Gitmeli miyim?

Milenam_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
63
20
3
29
Kızlar en son bayramda kaynanama gittim.herzamanki gibi yuz vermediler bana kizlariyla birlikte gittigimde 5 haftalık hamileydim. Ama onlara soylemedim cok kucuk diye biraz daha büyüsün hani ne olur ne olmaz diye. Neyse gittik yine soguk davrandılar gorumcelerim arkamdan dusman gibi bakti aldirmadim bosver ugrasma dedim. Oturuyoduk esim sigara icmek icin dışarı çıktı.gorumcemde arkasindan cikti ondan 4 yas küçük.gidip bizi koye götür dedi esimde hayir baaka bi isim var deyince esimi itekledi.
O oyle yapinca esimde bağırdı ben bunu duyinca disari çıktım noluyo diye sen nasil abine boyle davranirsin dedim benimde uzerime yurudu ve tartıştık bi suru laf saydi bana esim beni aldi eve geldik gelene kadar agladim ve sinir krizi gecirdim arabada ertesi gun hem bana hem aileme anneme küfür dolu bi mesaj atti seni istemiyoruz gelme buraya dedi ben bu olaylardan sonra bebegimi kaybettim zaten düşük yaptım. Esim o gunden sonra hic gidelim demedi ve gitmedik sizce bu bayram gitmelimiyim defalarca kaynanam aslinda seni istemiyodum dedi bana ne yapmaliyim gitmek istemiyorum:-(
Bu arada düşük yaptığımı ogrendikleri halde ne kaynanam ne de kayinbabam evime gelmeyi birakin aramadilar bile beni:-(

E gitmeyin. Eşinizin de öyle bir talebi yokmuş madem.
Ilişkiler çok lackalasmis. Gitmeyin.

Daha beter çirkinleştiklerini görmek için mi bu bayram gitmeyi düşünüyorsun?
Bu arada başın sağolsun

Sıkıntıları ne sizinle ?
Neden istenmeyen gelindiniz!
Bu arada nekadar duyarsız b,r AİLE
Düşük yaptınız ve kaile almadılar ne acı,adınıza üzüldüm.
Bence eşiniz ile konuşun fikrini alın,

Gitmeniz için tek bir sebep bile yok
Onun yerine şehrinizdeki yaşlı bakım evine gidin bayramlaşmaya, daha çok sevaba girersiniz. Hem de daha huzurlu olursunuz.

Sıkıntıları ne sizinle ?
Neden istenmeyen gelindiniz!
Bu arada nekadar duyarsız b,r AİLE
Düşük yaptınız ve kaile almadılar ne acı,adınıza üzüldüm.
Bence eşiniz ile konuşun fikrini alın,
Oğluna baska birini düşündüğü icin. Ve bunu benim yuzume karşı defalarca söyledi bana

Haklısınız kesinlikle ama ben bu eşiyle ailesi arasında kavgalara katılan gelinlere çok sinirleniyorum. Eşiniz koca adam orada onuda yoksaymışsınız resmen size ne oluyor?

Bence gitmeyin boşa gerginlik yaratıyorsunuz. Uzak durmak en güzeli.

Gitmeniz çok saçma olur şu durumda.
Karşlılıklı istemiyorsunuz birbirinizi çok belli bir şey.
Ama bayramda iki kardeş kavga ederken araya girip siz niye sinir krizi geçirdiniz hiç anlamadım.

Oğluna baska birini düşündüğü icin. Ve bunu benim yuzume karşı defalarca söyledi bana

Neyaparsa yapsınlar!!
Alan memnun ve buna saygı duymayı öğrenecekler
Öğrenmezlerse eşiniz arkanızda yanınızda durarak bunu onlara öğretecek.
Tabi bunu asla siz bundan destek alarak ailesine karşı saygısızlık yapmayın.
Gitmeniz gerekiyorsa AİLE bu neticede atılmaz eşinizin hatrına gidin bayramlaşın ve dönün.
Kötü süz sahibinindir,incitmeye kırmaya gerek yok.
Belkide bu davranışınızla giderek utanmalarını sağlayacaksınız

Tam olarak yasananlari bilmiyosunuz beni de ilgilendiren bi konu olmasa karismazdim zaten öyle birisine
Fark etmez.
Eşim ablası ile tartışsa asla araya girmem.
Kardeşler itişir,kakışır, barışır..
Onlar aralarında geçeni unutur, siz karışırsanız unutulmaz.
Konumuz zaten bununla alakalı değil.
Ama bir dahaki sefer için aklınızda bulunsun.
Konu direkt olarak siz bile olsanız, kardeşler arasına girilmez.

Ote yandan yüzüme yüzüme birileri istenmediğini söylese gitmezdim. Gitmeyin sizde.

Eğer annesi onu doldurup bunu bunu soyle onu kırmak uzmek icin bilerek sataş anasına küfret derse ben hakli olarak tabikide karışırım bu köy meselesi bi bahaneydi açıkça belliydi yani o yasamdiginiz icin anlayamiyosunuz su an

Şimdi sizde haksızsınız neden abi kardeş arasına giriyorsunuz,sen nasıl abine böyle davranırsın demek olmamış. Kardeşine halt etmek düşer mesajda da o haksız. İstenmediğiniz yere gitmeyin,mutsuz olduğunuz kişilerle görüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…