman söyleyeceksiniz?
Ooo bak bu da doğru he. Gidecek yeri yoksa yerde bile yatmaya ok olur yani.sacma olur
misafir ömürlük degil ya cumartesi ayseye fatmaya gider pazartesi geri gelir.
ya da "gidecek yerim yok ki, sıkışırız ne olacak o seninle odada kalir ben cekyattayim zaten" der .
istemedigini soyle ve oyle gonder yoksa bahanen bittiginde geri gelir
Onun burnunu sürtmeye çalışıyolar kesinBana güvenmiş anladığım kadarıyla
Ben yerde bile yatarım moduna girerse yalan ortaya çıkar bak. Bakar ki gelen giden de yok seni suçlu çıkarır.Valla yarın sabahtan söylerim. Gece falancayla konuştum, o gelecek kusura bakma falan dicem. En mantıklısı gibi.
Bazı insanlara o sınır çizilmeli o kalp kırılacaksa kırılmalı. Onlar bize aynı şekilde ılımlı davranır mıydı her şeyden önce bunu düşünmek lazımMaalesef çok kötü bir özellik bu hayır diyememe. Benim de git demekten başka yolum kalmadı.
Evet, kuzenimin ailesi de benim ailem de ben de hepimiz farklı şehirlerdeyiz maalesef.Siz başka şehirde misiniz babanız gelsin konuşsun kalk dayıcım beni dinle olmaz böyle falan die
Gitmez bacım oEvet, kuzenimin ailesi de benim ailem de ben de hepimiz farklı şehirlerdeyiz maalesef.
Çok güldüm yorumunuzaAyıp olmasın diye salatadan çıkan streci yiyecek kadar nahif bir toplumda konuşması zor bir konu
Niye böyleyiz biz ya
Yani çok zor bir durum arsız insan genelde imadan anlamaz yada anlamamazlıktan gelir. Size verebilceğim tek tavsiye bir süre eve alışveriş yapmayın. İmkanınız varsa dışarıda yiyip için sabah akşam. Mecbur karnını doyurmak için bir hamle yapacakİşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?