Gitmek istememem çok mu garip

Evet ben de anlayamıyorum. Bu seferde babam erkek arkadaşımla görüşmek için erken döneceğimi anladı sorun çıktı ya huzur kalmadı resmen şaşırdım ben de napcağımı

Yine mecbur istemediğim halde kalıcam erken dönücektim babam erkek arkadaşımla görüşmek için dönmek istediğimi anladı sorun çıktı maalesef

Ama zaten sürekli birlikteyiz ben ailemle yaşıyorum, yani bayramda birkaç gün ayrı olsak bir şey değişmezdi diye düşünüyorum.

20 den kucuksen git ailenle bence. Inan daha güvenli.
Biraz sıkılırsin ama sonra ben sizinle oralara kadar gittim diyerek disarida kalma hakkı kazanirsin

Anne olduktan sonra 21 yaşındaki kızınızın bir birey olduğunu kabul etmeyeceğinizi mi söylüyorsunuz yani?
E o zaman annelik sizi baya bir geriletmiş.
Ben de yol kat ediliyor sanıyordum.
Bu arada 21 yaşındaki yetişkin birine izin verilmez; fikir verilir, rica edilir, öneride bulunulur.

Ben o yaşlarda yolun karşısında arkadaşımın yanında yatılıya bile kalamazdım. Bak ailecek bir arada olmak istiyorlar, ileride bu günleri ararsın.

Tamam siz anne olunca yada halihazırda anne iseniz evladınıza karşı öyle davranır çok daha ilerler yol üstüne yol kat edersiniz.benim geriye gidişimden size ne?
Öğreten adam modunda emir verilmez rica edilir bık bık diye salınmayı nereden öğrendiniz.Benim fikrim beni bağlar. Konu açıp yorum isteyen de ben değilim,doğal olarak benim yazdığımı değil,konu sahibini yorumlayın. bakın hatta rica ediyorum.

Büyüklere gitmek adettir Bayram'da. Gitmezsen de olur, ama garip olur. Herkes memlekette seni soracak. Ailenin aklı sende kalacak. Bence git ailen ile.

Emin olun öyle yaparım, yol kat ederim yani.
Anneannemin çağındaki annelik anlayışıyla büyütmem çocuğumu.
Konu sahibine yanıt verdim.
Size de verdim.
Ciddiye almayıp cevap vermeyin o halde.
Bık bık diye salınıyorsam(ne demekse o); sizin tabirinizle SİZE NE?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…