- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha Gimsa candirBen 2 aydır Ankara'dayım. İstanbul'dan sonra kendimi huzurun kollarına bırakmış gibi hissediyorum.
2+1 güvenlikli sitede 775 lira kira ödüyorum. 150 falan da aidat.
Gayet saygılı ve sakin insanlar komşularım.
Bir de Gimsa var canım benim çok sevdim onu :)
Kazıklanma endişesi taşımadan alışveriş yapıyorum. Yani tam da emin değilim gerçi his işte :)Hahaha Gimsa candir
İşiniz hazır mı orada peki.2 kişiyiz. Çocuğumuz yok, olmaz da uzun süre. İkimiz de iş için taşınmak istiyoruz. Mesleklerimiz iyi ama en başta asgari maaş alacağız ikimiz de . Buna istinaden semt önerilerinizi bekliyorum. Yorum yapan herkese de ayrıca teşekkür ederim
Ataturk orman ciftligi artik yokBen çok fazla yorum yapmiyim ama
Ben ankarayı hiç sevmem
Oraya gidip 1 gun icersinde
anitkabiri
Ataturk orman ciftligini
Kizilayi
Kocatepe camiisini gezip
Geri dönceksin
Belki sen seversin ama ben alışamadım oraya
Aynen oyle istanbula nazaran Ankara cok daha hesapli bir sehir valla. Bazen kaziklanabilirsiniz. Gecen gun Gimsadan aldigim icligi disarda 8 tl ucuz gordumKazıklanma endişesi taşımadan alışveriş yapıyorum. Yani tam da emin değilim gerçi his işte :)
İstanbul'la kıyaslayıp hareket ediyorum![]()
semtine gore degisiyo her sey annemin evinin oldugu yerde pazarda domates 8 lira bizde 4 lira sanki baska halden geliyorAynen oyle istanbula nazaran Ankara cok daha hesapli bir sehir valla. Bazen kaziklanabilirsiniz. Gecen gun Gimsadan aldigim icligi disarda 8 tl ucuz gordum![]()
Valla millet kimi ne karar kaziklayabiliyorsa kazikliyor iste :)semtine gore degisiyo her sey annemin evinin oldugu yerde pazarda domates 8 lira bizde 4 lira sanki baska halden geliyor
semtine gire degisiyo degisiyo her sey annemin evinin oldugu yerde pazarda domates 8 lira bizde 4 lira sanki baska halden geliyor
Bizim buradaki pazar macro center la kendini karıştırıyor, kafayı yemişler.semtine gore degisiyo her sey annemin evinin oldugu yerde pazarda domates 8 lira bizde 4 lira sanki baska halden geliyor
İşte bu olmadı hain Gimsa :/Aynen oyle istanbula nazaran Ankara cok daha hesapli bir sehir valla. Bazen kaziklanabilirsiniz. Gecen gun Gimsadan aldigim icligi disarda 8 tl ucuz gordum![]()
aynenValla millet kimi ne karar kaziklayabiliyorsa kazikliyor iste :)
gecen bir alisverise cikayim dedim kiyafet alisverisiydi belki 10 magaza gezdim her kiyafet ayni fiyat farkli cesit yok dediginiz gibi netten daha ucuza bulunuyor serbest piyasa olmasindan kaynakli sanirim buyuk sehirin acisi diyeyim yada ben 4 liraya aldimnsiye seviniyorum baska bir semtten kuzenim yaziyor 2.5 lira :)))Bizim buradaki pazar macro center la kendini karıştırıyor, kafayı yemişler.
Sosyete pazarı deseniz zaten mağaza daha ucuz hm falan ayarında fiyatlar.
Ve bence İstanbul da birçok seçenek var, Ankara da yok.
Üretim olmadığı için mağaza 75 diyor ama sürekli internette daha ucuzunu bulabiliyorsunuz.
Çeşitlilik ve fiyat bakımından kısır.
Ben çok uzun zamandır mağaza alışverişi yapmıyorum.gecen bir alisverise cikayim dedim kiyafet alisverisiydi belki 10 magaza gezdim her kiyafet ayni fiyat farkli cesit yok dediginiz gibi netten daha ucuza bulunuyor serbest piyasa olmasindan kaynakli sanirim buyuk sehirin acisi diyeyim yada ben 4 liraya aldimnsiye seviniyorum baska bir semtten kuzenim yaziyor 2.5 lira :)))
cok enteresan bir sehir alisveris konusunda magazaya girip 100 liraya aliyorum bakiyorum metro altinda aynisi 20 lira insan kafayi yiyecek gibi oluyor
gecen gun su mamaktaki ikili avm var ya oranin ust katindaki bir bebek magazasinda bez 149 lira idi alt katindaki markette ayni bez ve sayi olarak daha fazlasi 120 lira idi artik bende gercekten bunaldim birsey alacagim zaman dukkan dukkan gezmektenBen çok uzun zamandır mağaza alışverişi yapmıyorum.
Her avm de olan markalardan alsam bile, nette araştırıp illa 5 10 lira daha ucuz olanını, ayağıma getirme hizmetinden faydalanıyorum.
Yoksa bu firma ve esnaflar akıllanmayacak.
Yahu şu yazın giydiğimiz parmak arası her yerde satılan terlikler, nette beğendim ama mağazasından alayım hemen yola çıkacaktım, bir gittim 90 tl fazla söylüyor.
Pardon, 90 tl ne demek!
Bebek eşyları da aynı, bunun gibi niceleri.
Market alışverişini bile eve söylüyorum ben, hem kampanya vs veriyor hem ayağıma getiriyor hem de insan direkt sepette toplam fiyat gördüğü için daha tutumlu oluyor.