• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmek zorunda miyim?

konuyu okuyunca sıcaktan hoşlanmayan yaşlı insanlar olabilir diye düşünmüştüm ama sonraki yorumlarda küçük çocukları olduğunu okuyunca çok da soğuk bir ev olmadığını düşünüyorum.siz fazla üşüyorsunuz sanki.biraz kalın giyinin,daha kısa oturun.incelik yapıp yemeğe davet etmişler ve belli ki eşin çok değer veriyor:34:

ya da şöyle yapın bu defa size davet edin,havalar ısınınca da siz gidersiniz.biraz da çocuklar sizin evde ısınsın:34:

konuyu okuyunca sıcaktan hoşlanmayan yaşlı insanlar olabilir diye düşünmüştüm ama sonraki yorumlarda küçük çocukları olduğunu okuyunca çok da soğuk bir ev olmadığını düşünüyorum.siz fazla üşüyorsunuz sanki.biraz kalın giyinin,daha kısa oturun.incelik yapıp yemeğe davet etmişler ve belli ki eşin çok değer veriyor:34:

ya da şöyle yapın bu defa size davet edin,havalar ısınınca da siz gidersiniz.biraz da çocuklar sizin evde ısınsın:34:

Biz de davet ediyoruz zaten ama ben calistigim icin onlar kadar sık cagiramiyorum.
evleri gercekten soguk oluyor yani lafim size deil ama sanki ben cok citkirildim gibi algilanmak istemem. Hamileligin etkisi tabiki var hamile olmasam cok da takmam zaten uyum saglayan biriyim ama bebegimi de dusunuyorum. Hasta olsam ilac icemem. Yemek yiyemiyorum iyice gucten dustum zaten. Tamam bi aksam sogukta oturmakla hasta olmam ama insan yine de korkuyo dusunmeden edemiyo

Biz de davet ediyoruz zaten ama ben calistigim icin onlar kadar sık cagiramiyorum.
evleri gercekten soguk oluyor yani lafim size deil ama sanki ben cok citkirildim gibi algilanmak istemem. Hamileligin etkisi tabiki var hamile olmasam cok da takmam zaten uyum saglayan biriyim ama bebegimi de dusunuyorum. Hasta olsam ilac icemem. Yemek yiyemiyorum iyice gucten dustum zaten. Tamam bi aksam sogukta oturmakla hasta olmam ama insan yine de korkuyo dusunmeden edemiyo

çıtkırıldımlık değil bu bazı insanlar çok üşür,siz de öyle olabilirsiniz.mesela benim komşum yazın bile üşür.hep kalın çorap ve hırkayla dolaşır evin içinde:34:

Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?

Kuzey kutbunda yaşamadığımıza göre 2 saate donup ölmezsiniz. Ayağınızı sıcak tutacak seyler giyin yeter. Hamileliği bu kadar abartmayın.

Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?

vallahi ben olsam gitmem. geçen eşimin bir arkadaşına gittik. ev buz. diyorum üşüdüm. hiç tın. ben yanıyom valla diyo kadın. mart ayındayız ama içeriler soğuk daha. anlayacağın hasta oldum geldim. iki hafta öksürük çektim bir gün yüzünden. uyku falan hak getire. bir daha mı asla gitmem

dert edilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum. biraz kalın giyip gidebilirsin. maksat gönüller bir olsun. böyle herşeyi sorun yapmayalım lütfen. hamilelik bir hastalık değildir. güzel bir süreçtir. Allah korusun ciddi bir rahatsızlığınız yoksa giyinin gidin...

Boyle bir konuya bu sekilde cavaplar almak.. bazen insan düşünüyor gercekten tartisma yaratmak icin yazanlar var ilginc

Boyle bir konuya bu sekilde cavaplar almak.. bazen insan düşünüyor gercekten tartisma yaratmak icin yazanlar var ilginc

Biz niye tartışmak isteyelim ki? Daha doğrusu tartışma yaratacak cevaplar vermedik. Ne düşünüyorsak onu söyledik.

bir akşam soğukta oturmayla hasta olmam deme olursun. ben arkadaşımın eşine gittim hastalandım. kv evi sobalı. oraya gittim hastalandım. her iki evde 2-3 kadar oturduk şifayı kaptım :(

bazı insanların bünyesi zayıf. sanırım ben öyleyim. bildiğin titredim. hırka fln istedim ama nafile

Bu insanlar kendileri üşümüyor mu?
cimriliklerinden mi yakmıyorlar nedeni ne yani?

bir akşam soğukta oturmayla hasta olmam deme olursun. ben arkadaşımın eşine gittim hastalandım. kv evi sobalı. oraya gittim hastalandım. her iki evde 2-3 kadar oturduk şifayı kaptım :(

bazı insanların bünyesi zayıf. sanırım ben öyleyim. bildiğin titredim. hırka fln istedim ama nafile

Canim inanki birkac kez gittim usudugum ortada. Esimi anlamiyorum aslinda ben. Kat kat giyinip yine de gidecegim. Hasta olursam esime cemkiririm artik:)

çıtkırıldımlık değil bu bazı insanlar çok üşür,siz de öyle olabilirsiniz.mesela benim komşum yazın bile üşür.hep kalın çorap ve hırkayla dolaşır evin içinde:34:

Bu insanlar kendileri üşümüyor mu?
cimriliklerinden mi yakmıyorlar nedeni ne yani?

cimrilikten cnm başka bir şey değil. annemle kardeşim; kardeşimin bir arkadaşının evine gitmişler. annemler donmuş. annem sobanın altını açıyomuş ev sahibi kadın gelip kapatıyormuş. kızı elektrikli yakmış kadın gelip kapatmış.

aynı kadın kaleriferli bizim eve geldi donuyorum dedi tutturdu:) annemler bir de ufo yaktı . misafire saygı duymak gerek. en azından misafir varken yak demi ama

Üslup var uslup var hanimefendi.

Nerden ve nasıl baktığınıza bağlı.

Maddi durumu olmayan ve ısınma ihtiyacını gideremeyen bir insan sizi akşam yemeğine cağırıyor ve siz "gitmek zorunda mıyım" diyorsanız biz de neyi uygun gördüysek cevap yazıyoruz. Kimse size hakaret etmemiş, küfür etmemiş, konu dışı mesaj yazmamış... bu kadar hassas olmayın.

Hoşçakalın.

canım hayırlı doğumlar diliyorum sana..
gerçekten hele bazıları var ki her yerde her konuya muhalefet,
bir de dik dik konuşuyorya Allahım sanırsın KKnın genel müdürü :47:
ama sen takılma çünkü arkadaş çok boş herlde her türlü konuda her yerde her an
her şeye muhalefet :52::52::52::52:

Nerden ve nasıl baktığınıza bağlı.

Maddi durumu olmayan ve ısınma ihtiyacını gideremeyen bir insan sizi akşam yemeğine cağırıyor ve siz "gitmek zorunda mıyım" diyorsanız biz de neyi uygun gördüysek cevap yazıyoruz. Kimse size hakaret etmemiş, küfür etmemiş, konu dışı mesaj yazmamış... bu kadar hassas olmayın.

Hoşçakalın.

Cok tesekkurler siz de hoscakalin

canım hayırlı doğumlar diliyorum sana..
gerçekten hele bazıları var ki her yerde her konuya muhalefet,
bir de dik dik konuşuyorya Allahım sanırsın KKnın genel müdürü :47:
ama sen takılma çünkü arkadaş çok boş herlde her türlü konuda her yerde her an
her şeye muhalefet :52::52::52::52:

Neyse canim ben de sana hayirli dogumlar diliyorum. Umarim kolaylikla geçiririz bu donemi

Back
X