gitmeli miyim akıl verin lütfen?

keske esinizin ailesinin onu terk etme korkusunun ustunde esini,yuvasini kaybetme korkusu olsaymis..

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar...a.s.
Evlilikler maalesef yara alıyor,keşke olmasa di mi?
Ama kararlı olduğunuzu görürse karşı taraf da belki 3 adım geride durur diye umut ediyorum..
Kesin ve net konuşmak,duygularını açıkça anlatmak ve sonunda uygulamak...

Eğer sevgiyle bağlantı kuruyorsa, o da sizi sevmiyor demek ki o zaman.
O kadar çok seviyorsa, eşi istiyor diye tayin isteyip gidebilir.
Demek ki gidip, gitmemenin sevmekle bir alakası yok.
Eşiniz kendinden ve sizden çok emin. Nasıl olsa gidemez diyor, bu kadar garanti vermişsiniz demek ki.
Açıkçası gerçi, sizin yaşadıklarınıza katlanmak gerçekten kolay değil, ee eşinizde bu kadar şeye katlanan bundan sonra de herşeye katlanır diyor heralde.

yok güzelim, sana bosan evden cek git felan söylemiyorum...

sadece esin neden bukadar kendinden emin, gercekten gidemezmsin?

ya birde ögretmen yasmiszin, vallaha sasirdim kaldim...

anım ben şimdiye kadar eşim direk bana karşı bi şey ypamadı ailesin normal olmadığnı kabul ediyor kendisine ama bu sefer kendisi de hatalı olduğu için gideceğim canım istemedği taktirde birde bana babama sen söyle ikna edersen gideriz dedi dün sinirlerim bozuldu yani canım benim gidişim annesinde ablalarında bayram havası yaşatsada gideceğim...

yok güzelim, sana bosan evden cek git felan söylemiyorum...

sadece esin neden bukadar kendinden emin, gercekten gidemezmsin?

ya birde ögretmen yasmiszin, vallaha sasirdim kaldim...

canım ben boşanmak içn de değil sadece ders vermek için kendisine olan güveni biraz yılıksın diye talafonumu da kapatıcam ve yaklaşık bi ay annemde kalıcam...canım ailesie fedakar bi aile olsa oğlularına düşünseler içim yanmıycak 3 -4 tane evleri olduğu halde eşim bi tane vermediler üstelik eşim ev alıcak anneis araba al da gezelim diye tutturuyor hangi anne oğluna ev alma araba alda bizi gezmelre götür der...

Bencede gidişin annesine yeni fırsatlar tanıyacak... Akrabasının kızını alsın işte! Çok üzüldüm adına.... Allahım benim de kızım var böyle kaynana görümce elti kayın kayınpeder derdine sokmasın... Hepimizin kızlarını... Sen onların emanetisin nasıl döverler seni yaa !!! Bence sen yavaştan valizini topla kapının yanına koy... Eğer tayinini istemezsen bu kapıdan çıkarım ve asla dönmem de!

son yazınızı okumadan önce dicektim ki acaba size maddi olarak fln yardım ediolar o yüzden mi eşiniz gitmek istemio onlardan izin almak durumunda ama .. aksine onların sizden beklentileri var .. eşinle gerçekten bunu yapacağını konuş çok fazla detaylı anlatmadın galiba o yüzden sana gülüp geçio bırakamazsın dio kendineden emin bu kadar.. inşallah herşey gönlünce olur..

bazen düşünüorumda bazı anneler özellikle erkek anneleri evlatlarının mutlu olmasını istemiolar mı da bu oğullarının sevdiklerini bu kadar aşağılıolar kötü davranıolar..

güzelim bence evini terk etmemelisin....
okuduguma göre esinin sana karsi bu yapdigi haric bir yanlisi olmamis...

sen eger simdi gidersen esinin ailesi esini doldurusa getirir, ve is iyice kötü ye gider...

bence gitme, kal...

ama esin seni gercekten seviyorsa , ve bunu ona
anlatirsan sakin tatli bir dile, anlayacaktir, sonucta bir ögretmen,
birgün cocuklariniz olacak annesinin psikolsi bozuk bir anne olarak tanitmak istemez herhalde... anlat zamla olacaklari, anlar umarim...

evet yeni fırsatlar tanıyacak ama olsun hiç bişeyin gözümde değeri yok eşime dioyrum bütn takılarımı altınlarımı hepsin alsınlar ama beni rahat bıraksınlar ben sadece huzur istiyorum .....

canım sadece eğya taksitlerimize yardım eidyor babası onu da evlenmeden bize vermeyi vaddetdkleri evin kirasıyla ödüyolar bi kısımını bir kısmında biz ödüyoruz..

canım bende eğitmicyim inan zaten bu yolları deneyrek konuştum önce baktım kararından vzgaçeyince dedim heralde ailesini ona gösterdği dilden anlıyor tehtit ailesi hep tehtit ediyor ve tırsıyo gerçekten eşim bende aynı şeiy yapcam ....

bütün bu yaşananlardan sonra arkana bakmadan ordan gidin canım.eşin daha neyin iznini alacakmış anlamıyorum.koskocaman yetişkin hem de eğitimli bir insan nasıl bu kadar çocukca düşünebiliyor şaştım kaldım:1shok:
saç saça baş başa olmuşsun ailesiyle iyice yüz göz olmuşsunuz.ben olsam ailemin yanına giderdim canım.niye mi
sonuçta sen o şehirde kalırsan yanlış anlama ama bu aile yüzünden eninde sonunda ayrılık aşamasına gelirsin.iyisi mi şimdi eşine gözdağı var belki ciddi olduğunu anlar yuvasına sahip çıkar çıkmasada fazla birşey kaybetmiş sayılmazsın.çünkü bu şehirdede kalsan sonunuz iyi görünmüyor canım.üzgünüm ama diğer konularınıda bildiğim için böyle yazdım.
eşin resti hakediyor yapıcı olamadım belki ama gerçek bubilmiyorumkismile

canım haklsın gideceğim ama son güne kadar bekliyeyim mi tayin isteyecek mi istemeyicek mi diye yoksa istemedn gideyim mi düşünüp kendisi istessin diye mi ne dersin?yani son güne beklyeyipte bak sen tayin istemedin ben de gidyorum düşüncesine mi sokayım yoksa bak ben gidiyorum sen de anla n kadarciddi olduğmu eğer tayin istersen dönerim yoksa dönmem düşüncesine mi soksam bilemedim..

bence son gün çok geç olabilir son gün gittikten sonra artık tayin yapamaz öncesinde gitsen pişman olup yapabilir tabi ailesi arkandan şişirmezse

bence son gün çok geç olabilir son gün gittikten sonra artık tayin yapamaz öncesinde gitsen pişman olup yapabilir tabi ailesi arkandan şişirmezse

canım bugün babası bi gelsin ne konuşcaklar babasınada söylicem eğer siz oğlunuzun yuvasını dağılmasını isityorsanız bırakmıyın turşusunu kurun yoksa ben gidiyorum yrn diyecem.....artık ne olursa olsun bıktım yaa lanet olsun eşimle evlendğim güne çok doluyum keşke hayatımda şu 10 ayı hiç yaşamamış olsaydım....

aslında sözden anlayan biri olsa eşin son güne kadar bekle ama süreklide uyar onu ciddi olduğunu anlasın derdim ama görünen o ki eşin senin gidebileceğine inanmıyor bu nedenle tayin istemez gibime geliyor
bence sen 10-15 gün önce evden ayrıl.ailene ziyarete gidiyormuş gibi.herkes öyle bilsin.iyi düşün tayin olmazsa geri dönmeyeceğim de belki o zaman daha mantıklı karar verebilir ama arkadaşında dediği gibi ailesi onu dolduruşa getirebilir mifisfisfisişte burası önemli:bbo:

doldurşa getirme konusunda çok iyiler canım hele duygu sömrüsü yaptılar mı eşimi tam etki altına laırlar evlendğimden beri tansiyonudan ölcek kayınvaldiem hep tanisoynum yükseliyo ölyüroum kayıpnderimn şekeri yükseliyo benmi annmde şekeri var babamında kalbi ne yapapyım yani benimki de anne baba üstelik kız annesi babası....bugün düşünp kararımı vericem canım ne zaman gideceğim konusunda inş hayırlsı olur...

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
bugün babasıyla konuşacakmış umarım o seni anlar ve oğluna biraz nisahatte bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…