- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet ben de anlayamıyorum. Bu seferde babam erkek arkadaşımla görüşmek için erken döneceğimi anladı sorun çıktı ya huzur kalmadı resmen şaşırdım ben de napcağımı18 yaşımdan beri tatil planımı kendim yapardım.
Ailem bir yere deniz tatiline gittiyse, eğer çok canım sıkılırsa atlar uçağa 2 günlüğüne takılır, dönerdim.
Zaten her sene yaz okuluna kaldığımdan, herkes bireyselliğini ilan etmiş durumdaydı.
21 yaşında hem de başka bir yere gitmeyi talep etmek yerine evde kalmayı tercih ediyor oluşunuza karışmalarına anlam veremedim.
Yine mecbur istemediğim halde kalıcam erken dönücektim babam erkek arkadaşımla görüşmek için dönmek istediğimi anladı sorun çıktı maalesefkaç yaşına gelirsek gelelim ebeveynlerin bu zorla akraba ziyaretleri hepimizi delirtecek bir gün. bayrama mı gidiyoruz dedikodu kazanına mı gidiyoruz belli değil. akrabalar insanı sinir hastası eder. nap et gitme derim sevgilinle takıl. gidersen de aklın hep burada kalacak. baban kızar bayram geçer siniri de geçer istemediğin şeyler yapma hiç. (KENDİSİ AKRABA AKRABA GEZDİ)
Ama zaten sürekli birlikteyiz ben ailemle yaşıyorum, yani bayramda birkaç gün ayrı olsak bir şey değişmezdi diye düşünüyorum.Anne olmadan önce size; siz de bir bireysiniz,ailenizin büyüyüp birey olduğunuzun farkına varması lazım.sizi istemediğiniz yere zorla götüremezler derdim.15 aylık anneyim haliyle bakış açım değişti.aile herşeyden önce gelir,ben de kızımın yalnız kalmasına izin vermezdim, bayramlar aile ile güzel:))
Ailecek tatile gidiyoruz annemler tatilden sonra da bayramda memlekete gitmek istediler anneanne babaanne halaları falan görmeye. Benim de aklımda bayramı burda geçirmek vardı, bir de erkek arkadaşımla sık görüşemiyoruz bayramda tatili varmış. Plan yaparız diye düşünmüştüm. Hem tatilden sonra apar topar oraya gidicez bir de dediğim gibi aklımdaki planlar suya düştü o yüzden hiç gidesim yok açıkçası. Ben gelmiyim falan dedim yok sen napıcaksın tek başına niye gelmek istemiyorsun babam bi sürü şey söyledi. Yani yaşım küçük de değil benim gitmek istememem evde yalnız durmam çok mu garip olurdu?
Anne olduktan sonra 21 yaşındaki kızınızın bir birey olduğunu kabul etmeyeceğinizi mi söylüyorsunuz yani?Anne olmadan önce size; siz de bir bireysiniz,ailenizin büyüyüp birey olduğunuzun farkına varması lazım.sizi istemediğiniz yere zorla götüremezler derdim.15 aylık anneyim haliyle bakış açım değişti.aile herşeyden önce gelir,ben de kızımın yalnız kalmasına izin vermezdim, bayramlar aile ile güzel:))
Tamam siz anne olunca yada halihazırda anne iseniz evladınıza karşı öyle davranır çok daha ilerler yol üstüne yol kat edersiniz.benim geriye gidişimden size ne?Anne olduktan sonra 21 yaşındaki kızınızın bir birey olduğunu kabul etmeyeceğinizi mi söylüyorsunuz yani?
E o zaman annelik sizi baya bir geriletmiş.
Ben de yol kat ediliyor sanıyordum.
Bu arada 21 yaşındaki yetişkin birine izin verilmez; fikir verilir, rica edilir, öneride bulunulur.
Emin olun öyle yaparım, yol kat ederim yani.Tamam siz anne olunca yada halihazırda anne iseniz evladınıza karşı öyle davranır çok daha ilerler yol üstüne yol kat edersiniz.benim geriye gidişimden size ne?
Öğreten adam modunda emir verilmez rica edilir bık bık diye salınmayı nereden öğrendiniz.Benim fikrim beni bağlar. Konu açıp yorum isteyen de ben değilim,doğal olarak benim yazdığımı değil,konu sahibini yorumlayın. bakın hatta rica ediyorum.
Yine mecbur istemediğim halde kalıcam erken dönücektim babam erkek arkadaşımla görüşmek için dönmek istediğimi anladı sorun çıktı maalesef
Umarım bir orta yol bulursunuz.Ailenizi siz daha iyi tanırsınız ikna etmeye çalışın,ikna olmuyorlarsa da yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi.Ama zaten sürekli birlikteyiz ben ailemle yaşıyorum, yani bayramda birkaç gün ayrı olsak bir şey değişmezdi diye düşünüyorum.
Gidiyorumhadi ya kötü olmuş son plan ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?