Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin olun netten 80 dir fiyatı.gecen gun su mamaktaki ikili avm var ya oranin ust katindaki bir bebek magazasinda bez 149 lira idi alt katindaki markette ayni bez ve sayi olarak daha fazlasi 120 lira idi artik bende gercekten bunaldim birsey alacagim zaman dukkan dukkan gezmekten
netten bir ara mama getirttim kargo sirketi patlatinca oradan almamaya karar verdim zaten kisitli zamanda magaza magaza gezmek zorunda olmak cok sacma ve geriyor insani alternatifin cok olmasi saticiya yariyor aliciyi mahvediyor
bezi takip ediyorum cok bisey degismiyor bizimkinde bende camasir makinasi deterjanimi netten getirtiyorum ancak boyle yaninda hediye verilen seylere falan takilmazdim pek simdi siz soyleyince beynimde bir aydinlanma oldu bu ay deneyecegimEmin olun netten 80 dir fiyatı.
Biz mama bez ve birçok ihtiyacımızı öyle yapıyoruz deterjan dahil.
Bulaşık deterjanı fiyatı marketle aynı ama yanında hediye 1 lt el deterjanı ve sünger yolluyor, e bu da zaten 8 tl indirim demek.
Bunun gibi niceleri.
Çoğu alışverşi böyle yaptığımızdan aylık belki bin tl kar ediyoruz.
Ankaralı esnaf akıllansın, adam kazıklamasın.
3 5 in derdine düşüp ekmeğinden olmasın.
Arz talep ilişkisini bozmasınlar.
(Eşi esnaf olan bir kadınım, en iyi eşimden bilirm kime ne tuttururlarsa fiyat verdiklerini)
Değil, gidince bakacağız. İyi kötü iş buluruz diye düşünüyoruz ,eğitimimiz iyi ve yabancı dilimiz var. Bir de çalışmak istedikten sonra iş elbet olur diye düşünüyorumİşiniz hazır mı orada peki.
Peki bütçe ne olmalı? Aylık tüm giderler ne kadar tutar 2 kişi için ? Doğal gaz elektrik su,kira ...
İşiniz hazır değilse taşınmayın önce işini hazırlayın en azından ya sizin yada eşinizin işi hazır olsun bulunduğunuz şehirden gitmeden önce,şu zamanda iş bulmak zorlaştı,işiniz hazır olmadan giderseniz çok zorlanırsınız.Değil, gidince bakacağız. İyi kötü iş buluruz diye düşünüyoruz ,eğitimimiz iyi ve yabancı dilimiz var. Bir de çalışmak istedikten sonra iş elbet olur diye düşünüyorum
Su an is bulmak da zor. Turkiyede durumlar zor. Millet isten cikariliyor.. :/İşiniz hazır değilse taşınmayın önce işini hazırlayın en azından ya sizin yada eşinizin işi hazır olsun bulunduğunuz şehirden gitmeden önce,şu zamanda iş bulmak zorlaştı,işiniz hazır olmadan giderseniz çok zorlanırsınız.
Eskişehir’in trafiği çok arttı malesef. İş imkanı Ankara kadar geniş değil, bence çok az. Etkinlik de O büyüklükte bir Anadolu şehri için evet çok iyi ama Ankara ile kıyaslanamaz. Ev ve kira fiyatları neredeyse Ankara’yla eş değer. Ama yeme içme bayağı ucuz. Ankaradan daha yeşil ve genç nüfusu fazla.Tüm Türkiye'ye gezdin de neden Ankara? Bir aşağısı Eskişehir hem çok daha ucuz hem çok daha güzel hem de etkinlik bakımından neredeyse Ankara'ya yetişecek bir yer.
Ankara'da trafikte helak olacağına Eskişehir'de bisikletle işe gidip gelebilirsiniz.
Arabanız varsa gross marketlere gidin:)Kazıklanma endişesi taşımadan alışveriş yapıyorum. Yani tam da emin değilim gerçi his işte :)
İstanbul'la kıyaslayıp hareket ediyorum![]()
bu ara mahalle aralari bile gross oldu.Arabanız varsa gross marketlere gidin:)
Gimsa alışveriş merkezi mi?Hahaha Gimsa candir
Hepsine değil, 3 tane asıl indirimli ve geniş ölçekli olana gitmek lazım. Biz acil ihtiyaç olmadıkça normal marketlere gitmiyoruz, arada bayağı fiyat farkı oluyor.bu ara mahalle aralari bile gross oldu.
Biz A dan Z ye hep gimsadan alirizGimsa alışveriş merkezi mi?