Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskişehir i şiddetle tavsiye ederimMerhaba herkese, benim derdim yeni bir hayat kurmakla ilgili. Ankara'ya taşınmak istiyoruz. Az çok Türkiye'yi gezdim gördüm. Ama orda büyümedim, tatilden başka yaşamım olmadı. Ankara'da yaşanır mı , kiralar nasıl, geçinmek için ne kadar maaşımızın olması gerekir, nerede yaşamalıyız vs fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Edit: Sıfırdan başlayacağımız için en alt seviyeden ama güzel bir düzen kurmamız gerekiyor.
Arkadsim ankara candir kiralar semte gore degisiyor cankaya 1.. 1500 mamak falan 600 700 liraya gayet guzel yerde oturabilirsin.. her sehrin iyi kotu insanlari varMerhaba herkese, benim derdim yeni bir hayat kurmakla ilgili. Ankara'ya taşınmak istiyoruz. Az çok Türkiye'yi gezdim gördüm. Ama orda büyümedim, tatilden başka yaşamım olmadı. Ankara'da yaşanır mı , kiralar nasıl, geçinmek için ne kadar maaşımızın olması gerekir, nerede yaşamalıyız vs fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Edit: Sıfırdan başlayacağımız için en alt seviyeden ama güzel bir düzen kurmamız gerekiyor.
Sen sıkıcı şehir görmemişsin.Canımmm sakın gitme bence çok sıkıcı bir sehircünkü
İzmirden geldim, ve seviyorum Ankara’yı :)Kimilerine soguk itici gelir Ankara.....Neden bilmem, sanırım denizi olan illerde yaşayan sevmez denizi yok diye... Güzeldir be Ankara canim memleketim özledim.
Ne iş yapacaksınız?
Mesela Gölbaşı yasanabilir bir yer geliyor bana mogan ve eymir golleri var ...baya gelisti yani (Ahmet Necdet Sezer orada yaşıyor mesela) birazcik uzak sayılabilir merkezi yerlere göre taş catlasa 40 dk isinize ulasabilirsiniz ...ortalama değişebilir eğer Etimesgut vs de değilse işiniz.
Son durum nedir ? Ben aylardır alışmak için çabalıyorum.ben de ankaraya yeni taşınıyorum
Burası sıkıcı ise zaten geriye kaç il kalıyor ki sıkıcı olmayan bayburt yozgat gibi bahsetmemek lazım bence : )
Hangi semttesiniz?Son durum nedir ? Ben aylardır alışmak için çabalıyorum.
Son durum nedir ? Ben aylardır alışmak için çabalıyorum.
Memleketim Ankara değil , ama kendimi bildim bileli Ankara’da yaşıyorum ve kendimi Ankaralı hissediyorum .. bana da ankaradan dışarı adım atmak ürkütücü geliyor .. her türlü bütçeye göre yaşarsın burda ..
Tek maaşla çocuk okutup ev geçindirenlerde var , lüks hayat yaşayanlarda .. bir de ne beklediğine de bağlı .. burda da sosyal yaşam çok iyi , tamam bir deniz kenarı Yok ama huzur , mutluluk arayışına bağlı .. hsonları kaçıp gidebileceğin yakın şehirlerde var ..
Anlatsam çok anlatırım da ben çok seviyorum kısacası Ankara’yı ve tavsiye de ederim :)
Kültür farkı çok yaşıyorum . Yine de güzel gidiyor şimdilik :)Ben de alışmaya çalışıyorum şöyle sorun Ankara değil ama insanlar