Gitmeli miyim?

konu ne olursa olsun "abine nasıl böyle davranırsın" diyerek orda başta eşinizi ezip geçmişsiniz,
konu ne olursa olsun ben kardeşlerimden biriyle tartışırken eşim araya girip peline saygılı ol, böyle davranamazsın vs dese, önce kendime hakaret sayarım bunu.
bu arada az önce sordum cevap alamadım, eşiniz bayramda sizi de götürmek mi istiyor, nerden çıktı bu gitme meselesi? yani bu kadar çirkinleştikten sonra gitsem mi düşüncesi bile garip geldi bana...

gitme bu kadar basit. çocuğunun düşmesine sebep olan aileyle bu saatten sonra işin olmamalı. eşinin de gidelim diyeceğini sanmıyorum derse de kendin git ben yokum dersin.

Bayramda Oray'a gitmeniz için bir neden yok.
Daha geçen bayram gitmişsiniz ve sorun yaşamışsınız bence bu bayram 2-3 gün eşinizle birlikte bir yere gidip küçük bir kaçamak tatil yapın :) böylelikle biraz da onlar düşünsün.
Kardeş arasındaki tartışmaya sizin dahil olmanız kötü olmuş.!

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Meleğinizin aranızdan ayrılmasının belki de en önemli sebebi geçirdiginiz sinir krizleri. E bunjn sebebş de bu insanlar.
Derler hep bayramda küslük olmaz diye ama, küslük olmaması için de karşınızdakinin insan olması gerek.
Gitmeniz için hiiiiiç sebebiniz yok ...

Abi kardeş arasına ne olursa olsun girmemek gerekli bence. ÇÜnkü onlar tartışıp kavga ederler ama yeri gelir unutulur sizin söylediğiniz en küçük kelime(bakın cümle demiyorum kelime yani o kadar küçük birşey) asla unutulmaz ne yazikki. Bunun dışında o gün oradaki kavga yüzünden mi bebeğiniz düştü ? Ki zaten istenmiyorsunuz bariz açık net yani tutup bayramda gitmeniz resmen yüzsüzlük olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…