O gelince ben kanepede yatarım, sorun olmaz diyebilir. Başka misafirim gelecek bahanesi patlayabilir. Kusura bakmasın, ailesinin maddi durumu malı mülkü iyi olan biri gidip başkasının evine yıkılmasın. Bu kızın durumu var mı bana bakıyor, belki sevgilisi var benim yüzümden görüşemiyor vs hiç düşünmüyor.Valla yarın sabahtan söylerim. Gece falancayla konuştum, o gelecek kusura bakma falan dicem. En mantıklısı gibi.
Canım sizde açıkça iş bulsan bile haa diyince ev tutmak, eşya almak kolay mı, birikmiş paran yok, orada burada kaç gün kalacaksın, en iyisi dön evine, birikim yap sonra ayrı eve çıkmayı düşün deyiverin. Ayranı yok içmeye..... Ailesine rest çekip kapıyı vururken size mi güvenmiş?Mesleği var ama hep aile işinde çalışmış o yüzden tek bir yerde çalışmış olarak gözüküyor senelerce. Kendini geliştirememiş yani.
İş aradığını söylüyor, ben de birkaç kişi soktum araya ama dönüş olmadı.
Ailesinin yanına kesinlikle gitmeyeceğini söylüyor, küçük değil ki 34 yaşında.
Bavulu toplayıp kadinin ailesine gondersin ahshd eşyalarımı nerde derse de annenlere gonderdim desin direktKadinin bavulunu kapinin onune koy pasif agresiflikten baska çare yok gibi sana. Bu ne derse bak bavulun sana mesaj veriyor eve gidecekmis yeter bu kadar diyor dersin
Kafam durdu valla başka cozum kalmadi bende
Aynen bu da ise yararBavulu toplayıp kadinin ailesine gondersin ahshd eşyalarımı nerde derse de annenlere gonderdim desin direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?