Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya.. İşten çıkasım gelmiyo :)herkes mesai yapcak bu gidişle bu işin sonunu görmek için. çıkmadan öğrensek bari
ahanda 100
ilkşah nerde ki?konuşuyordur belkide![]()
herkes mesai yapcak bu gidişle bu işin sonunu görmek için. çıkmadan öğrensek bari
teyzesi gidecekelerini duyunca ameliyat olmaya karar vermesinbaksana kimse istemiyormuş:)
canım eskilerden böyle bir inanç var istemediğin kişinin ayakkabılarının içine bir tutam tuz koyarsan kalkıp gidermiş.bende kayınvalidemden duymuştum.eşim doğulu bir kere yapmıştı kayınvalidem kendi kayınvalidesine.ama misafirlerinin arasında en çok sözü geçen kimse onun ayakkabısına koyinan yarım saate gitmişti.tesadüfte olabilir ama denemekte yarar var.
Aynen ya.. İşten çıkasım gelmiyo :)
aynen 5 te çıkacaktım ama bekliyorum yani mesaiye kaldım layla yüzünden ahhh laylaa ahhhh bi gitsende bende evime gitsemmm![]()
bakkala diye gittim oturdum kaldırımda ağladım ağladım annemi aradım durumu ilettim benim eşim çok sinirli biri üstelik hiçbir akrabası olmayan nadir insanlardan böyle olduğu içinde misafiri sevmez böyle kalıcı çünkü kimse gelip kalmaz onlara birtek benm akrabalarım geliyor evlendiğimizden beri ve senede birsürü kişi gelio artık sinir olmaya başladı ve bayapı kavga ettik onunlada telefonda anneme dedim çağır abisinin karısını anlat durumu arasın kardeşini fazla kalmayın öyle ayıp falan filan desin birde şişirdim bayağı annem diyecek işte kocası çok fena ilkşahın döver valla korkuyorum hep hakaret ediyormuş huzursuz ediyormuş kızı falan diye
canım eskilerden böyle bir inanç var istemediğin kişinin ayakkabılarının içine bir tutam tuz koyarsan kalkıp gidermiş.bende kayınvalidemden duymuştum.eşim doğulu bir kere yapmıştı kayınvalidem kendi kayınvalidesine.ama misafirlerinin arasında en çok sözü geçen kimse onun ayakkabısına koyinan yarım saate gitmişti.tesadüfte olabilir ama denemekte yarar var.
bugün bütün günüm bu konuda gecti
ilksah bise yap yeter kasim kasim kasildik kkca:95: