Gitmeli miyim? Yok affetmeli miyim? Çok çaresizim

fstklckolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
43
0
36
Bursa
2 yıllık bir ilişkiyi bitirdim 10 gün önce. nedenine gelince uzun zamandır konuşamıyordk arkadaşlarıyla birlikteyken beni düşünmüyo önemsemiyordu küçük şeylerden kavga ediyorduk çok sinirlenince kendini kaybediyor.en son tartışmamızdada küfür etti bende bitirdim. ağır bi küfürdü. aslında çok iyi niyetli ve çook dürüst biri ama neden böyle olduk bilmiyorum kızlar. sizce ayrılmakla hata etmişmiyim?şimdi barışmak için arayıp duruyo ben telefonumu kapattım annemi aramış kötüyüm die anneside barışmamızı istiyomuş.ben çok arada kaldım ?!! daha öncede böle bi ayrılık yaşadık şans verdim barıştık ama tekrar böyle oldu acaba değişir mi ? sizce affetmelimiyim ? inanın çok kafam karışık 10 günde 5 kilo verdim. beynim durdu ?lütfen yardım edin sizin deneyimlerinizden fikirlerinizden yararlanmak istiyorum çünkü ben düşünemiyorum...
yanlış bişi yapmaktan çok korkuyorum nolur yardm edin

hayır değişmez.hatta ilişkiniz ciddiye binince,evlenince nasıl olsa garanti deyip daha bile kötüleşebilir. o yüzden hiç üzülmeyin çünkü zaten şans vermişsiniz daha önce.şimdi küfreder evlenince döver vb... hayatınıza devam edin

2 yıllık bir ilişkiyi bitirdim 10 gün önce. nedenine gelince uzun zamandır konuşamıyordk arkadaşlarıyla birlikteyken beni düşünmüyo önemsemiyordu küçük şeylerden kavga ediyorduk çok sinirlenince kendini kaybediyor.en son tartışmamızdada küfür etti bende bitirdim. ağır bi küfürdü. aslında çok iyi niyetli ve çook dürüst biri ama neden böyle olduk bilmiyorum kızlar. sizce ayrılmakla hata etmişmiyim?şimdi barışmak için arayıp duruyo ben telefonumu kapattım annemi aramış kötüyüm die anneside barışmamızı istiyomuş.ben çok arada kaldım ?!! daha öncede böle bi ayrılık yaşadık şans verdim barıştık ama tekrar böyle oldu acaba değişir mi ? sizce affetmelimiyim ? inanın çok kafam karışık 10 günde 5 kilo verdim. beynim durdu ?lütfen yardım edin sizin deneyimlerinizden fikirlerinizden yararlanmak istiyorum çünkü ben düşünemiyorum...

daha önce değişmediği gibi bundan sonra da değişmez

Daha önce denemişsin zaten.
Yeniden denemeye gerek yok bence.
İlk şansı kullanamadığına göre bunu da kullanamayacaktır.

Zamanla hiçbişey değişmez buna emin olabilirsin.
Bence ayrılmakla iyi yapmışsın küfür, şiddet hazmedilebilir şeyler değil ya :1no2:

sizi seviyor bu adam belli. kaybetmekten de korkuyor. sebep neydi? kıskançlık mıydı?
bir de hep böyle bağırır mı kavga ederken? yoksa ilk defa mı?

ama öfke kontrolü de çok önemli.
bu sitede "eşim bana dayak attı" diye konu açan bayanların hepsi de yıllar süren güzel bir flört döneminden sonra evlenmişler.
yani diyorum ki, daha sevgiliyken kendini bu kadar kaybeden adam evlendikten sonra şiddet uygulamaya başlayabilir.
sinirlilikten dolayı rahatsız olan 2 yakın arkadaşım var benim okuldan (ikiside erkek) ve ikisi de bir psikiyatra gidip antidepresan kullanmaya başlayıp bu sorundan kurtuldular.
şimdi küfür edip affet beni yalvarıyorum diyen adam, evlendikten sonra da tokat atıp yarım saat sonra "affet beni" diye ağlayabilir.
bir doktora gidip profesyonel destek almalı sevgiliniz. ya da sizi gözden çıkarmalı.
hepimizin siniri var. ama dilimizi tutmayı becerebiliyoruz.

Şu gerçeği kabullenmek lazım; hiç kimse değişmez. Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz, ya da son vereceksiniz...

çok haklısınız kızlar bende istemiyorum artık zaten ailemede anlatmak zorunda kaldım onlarda istemiyor. ama şimdi barışmak için mesaj atıyo arada bi ben bitti demiştim ama hala atıo . o mesaj attıkça da benim içim acıyor mesaj atmamasaı için ne yapabilirim sizce yoksa bu şekilde hiç cevap atmadan devam edeyim mi? o mesaj attıkça kendimi aptal ve değersiz hissediyorum çok canım yanıyo

küfretmiş hemde
sakın geri adım atma
niçin el oğlu için zayıflıyosun ki?
değer mi...
iyi niyetli biri böyle yapmaz
geri adım atma benceyerimseniben

canım bende aynen senin durmunndayım..
bende dün bitirdim
çok zor oldu tam 6 senemi vermiştim ama son 2 yıldır çok değişti
aşıırı sinirli.siniirlenince küfür eder..artık canıma tak etti bitti dedim teli kaapdım suratına bugün 2.gün
tekrar aramayı çok düşündüm..
ama dedimki kendi kendime hergün ağlıcağıma 1 2 gün ağlarım geçer..
emin ol şimdi böle olan evlenince daha beter olur..
kadınların tek yapması gereken kendilerinde hiçbirzaman taviz vermemeleri

Pişman olmus. Belliki sende üzülüyorsun hangi erkek 4 4 lüktür ki.
Biz sana bitir desek kolaymı unutmak?
Her gece aglayacaksın garanti.
Evet hiiiç değmez senin mutlulugun daha önemli.

Suna karar ver.

Onunla birlikteliğin yarattığı acı , Onsuz kalmaktan korktugun acıdan daha agır basarsa noktayı koy..

Kendinizi bu kadar üzüp üzüp, her defasında denenmişi bir daha denemeye gerek yok bence.
Çok farklı bir durum olmayacaktır.
Üzüldüğünüzle kalacaksınzdır.
Bu üzüntüyü ayrılık acısı olarak zamana bırakırsanız, unutup daha güzel günler
görürsünüz inş.

CADIARZUseni çok iyi anlayabiliyorum, iyi yapmışsın diyemicem bu yüzden..
benim sevgilim de sinirine hakim olamaz, damarına basınca gözü döner karşısında kim olursa olsun..kavgaya meyilli biri değil ama bi haksızlık, bi ters tepki görsün tutmaz kendni..bana karşı da sert tavırları oldu, en fazla bağırır kızar..
bu özelliğinden dolayı onu bırakmadım,çünkü bu bi rahatsızlık..doktora gitti, ilaç kullandı..şuan nişanlıyız zaten ve bu konuda bi sorunumz yok..ben çok üsütne gitmemeye çalışyorum.neye kızcağını çok iyi bildiğimden ona göre davranıyorum ama bu kendimden taviz verdiğim, her şeye boyun eğdiğim anlamına gelmezkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
dilinden anlıyorum diyelim,zemuszemus sen de bunu dene..yerimseniben
eğer seviyosan, bu kadar üzdüyse seni yokluğu, onu yönlendir..annesiyle de irtibat içindesin madem, bu işini kolaylaştırıropuyorumnanaktan

Erkekler asla değişmeyen varlıklardır canım, değişmezler
Değişirler ama iyi değil kötü yönde
Flört ederken hiç ummadığın şeyleri evlendiklerinde yapabiliyorlar
Seninki kendini çabuk belli etmiş en azından şanslısın
Hayatını hakaret, küfür işiterek geçirmek istemiyorsan bence doğru yapmışsın ayrılmakla
Sevgiliyken küfür eden evlenince onunlada yetinmez kaba kuvvete başvurabilir
Biraz zor olur üzülürsün acı çekersin ama birşekilde unutursun
mesajlarına hiç cevap verme kararlılığını koru bence

eğer hala çok aşıksan, aşk acısı çekiyorsan sevgilinle bir konuş bence...
seni o kadar seviyorsa kendini kontrol etmeyi öğrensin ya da çok sinirliyse doktora gitsin.
doktora gitmem deli diilim diycek kadar katı bi tipse de boşver yani... anlaşamazsınız onla.

Değişmez bence canm. sen şimdi bile katlanamamışsın evlenince daha ağırı olur diye düşünüyorum. Ama tabiki idare edebileceğini, huyuna gidebileceğini düşünüyorsan devam et...

Back
X