Gitmek mi zor kalmak mı zor....

merhaba,

bence kalması çok daha zor, hem kendisi hem de kızı için, anladığım kadarıyla sürekli kavganın olduğu bir ortamda büyüyen bir çocuk var, hep derler ya anne babası boşanan çocuklar sorunlu olur diye, asıl aşırı kavgalı bir ortamda büyüyen çocuklar daha sorunlu ve ileride şiddet eğilimi gösteren bireyler haline gelebilirler, bu noktada arkadaşınıza tavsiyem bir an önce bir meslek edinip, kendine ve çocuğuna yetecek kadar düzenli bir gelir elde ettikten sonra eşinden kuruş para talep etmeden onuruyla gururuyla eşine boşanma davasını açmasıdır. doğulu bir aileden geldiğinden bahsettiniz, ben inanıyorum ki ailesine durumu mantıklı bir şekilde anlatır ne kadar üzüldüğünü, yıprandığını ve çocuğunun ne tür bir risk altında olduğunu anlatırsa ailesi de eminim ayrı bir evde yaşayıp çocuğunu iyi bir şekilde yetiştirmek için para kazanıyor olmasına ses etmez, ister doğulu olsun ister batılı anne baba yüreği çok farklıdır, evlatlarının acı çekmesine katlanabileceklerini sanmıyorum...

valla arkadasin is bulsa calissa baba evine

yine de kabul etmez mi cocugu.

bu nasil zihniyet anlamam.

valla arkadasin is bulsa calissa baba evine

yine de kabul etmez mi cocugu.

bu nasil zihniyet anlamam.

Aşağa tükür sakal yukarı tükür bıyık durumu.Allah yardım etsin arkadaşınıza.Baba evine dönse anne kanser hastası morel bozukluğu vs.Koca evinde kalsa yabancıdan farksız gerçekten çok üzüldüm.

iş başvuruları yapsın
bir yerlerde eminim ona göre iş vardır
ama babasının evine dönmesin kendini ve kıızının hayatını mahvetmesin.
biraz çevrede destek çıakrda kendi ayaklarının üzerinde durur.
ama şu sabahın 9 da cafeye gitmek baya garip arada bir kadın varmış gibi geldi bana

arkadaşının durumuna üzüldüm gerçekten
en doğrusu aslında boşanması ama bir anne çocuğundan nasıl vazgeçer ki gitse yüreği aklı çocuğunda kalacak boşanmasada bu şekilde bir evlilik daha ne kadar sürebilir ki:26:
inan ne diyeceğimi bilemedim babasını ikna edip çocuğunuda alsa götürse bir işe girse çalışsa olmaz mı ailesi kabul etmez mi en mantıklı yol bu gibi :44:
allah yardımcısı olsun canım

öncelikle iş bulabilse keşke.
babasının yanında yaşamasa da olur o zaman hem çalışır hem çocuğuna bakar. ama o adamla hayat geçmez:68:

çaresizce bekliyoruz arkadaşlar,bitmek üzere olan ne evlilikler yeniden düzelmiştir duyuyoruz,umarım arkadaşım içinde en doğru olanı en hayırlı olanı olur,eşinin birden bu kadar değişmesi düşündürücü olan,,,,

arkadaşın hakkında en hayırlısını diliyorum, umarım o ve kızı için en hayırlısı neyse o olur...

Back
X