- 20 Ağustos 2015
- 460
- 384
- 33
- Konu Sahibi misslola35
-
Eski ama bir şey de yaşayamamışlar konu sahibesinin kendini kasıp durmasından dolayı gelip böyle konuyu şimdi açması da garip sevgilisi olsa gene neyse derdik daha kolay atlatması lazımdı atlatamıyor bir türlü.Panik olursan yanlis anlasilacaksin. Eski adi ustunde.
Aranızda geçen şey bundan ibaretse çok ciddi saçmalıyosunZamanında aramızda bir şeyler olsun diye dualar ettiğim kişi de bu düğüne eşiyle gelecekmiş
Son yaptığı davetiye olayından sonra hissizleştim ona karşı,hayatıma devam ediyorum.Sadece bu olaydan sonra yüz yüze gelmek biraz ürkütüyor yanlış bir şey yapmasam da...Hala bir şey hissediyor musun bu adama karşı yoksa eşiyle görünce kaldıramam mı diyorsun?Diğer konuna da yazmıştım ben olsam giderdim açıkçası
Hayır normalde böyle şeyleri takip eden biri değilim sadece etkinlik listesine kendi gidecek arkadaşlarımı kontrol ederken gördüm.Tesadüfen öğrendim damadın akrabası olduğunu.bu arada adamın sosyal medyasındaki gideceği etkinlikleri neden takip ediyorsunuz ki
bu düğünde kimin tanıdğı vs diye araştırıyorsunuz
geçmiş geçmişte kalsınnn
Ben seni gayet iyi anlıyorum. İkinci yorumumu diğer üyeye yazdım ama okumuşsundur sevgili olsaydınız zamanında yaşadığın ikilemi çekinceyi anlardım ama bir şey yaşamadığınız için kolay atlatman gerekirdi.Takıntı yapmış olabilirsin bu da onu unutmamana ya da daha fazla bu durumu düşünmene yol açıyor.Bir pişmanlığın da olabilir gerçi sevgili olsak şimdi ne olurdu mutlu olurduk filan bunları ben de çok düşündüm ama ben şimdi olmadı diye mutluyum.Senin de böyle düşüneceğin günler yakındır :) Karşılaşınca illa bir sızı hissedeceksin ama büyütmeye düğüne gitmemeye de değmez :)Son yaptığı davetiye olayından sonra hissizleştim ona karşı,hayatıma devam ediyorum.Sadece bu olaydan sonra yüz yüze gelmek biraz ürkütüyor yanlış bir şey yapmasam da...
Atlatamamam ile alakalı değil bu konu yalnızca ne yapacağımı bilemememle alakalı.Eski ama bir şey de yaşayamamışlar konu sahibesinin kendini kasıp durmasından dolayı gelip böyle konuyu şimdi açması da garip sevgilisi olsa gene neyse derdik daha kolay atlatması lazımdı atlatamıyor bir türlü.
İnanın karşılaşma kısmını düşünmüyorum,geçmişe dönüp baktığımda pişmanlık duyduğum şeyler bana şu anda iyiki yapmışım dedirtiyor,o kadarki içimde bir şey kalmadı. Sadece tedirgin ediyor karısıyla beraber görmek değil de sanki hala aklım ondaymış ve hayatıma devam edemiyormuşum anlasın istemiyorum.Ben seni gayet iyi anlıyorum. İkinci yorumumu diğer üyeye yazdım ama okumuşsundur sevgili olsaydınız zamanında yaşadığın ikilemi çekinceyi anlardım ama bir şey yaşamadığınız için kolay atlatman gerekirdi.Takıntı yapmış olabilirsin bu da onu unutmamana ya da daha fazla bu durumu düşünmene yol açıyor.Bir pişmanlığın da olabilir gerçi sevgili olsak şimdi ne olurdu mutlu olurduk filan bunları ben de çok düşündüm ama ben şimdi olmadı diye mutluyum.Senin de böyle düşüneceğin günler yakındır :) Karşılaşınca illa bir sızı hissedeceksin ama büyütmeye düğüne gitmemeye de değmez :)
Orası biraz anlatım bozukluğu oldu..Aranızda geçen şey bundan ibaretse çok ciddi saçmalıyosun
Onu nerden anlasın öyle bir şey anlamaz bence.Ola ki karşılaştın o seni görse yanına karısıyla gelecektir bence hazırlıklı ol sen belli etmezsin bir şey o da anlamaz korkma aynı çevredeydiniz alışman lazım :)İnanın karşılaşma kısmını düşünmüyorum,geçmişe dönüp baktığımda pişmanlık duyduğum şeyler bana şu anda iyiki yapmışım dedirtiyor,o kadarki içimde bir şey kalmadı. Sadece tedirgin ediyor karısıyla beraber görmek değil de sanki hala aklım ondaymış ve hayatıma devam edemiyormuşum anlasın istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?