Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

canım şunların telini yazsana benim özelime....hatta hepimizin özeline yaz bütün kk olarak onlara günlerini gösterelim :47::47::47::47:

ÇOK CİDDİYİMMM!!!!!!!!

tövbe estağfurullah ya valla billa sinirlerimi oynattı şuan kendımı konu sahibinin yerine koyuyorum da sıcak basıyo yaa valla arkadaşın dediği gibi ver telefon numarasını arayalım evinize hırsız girdi diyelim eviniz yandı diyelim ne düşüneceğimi bende şaşırdım yaa :53::53:
bak canimcim yangin vaaaar diye bagir, onlar disari kacsin sen kapiyi kitle , kandirdim iste giremessiniz bidaha:37:
bı de daha ıyı ya gıt teyzene bı faydan dokunsun da dıyebılırsın
yani zaten kös kös oturuyo asiydi ilact gitsin baksin teyzesine pis layla:52:
valla bu stresi siniri hap kesmez direk narkoz almak daha iyi :9: :19:

uyutun beni valla :31: :36:

kendinizi bu kadar germenin ne anlamı var ki?ananız değil babanız değil kırmamayı düşünüyorsunuz.belliki kimse istemiyor onları.evinizin huzurundan önemli değil ya.açıkça söyleyin.bunlar imadan falan anlayacak insanlar değil belli ki.

eşi ne diyecek bu son olaylara adam restini çekmişti
offff ilkşahhhhh işin çok zor allah yardımcın olsun

layyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ela gözlü bi çöl tilkisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :35::35:

İşte yatılı misafir kabul etmenin sonu. Birinci derece yakın dısında gelmesin kimse, geliyorsa zaten yuzsuzdur ya. Bastan kabul etmemeli.

ayyy içim şişti aklıma kayınvalidemlerin gelip de gitmeyi unuttukları zamanlar geldi.onlar ne zaman gelse benm üstün gayretime ragmen dayanamayıp eşimle papaz olmamızla son buluyor.gidene kadar da barısamıyoruz.onlara birsey diyemiyorum ama herhalde artık bu durumda açık açık söylerdim ilksahcım.dayanılacak gibi değiller ya...

herkes açıkça söylemeniz konusunda hemfikir zannediyorum :10:
söyleyin bunca sinire strese ne luzum var? eşinizde kızacak daha mı iyi?

Son düzenleme:
Ben bikaç saat oturmaya biyere gitsem diken üstünde olurum..
Annemdekardeşimde öyle ..
Bu ne ayol böyle ?
"Leylacım seni daha fazla misafir edemeyeceğim, evinden gidip gelebilirsin. Maddi durumum misafir ağırlamaya uygun değil."

bu kadar çekiniyorsanız söylemeye bence onlar evde yokken eşyalarını toplayın.bulunduğunuz yerde apartman görevlisi varsa bavulları oraya bırakın.ve leylayı arayın.x rahatsızlanmış acilen şehir dışına çıktık.eşyalarıda görevliye bıraktık deyin ve kurtulun lütfen.strese girdim yaaa.
onların yaptığının yanında bu teşekkür gibi olur.

Eğer birgün Layladan kurtulursak bunun şerefine Layla topiği açalım :52::52::36::36::52:

gelen misafirlerin ayakkabılarının içine tuz atabilirsin canım.batıl inanç mı değil mi denemiş olursun...:34:

Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum bende eşimin köyden akrabaları kaldı aynen dediğin gibi yemeklerimi beğenmediler hayatlarında bunlar pizza yememişlerdi bana bu ne diye sormuşlardı ayrıca sarımsak soyarken birde ukala ukala tuz içine eklede sarımsak tavana uçmasın ,döverken demisti eşime bende kızmıştım bunlar hangi gezegenden geldiler diye hem cahil hem ukalalardılar çokbilmiş taslıyordı ama fostu davranışları eşim bunları sepetledi

Back
X